Fredag 28/3- söndag 30/3

30 mar, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen stöter du på ett problem som du inte räknat med. Det verkar vara relaterat till din familj snarare än ditt arbete. Här gäller det att gå varsamt fram så att du inte trampar på några ömma tår av misstag, En vän kommer med en rolig överraskning som får dina helgaktiviteter att ändra inriktning. Var öppen för spontana inbjudningar, särskilt under lördagskvällen. Söndagen handlar om att förvalta information och kunskap som du får ta del av.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen blir trevlig och stillsam. Du passar på att pyssla en del i hemmet. Under de senaste månaderna har du gjort av med en hel del pengar och nu försöker du att ta det lite lugnt med alla utgifter. Under fredagen satsar du hårt på att prestera på arbetet. Du vill visa vad du går för och det gör du genom att vara ett bra föredöme och genom att hjälpa kollegor som har det jobbigt. Under lördagen är det familj och hemmamys som står på menyn. Söndagen blir oväntat lat och skön.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här helgen försöker du hinna ikapp med uppgifter som halkat efter. Under både fredagen och lördagen har du svårt att hitta tid att koppla av. Du har många påbörjade projekt som behöver avslutas och veckodagarna räcker inte till. Under lördagskvällen ska du unna dig något du längtat efter. Du har slitit hårt och förtjänar lite avkoppling. En vän har problem som hon lastar över på dig. Här gäller det att vara vänlig men bestämd. Du ha inte tid att lösa någon annans dilemma.

Kräftan 21/6-22/7

Under helgen är det full aktivitet, men det rimmar illa med ditt horoskop som pekar på trötthet och ett stort behov av vila. Försök att inte ta på dig mer ansvar än du redan har. Minimera de uppgifter som behöver göras den här helgen och sätt av tid för att vila och ta det lugnt. Det är extra viktigt att du tar din hälsa på allvar annars kan du bli sjuk. Under lördagen tar du upp en fråga rörande sommaren. Det finns en resa eller utflykt som du gärna vill planera redan nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att fokusera dig just nu. Inflytande från Vatten och då främst Fiskarna gör att du gärna svävar iväg i tanken. Under fredagen är det bra om du skriver listor och håller dig till dem. Om du skapar struktur på arbetet kommer den att gå enklare för dig. Under lördagen tar du ett bra initiativ. Du hittar på en lösning på ett ganska knepigt problem. Resultatet blir genialiskt enkelt och användbart. Under söndagen ska du passa på att gå ut. Du behöver samla solenergi.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här helgen ägnar du gärna åt hemmet och familjen. Våren lockar fram städtanten i dig och helt plötsligt börjar både lortiga rutor och dammråttor att irritera dig. På fredagen passar det bra att träffa vänner. Gärna direkt efter jobbet så att kvällen inte blir allt för sen. Lördagen handlar om att bona in sig hemma och få till en miljö som du trivs med. Jungfrun ändrar gärna stilen på sitt hem ofta. Under söndagen kan en släkting dyka upp på ett oväntat men kärt besök.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här helgen satsar du på att ta det lugnt. Det har varit lite väl mycket den senaste tiden så nu passar det bra att få varva ned. Under fredagen får du flera fina komplimanger av en kollega som fattat tycker för dig. Lördagen handlar mer om att njuta än om att göra nytta. Oavsett om du shoppar, fikar med kompisar eller tar en långpromenad i skogen så är det här en härligt slappt dag. Under söndagen stressar du fram idéer som du vill presentera i veckan.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu har du mycket aktivitet i ditt horoskop så det är bra att du får extra energi från både Solen och Mars. På fredagen ifrågasätts ditt omdöme och det gör dig arg. Du är inte van vid att människor inte tar din åsikt på allvar. Fredagskvällen kan bjuda både på fest och på romantik, särskilt för nyförälskade Skorpioner. Under lördagen och söndagen är det upp till bevis. Du har skrutit om dina talanger inom ett visst område och du vill dina vänner se vad du går för.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen blir du överraskad av en kollega som plötsligt får en nytändning. Hennes energi är smittsam och du blir både inspirerad och entusiasmerad. Under lördagen möter du nya människor i ett spännande sammanhang. Det blir en dag där du både lära dig nya saker och träffar nya vänner. På kvällen är du trött och det bästa vore om du unnande sig en hemmakväll. På söndagen finns det risk för en konflikt med en släkting eller nästa vän. Ditt humör är väldigt växlande just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen är det bra om du inte funderar för mycket utan satsar på att bara arbeta på. Börjar du fundera för mycket är risken stor att du övertänker det du ska göra. Lördagen handlar om att vara närvarande för någon som betyder mycket för dig. Genom att visa empati så kommer du vinna fördelar som du inte ens drömt om. Ibland är medkänsla det bästa sättet att vinna vänner. Under söndagen är det sport och utomhusaktiviteter som gäller.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen passar bäst till att fundera över mindre projekt och detaljer som rör arbetet. På kvällen är du trött och grinig och risken är stor att det går ut över fel person. Lördagen blir mer harmonisk. Du är inte lika rastlös utan klarar av att ta det lugnt och varva ned. Något som din kropp verkligen behöver. Under söndagen stöter du på motstång för dina omsorgsfullt uppgjorda planer. Alla i familjen delar inte din åsikt om vad som är kul.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra helg om du tillåter dig att vila. Ibland stressar du på helt i onödan och då är du nästan tröttare efter helgen än innan. Under fredagen får du positiv feedback från en kollega. Lördag handlar om tålamod och om att läsa stämningen i en prekär situation. Under lördagskvällen blir du både utåtriktad och social. Du är på riktigt festhumör. Under söndagen ska du inte glömma ett löfte som du gett en vän eller släkting. Han eller hon litar på ditt stöd i den här frågan.

Annons