Fredag 21/3- söndag 23/3

21 mar, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen ägnar du sig åt saker som kan hjälpa dig i framtiden. Det kan vara att söka arbete, knyta kontakter privat eller på jobbet. Kvällen blir mysig och harmonisk. Lördagen handlar om hemmet och om att ändra på något i vardagen som irriterar dig. Under en diskussion finns det risk att du blir arg och bara går iväg. Försök att ha tålamod och lyssna på din partner. Under söndagen är du gärna utomhus och njuter av den begynnande våren. Solenergin gör dig gott.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen och lördagen handlar om att nå fram till vissa personer. Det är viktigt att du lyssnar på vad alla tänker och tycker. Ibland så prioriterar du några få och struntar i andra. Här gäller det att hitta en balans. Under lördagskvällen lyfts en känslig fråga. Du är förvånad över hur bra din respektive tar den här kritiken. Söndagen blir bra på ett aktivt sätt. Du har flera olika saker som du vill få gjort, och du hittar ett bra tempo där du både gör det du måste och det som du tycker är kul.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här helgen bjuder på flera roliga överraskningar. Mycket kratsar kring familj och vänner. Under fredagen satsar du på att lyckas med något som du aldrig har testat förr. Det handlar om både en personlig utmaning och om något som har med arbetet att göra. På lördagen finner du stöd hos en familjemedlem. Det handlar inte bara om att hon lyssnar på dina problem, hon kommer på smarta lösningar som hjälper dig vidare.  Söndagen blir en skön och lugn dag.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du bra på att ragga konflikter utan att veta om det. Oavsett om det gäller arbete, hemmet eller familjen så är du smått aggressiv. Mars är i en stark position och det skänker dig kraft och vilja att utveckla, men det skapar också problem och konflikter. Här gäller det att hitta en bra balansgång. Under lördagen får du vara förebild för en yngre upplaga av dig själv. Det kan vara ett barn, ett syskon eller en släkting. Söndagen handlar om sammanhållning och att prioritera rätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu vill du gärna visa vad du går för. Om du inte arbetar kan det finnas risk att du trampar dina vänner på tårna. Privat är du väldigt driven. Arbetsmässigt så tar du det lugnare och föredrar att någon annan står för det tunga slitet. Under lördagen får ett möte dig att åka flera år tillbaka i tiden. Det blir både roligt och lite sorgligt på samma gång. Söndagen blir en bra dag är din familj och dina vänner får njuta av din, för en gångs skull, odelade uppmärksamhet.

Jungfru 23/8-22/9

Den här fredagen tar du tag i flera besvärliga uppdrag. Din effektivitet är fantastisk och din energi smittsam. Under lördagen låter du en vän bli lurad för att lära honom/henne en läxa. Inte så snällt, men väldigt effektivt. På lördagskvällen finns det utrymme för romantik bland förälskade Jungfrur. Söndagen handlar till stor del om kompromisser. Att ge och ta i olika sammanhang. Under söndagskvällen får skvaller från en vän dig att se saker i ett nytt perspektiv.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här helgen blir lugn och skön. Med inga eller väldigt få saker inplanerade så under lättar du enormt mycket för dig själv. Fredagen ger dig en möjlighet att utveckla och fördjupa en relativt ny relation. Under lördagen kommer du på dig själv med att småljuga en hel del för att inte såra din omgivnings känslor. Söndagen blir rolig, men periodvis lite stressig eftersom du tackar ja till olika aktiviteter utan att fundera på om de krockar med varandra.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inne i en väldigt aktiv månad så både veckodagar och helgerna rusar förbi utan att du egentligen vet vart de tar vägen. Fredagen blir en fartfylld dag där du inser att faktiskt missat en del saker på jobbet som du kommer få ta igen vid ett senar tillfälle. Lördagen passar bra för affärer. Oavsett om det gäller en större investering eller ett mindre utlägg så är du noga med att göra rätt val. På söndagen kan skvaller göra dig på gott humör. Inget är så uppmuntrande som din fiendes problem.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu har du svårt att lyssna på andra oavsett om det har mer erfarenhet än du eller inte. Du väljer att gå din egen väg och risken är stor att du får problem som du lätt kunnat undvika om du inte varit så envis. Under lördagen är det kärlek och värme som styr din dag. Oavsett om du är nyförälskad eller har en gammal relation så är känslorna starka. Under söndagen möter du en eller flera personer som lyckas nå fram till dig på ett nytt och unikt sätt.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen handlar om segrar och förluster. Det gäller att kunna ta motgångar och att inte bli allt för sårad om saker inte går som du hoppats på. Under lördagen och söndagen möter du flera vänner som har samma problem som du. Tillsammans kan ni stötta varandra och hitta lösningar på båda era egna och andras problem.  Lördagskvällen blir social och trevlig. Under söndagen försöker du hinna med så mycket som möjligt när det gäller din ekonomi. Du planerar inför semestern.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här helgen har du en blandning av roliga och lite mer trista aktiviteter inplanerade. Det blir en bra fredag som slutar rätt så tidigt. Lördagen handlar om att lyssna och medla mellan olika parter. På söndagen träffar du en eller flera personer som av olika anledningar behöver din hjälp. Som tur är så är det inga krävande tjänster utan du lyckas glädja din omgivning utan en allt för stor insats från din sida.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen bjuder på många roliga aktiviteter oavsett om du arbetar eller är ledig. På kvällen träffar du gärna vänner och risken är stor att det blir senare än du tänkt dig. Efter en seg inledning på lördagen får du chansen att imponera på någon som du har ett gott öga till. Mycket handlar om en talang som du har hållit dold, men som nu ger sig till känna. Under söndagen är du utomhus så mycket som vädret tillåter. Det blir en härlig dag där du njuter av den friska luften.

Annons