Måndag 31/3- torsdag 3/4

31 mar, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen får du flera frågor som du måste besvara rätt så omgående. Här gäller det att du tänker efter utan att det tar för lång tid. Tisdagen handlar om att agera när andra tycks ovilliga att ta på sig ansvar. Här är Väduren som bäst, när han får gå in och styra upp. Onsdagen och torsdagen blir dagar där du medla mellan två kollegor på jobbet. Du är egentligen inte lämpat att eka diplomat eftersom du saknar tålamod, men i det här fallet har du inget val.

Oxen 20/4-20/5

Veckan börjar intensivt med en hel del gräl och konflikter. Du är arg och frusterad, men gör ditt bästa för att dölja dina känslor. Under tisdagen får du upprättelse och det tycket du känns bra. Onsdagen handlar om att våga ta första steget även om det känns skrämmande. Oxen är inte direkt känd för att ge sig ut på okänd mark. Torsdagen blir en lång, men givande dag. Tack vare en blandning av charm och medfödd auktoritet lyckas du leda dina kollegor/vänner till succé.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Början på veckan inleds riktigt långsamt. Oavsett om du har mycket eller lite att göra så finns det saker som du inte kan snabba på och det ger dig lite tid över. Under måndagskvällen kommer en påverkan från Solen in över ditt tecken och ger det mer välbehövlig energi. Under tisdagen och onsdagen är du entusiastisk, framåt och arbetsvillig. Du tar på dig flera komplicerade uppgifter de här dagarna och de flesta lyckas du lösa elegant. Under torsdagen ska du se upp för en kollega som är stingslig.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte lätt att övertala att göra något som du inte känner för just nu. Ett inflytande från jord ger dig ett drag av envishet som skulle göra vilken Oxe hur stolt som helst. När din chef vill att du ska ändra på rutiner som sätter du dig ned på bakhasorna och vägrar. När en familjemedlem försöker locka med dig på ett tråkigt möte tvärvägar du. Själv märker du inte av hur envis du kan vara, men du tycker det är skönt att kunna säga nej utan att få dåligt samvete. För övrigt tycks mycket den här veckan kretsa kring pengar, utgifter och vilja att börja spara.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen är det full fart på dig. Du har fler viktiga möten inbokade, men du är inte så bra på att hålla tiden så det blir ett flängande mellan varje möte. I övrigt är det en bra dag där du får mycket gjort. Tisdagen handlar om att förlåta en vän som har gjort fel. Alla kan vi göra ett misstag. Under onsdagen vågar du sticka ut hakan i en kontroversiell fråga. Du vet att din åsikt kommer att väcka både förvåning och ilska, men det struntar du i. Torsdagen handlar om att undvika dåliga köp.

Jungfru 23/8-22/9

Du är riktigt entusiasmerande just nu. Dina kollegor blir förvånade över alla bra idéer som du har. Under tisdagen och onsdagen får du flera roliga uppdrag som är inspirerande men tidskrävande. Ett tips är att inte boka in aktiviteter direkt efter jobbet de här dagarna. På onsdagskvällen får du ett sms eller samtal som kan göra dig upprörd. Tänk på att det inte är ditt, utan en väns liv det handlar om och det är bra om du respekterar han/hennes beslut. Torsdagen bjuder på få överraskningar.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Ibland kan du vara lite för velig för ditt eget bästa. Och det är fallet den här veckan. Under måndagen och tisdagen ångrar du hela tiden beslut som du tagit oavsett om det rör sig om triviala saker som klädval eller lite mer avgörande beslut. Under måndagen och tisdagen är det bra om du låter en vän eller kollega ta ledningen, då slipper du allt velandet och kan göra det du blir tillsagd att göra. Onsdagen och torsdagen passar bra till arbete som är fysiskt utmanande.

Skorpionen 23/10-21-11

Du flirtar lite väl mycket med en kollega. För dig är det inte mer än ett tidsfördriv och lite spänning på jobbet, men risken är att din kollega börjar få djupare känslor för dig. Här är det bra att markera vart du står innan hela situationen blir ohållbar. Är du i en fast relation är det ännu viktigare att poängtera att du bara är trevlig, inget annat. Under tisdagen får du feedback från en chef. På onsdagen och torsdagen är du väldigt lynnig i humöret. Det är stora planeter i rörelse just nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du går igenom en mängd olika faser just nu och det finns en risk att din familj upplever dig som nyckfull. Under den här tiden som du genomgår din förvandling är det bra att ha en öppen kommunikation med de personer som står dig närmast. Är du arg så säg det, är du rädd, glad eller oroad så ska du vara öppen med dina känslor. Det blir lättare för din omgivning att tolka ditt beteende och stötta dig vid behov. Onsdagen eller torsdagen är bäst dagar för aktiviteter efter jobbet

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en händelserik vecka där du hinner med både fysiska aktiviteter och en hel del arbete. Du är målinriktad just nu och inget kan förstöra dina ambitioner. Under måndagen och tisdagen är du fokuserad på en speciell uppgift. Du blir grinig om för många personer drar i dig samtidigt så håll dig för dig själv. Under onsdagen får du en fin komplimang som du ska ta på allvar. Det finns en person som tycker mycket om dig och som gärna skulle vilja vara mer än vän för dig.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan har du fullt upp. En av dina chefer tycks ha svårt att förstå dina vinkar om att du är överbelastad. Han eller hon vill bara säkra sitt eget arbete och bryr sig inte om det betyder merjobb för dig. På måndagen tvingas du vara social trots att du inte vill. Tisdagen och onsdagen innebär ansvar för fler personer än dig själv. Under torsdagen bör du fundera över om du ska gå åt ena eller andra hållet i en konflikt. En kompromiss skulle lösa ditt problem även om din stolthet får sig en törn.

Fiskarna 19/2-20/3

Veckan börjar bra med lagom mycket arbete och en hel del roliga utamningar. Tisdagen handlar till stor dela om att del med sig av dina idéer och om att inte tveka när du får bra erbjudanden. Under onsdagen finns det en risk för att du börjat bråka med en familjemedlem. Det har länge legat oro i luften mellan er, men nu har kommer hela situationen att explodera om du inte reder ut den här konflikten. Torsdagen handlar om att vara kärleksfull och våga visa känslor.

Annons