Måndag 17/3- torsdag 20/3

17 mar, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Veckan startar rätt så enformigt, särskilt för sent födda Vädurar. Mycket under måndagen och tisdagen handlar om rutiner och om att förstå fakta och tolka den på rätt sätt. Under tisdagseftermiddagen är du stressad. Du har inte jobbat på så snabbt so, du skulle behöva göra. Onsdagen handlar till stor del om punktlighet. På torsdagen lyckas du övertyga en kollega eller vän om att pröva ett nytt sätt att arbeta på.

Oxen 20/4-20/5

Du är inne i en period då du kämpar en del med ekonomin. Det finns så mycket du vill investera i, men pengarna räcker inte till för ditt lyxliv. Måndagen och tisdagen handlar om precision och om att få människor att lyssna på dina råd. Under onsdagen får du flera roliga infall och dina idéer väcker både uppståndelse och en del glädje. På torsdagen är det bra om du resonerar med en yngre släkting eller vän om pengar och ekonomi. Han eller hon behöver din vägledning.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen råkar du ut för flera olika fadäser som i viss mån påverkar din kapacitet att arbeta. Mycket handlar om slarv, men en del är och skär otur. Tisdagen börjar bra. Du känner att du har kontroll och att du är säker på de projekt du tar dig an. Under eftermiddagen kan ditt självförtroende drabbas av en svacka. Ge inte upp. Du är bättre än vad du själv tror. Onsdagen och torsdagen blir bra dagar att påbörja lite mer praktiska projekt. Våga ta för dig mer i sociala sammanhang.

Kräftan 21/6-22/7

Den här veckan inleds med en del höga krav på dig. Du har länge velat visa dina talanger och nu får du möjlighet att göra det, men resultatet kan bli lita annat än vad du räknat med. Under tisdagen och onsdagen bör du sätta stopp för skvaller om en vän och kollega. Visa att du inte tolererar dylikt beteende. Under onsdagskvällen passar det bra att ägna sig åt ett fritidsintresse eller åt att träna. Under slutet av veckan är det bra om du är vaksam på detaljer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen och bjuder på många nya möjligheter så det är bara att välja och vraka. Mycket tycks fokusera på utbildning och på att lära sig nya saker. Just nu suger du åt dig av nästan all information som du får. Under tisdagen är det bra om du fokuserar på praktiska detaljer snarare än teoretiska funderingar. Under mitten av veckan påverkas du av en influens som bidrar till bristande tålamod när det gäller uppgifter som kräver tankeverksamhet. Du föredrar att jobba med händerna just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här veckan möter du nya människor i olika sammanhang. Du har tagit på dig en trevligare roll och det gör att du slipper att bli illa omtyckt i olika sammanhang, något som underlättar för dig. Du är väldigt korrekt och uppskattar att dina kollegor tar sitt arbete på allvar. Ibland kan din feedback upplevas som kritik och det leder till konflikt. Tack vare en lättsammare influens i ditt tecken får du möjlighet att visa upp en mer underhållande och charmigare sida av din personlighet.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under den här veckan är du väldigt noga med att låta dina kollegor veta hur du mår. Månen gör dig extra känslig och det får konsekvenser både privat och på jobbet. Bästa sättet att hantera alla känslor är att vara öppen och ärlig i alla sammanhang. Under tisdagen väntar goda nyheter. Onsdagen handlar om att lyssna på dina vänner och använda dig av de goda råd som du får. På torsdagen lyckas du charma en bekant eller kollega att hjälpa dig med en knepig uppgift.

Skorpionen 23/10-21-1

Den här veckan är du på riktigt gott humör, planerna har gett ditt tecken bra influenser och det märks i allt som du tar dig för. Om du tävlar eller liknande så har du stora chanser att vinna just nu. Måndagen och tisdagen passar bra för fysiska sporter eller och kroppsligt arbete. Du är fysiskt uthållig de här dagarna. Onsdagen blir positiv när det gäller affärer.  Under torsdagen kan ett möte få dig att undra o du gjort rätt val.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du inne i en period som bidrar till ett sunt liv. Mycket i ditt horoskop riktar in din på hälsa, motion och en vilja att förändra sin vardag. Under måndagen och tisdagen försöker du stiga upp tidigare än vanligt för att få en bra start på dagen. Det gör dig mer fokuserad och du presterar bättre både när det gäller skola och arbete. Onsdagen blir en riktig överraskning. En person från det förflutna dyker plötsligt upp igen. På torsdagen gäller det hålla masken i ett offentligt sammanhang.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en inspirerande vecka där du utvecklas, får nya vänner och stärker din sociala position. Under måndagen och tisdagen vill du visa dina talanger. På onsdagen är du mycket noga med att göra rätt. Du vill inte bli feltolkad så du uttrycker dig väldigt tydligt. Torsdagen handlar om att vara kreativ och låta sin fantasi får visa vägen. Ibland underskattar du sig själv. Tillåt dig att vara lite tokig de här dagarna.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Vecka bjuder på hårt arbete, en hel del skratt och en del roliga överraskningar. Måndagen blir sen och du är irriterad på människor som inte kan vara flexibla. Under tisdagen är du mer modig än vad du själv vet om. Onsdagen handlar om att visa upp sina sociala talanger. Här har du goda chanser att knyta användbara kontakter. Under torsdagen får du gärna bjuda till lite extra. Då har du chansen att utveckla dig inom ett område som du inte vet så mycket om ännu.

Fiskarna 19/2-20/3

Veckan blir utmanande, rolig och lite annorlunda. Du får till en hel del inplanerade aktiviteter, men vissa planer måste du ändra på ett göra om för att anpassa dem till de nya villkor som uppstår. Måndagen och tisdagen passar bra för möte, information eller kurser. Du har lätt att komma ihåg fakta och lära dig nya saker de här dagarna. Under onsdagen är du virrig och mycket blir fel. Skriv listor och håll dig till dem. Torsdagen är en bra dag att påbörja nya projekt.

Annons