Fredag 14/3- söndag 16/3

14 mar, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här helgen handlar om frihet och om att våga flyga. Du har ofta för många måsten i ditt liv så du får sällan tid att njuta av det som du själv tycker är roligt. Under fredagen är det inlärning på hög nivå i kombination med en familjekonflikt som tar en hel del energi ifrån dig. Lördagen är helt och hållet din egen. Under söndagen vågar du ta ut svängarna ännu mer än under lördagen. På det hela taget blir det en riktigt lyckad helg.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen blir lugn och skön. Du slappnar av tillsammans med vänner och familj, Under fredagen tvingas du ta en konfrontation med en kollega som gärna smiter undan sitt ansvar. Lördagen tycks vara en kombination av fritidsaktiviteter och familjeträff. En lyckad men ganska utmattande dag. Under söndagen passar du på att vara lite mer med dina privata vänner. Oavsett om det är en fika, lånpromenad eller shoppingrunda så blir dagen härlig.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är det så mycket i ditt liv att ett andhål är nödvändigt. Den här helgen blir väldigt lugn och ger dig tid att komma ikapp dig själv. Under fredagen finns det en möjlighet att förlåta en vän som har sårat dig djupt. Under lördagen försöker du reda ut en del trassliga saker i ditt privatliv. Det blir en bra, men också rätt så känslouttömande dag. Under söndagen tar du ditt förnuft till fånga och tillåter dig att vara ledsen för något som har hänt. Det är sällan du ger dig chansen att känna efter.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen har du fullt upp med aktiviteter och risken är stor att du missar något väsentligt i ditt privatliv. En person som mår dåligt har gett dig tydliga signaler, men ibland är du blind för det subtila. Under lördagen njuter du av uppmärksamhet från en vän eller familjemedlem. Det blir en skön dag där mat och umgänge är i fokus. Söndagen tycks handla om hårt arbete. Det finns en risk att du tagit dig vatten över huvudet den här gången.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just den här helgen har händer något som ändrar dina planer radikalt. Oavsett vad som inträffar blir det lite av en överraskning även om du visste att det kunde ske. Fredagen handlar om att mentalt förbereda sig för en förändring. På lördagen och söndagen är du väldigt aktiv samtidigt som du inte gör någonting. Det blir turbulenta, intressanta och nydanande dagar. Försök att följa med strömmen så kommer det mesta blir så mycket enklare för din del.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu vill du väldigt mycket och dina ambitioner är så höga att de nästan är omöjliga att nå. På fredagen jobbar du hårt för att få igenom ett projekt. Lördagen handlar om att vara tvungen att kompromissa och om att se problem för vad de är utan att förstora upp dem. Under söndagen är det mycket värme, närhet och harmoni i ditt horoskop. Njut av den här dagen och planera inte så mycket. Ibland är det bra att kunna vara impulsiv.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här helgen handlar om positiv energi, ljus och glädje. Redan på fredagen känner du dig på jättegott humör. Solen ger ditt tecken massor av ork och en härlig förmåga att se saker från den positiva sidan. Under lördagen är det bra om du försöker strukturera dina aktiviteter en smula. Risken är stor att du missar något du lovat bara för att du glömt att skriva upp det. Ibland är du väldigt disträ. Under söndagen drabbas du av dåligt samvete för något som egentligen inte är ditt fel.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen börjar bra, men redan till lunch finns det en risk att problemen hopar sig. Mycket handlar om att tänka två steg framåt och inte lösa kriserna när de är ett faktum. Under lördagen har du fullt upp med fysiska aktiviteter. Det kan vara träning, sport eller en hobby. Dagen blir lyckad men du blir väldigt trött. På kvällen är du inte alls så social som du skulle önska att du kunde vara. Söndagen handlar om att hitta en pusselbit. Du har delar av information men behöver en helhetsbild.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Helgen inleds i sakta mak och det passar dig bra. Just nu är du less på att stressa så risken är stor att du vägrar om någon försöker att skynda på dig, oavsett om det gäller arbete eller något hemma. Lördagen blir en riktigt lat dag där din hobby är i centrum för din uppmärksamhet. Har du en partner kan han/hon tycka att ni får för lite tid tillsammans, men just nu struntar du i det. Under söndagen ägnar du dig åt ett frivilligt engagemang. Det blir hårt, men roligt arbete.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är du svår att ha att göra med. Det finns en influens i ditt tecken som påverkar ditt humör och gör att du lätt blir arg. Under fredagen finns det en risk att du skäller ut en vän eller familjemedlem. Lördagen handlar om att vinna i något sammanhang. Det kan vara ett spel, en tävling eller bara en vadslagning i all vänskap. Kvällen tillbringar du tillsammans med människor du älskar och med god mat. Under söndagen har du lätt för att bli arg på en vän som alltid vill ha sista ordet.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här helgen blir en paus i vardagen. Även om fredagen handlar en hel del om arbete och blir kvällen mysig och familjär. På lördagen fokuserar du på någon annan. Det kan vara en vän eller släkting som du hjälper eller det kan vara en frivillig organisation som du är engagerad i. Söndagen blir en bra dag där du fokuserar på familjen. Det ser ut som om ni firar en födelsedag eller något liknande.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här helgen blir både lugn och intensiv på samma gång. Under fredagen slåss du för något du tror på. Det kan röra sig om en ståndpunkt, en smaksak eller en ren principsak, men oavsett vad det gäller så viker du inte en tum i din åsikt. Den här envisheten kommer från jordtecknen och den är på både gott och ont. Det positiva är att du får mer drivkraft än vanligt det negativa är envisheten. Under lördagen och söndagen är du väldigt flexibel. Du tar dagarna som de kommer och du njuter av nuet.

Annons