Måndag 24/3- torsdag 27/3

24 mar, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Början av veckan blir lugn och behaglig. Du känner att du har bra koll på det sker omkring dig. Under tisdagen upplever du en enorm stress. Det handlar inte bara om ett högt tempo utan även om att tvingas anpassa sig till olika krav utifrån. Under onsdagen är du lite svartsjuk på en person som stjäl en hel del uppmärksamhet från dig. Torsdagen handlar om att sortera ut rätt från fel och att acceptera människors brister.

Oxen 20/4-20/5

Den här veckan inleds med lite annorlunda uppgifter. Du tar tag i olika projekt som har med ditt vardagliga arbete att göra, men du ger dem en ny tvist. Under tisdagen tvingas du lugna ned en kollega som är väldigt upprörd över något på jobbet eller privat. Din omtanke och medkänsla hjälper den här personen att må bättre. Under onsdagen och torsdagen kör du på för full fart och det gör att du är rätt så matt på kvällarna. Särskilt torsdagskvällen blir riktigt tidig för din del.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här veckan är det viktigt att hålla isär fakta. Om du blandar ihop viktiga saker kommer du får problem. Ditt horoskop varnar för att du är virrig och okoncentrerad, särskilt under första delen av veckan. Måndagen och tisdagen är bra att ägna åt enklare och mer praktiska uppgifter. Onsdagen tycks krets kring ekonomi och trovärdighet. På torsdagen tar du upp ett känsligt ämne med en vän. Det blir en lång och het diskussion.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här perioden går du väldigt mycket upp i din familj. En del av dina vänner tycker att de kommer långt ned på din prioriteringslista, och det kan finnas lite sanning i deras kritik. Måndagen handlar om att lösa problem. PÅ tisdagen och onsdagen är det bra att fokusera på andra än på dig själv. Torsdagen bjuder på en överraskning som ger ett kreativt resultat.  På torsdagkvällen vill någon få lie mer av din uppmärksamhet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inne i en period där mycket handlar om dig och dina behov. Du fokuserar främst på vad du själv vill och mindre på andra. Det kan låta egoistiskt, men för dig är det viktigt att få den här tiden. Måndagen blir en stressig dag eftersom du har så mycket du vill hinna med. Tisdagen tycks handla om lärande och utveckling. Kanske går du en utbildning eller kurs den här dagen. Under onsdagen och torsdagen har du ett hetsigt humör som går ut över din omgivning.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inne i en period där du får väldigt mycket gjort. Konstigt nog är det den lata Jupiter som bidrar till att öka dina ambitioner och ge dig extra energi. Till stor del beror det på att Jupiter ger dig en djupare insikt i problem som du stöter på och får dig att hitta nya, kreativa lösningar. Onsdagen och torsdagen är bra dagar att ägna sig åt social verksamhet och att ägna sig åt idrott eller annan for av träning. Du har mycket energi de här dagarna.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen ska du inte låta en kollega få sista ordet. Det här är en sak som betyder väldigt mycket för dig och då är det viktigt att inte ge upp bara för att någon annan är bättre på att tjata. Under tisdagen får du flera fina komplimanger som du ska suga åt dig av. Du har slitit hårt den sista tiden och förtjänar verkligen all den här uppmärksamheten. Onsdagen handlar om att komma till insikt om ett problem. På torsdagen bör du hålla hårt i dina pengar.

Skorpionen 23/10-21-11

Veckan bjuder på hårt arbete, roliga stunder och en hel del smågnabb, särskilt med en kollega som på sista tiden har börjat gå dig på nerverna. På måndagen är det bra om du är fokuserad. Tisdagen handlar om självinsikt vilket inte alltid är så enkelt. Under onsdagen tar du ta i flera roliga uppgifter som du både måste och vill ägna dig åt. Torsdagen är reserverad för en liten flirt. Det blir en bra dag där du klarar av mer än du tänkt dig från början.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Var uppmärksam på feedback, både positiv och negativ. Du kommer att känna och du får möjlighet att utvecklas i allt högre grad om du lyssnar både på det positiva och på det negativa om ditt sätt att jobba. Skytten har lätt för att gå in i försvarsläge när han eller hon känner sig hotad. Här gäller det att se all feedback som ett verktyg för att förbättras och utvecklas. Under den här veckan möter du nya människor som hjälper dig att få saker att fungera.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inne i en period då det mesta är roligt. Du trivs på jobbet och för det mesta känner du dig omtycket av dina kollegor. Just nu testas du utan att veta om det och dina resultat är över förväntan. Bli inte förvånad om du blir erbjuden en mer avancerad tjänst eller chefsposition inom de närmaste månaderna.  Under måndagen och tisdagen är du stressad. Onsdagen handlar om gemenskap och att få alla att trivas. På torsdagen är du ovanligt social och glad.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu vill du väldigt mycket med ditt liv. Du vill prestera på topp, samtidigt som du vill få lite mer flyt i privatlivet. Genom att ta på dig projekt efter projekt så kommer du till slut inte att orka med mer. Tänk på att lugn och ro är viktigt för din utveckling. Försök att inte stressa fram resultat. Under tisdagen väntar nyheter. Onsdagen kan bjuda på en del oro eftersom det väntas förändringar i din organisation. På torsdagen är det viktigt att inte vika i en fråga som ligger dig varmt om hjärtat.

Fiskarna 19/2-20/3

Just den här veckan blir rätt så enformig, men efter att ha haft så mycket att göra så välkomnar du enformigheten. Du tycker det är skönt med fasta rutiner och att veta hur dagen ser ut när du vaknar på morgonen. Måndagen handlar om att lyssna på dina vänner. Tisdagen bjuder på skratt och harmoni. En bra dag att knyta kontakter och att träffa vänner. På torsdagen får du tampas med en person som är både dumdristig och envis.

Annons