Fredag 4/4- söndag 6/4

04 apr, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen har du en hel det att bevisa. Du vill vara den bäste samtidigt som du är lite för lat för att leva upp till dina ambitioner. Under lördagen tar du det gärna lugnt tillsammans med familjen eller vänner. Det blir dag där du njuter av att slippa stressa. Kvällen ägnar du gärna åt god mat och romantik. För singel Vädurar passar det bra att träffa människor på fest eller på disco. Du är social och har lätt för att knyta nya kontakter. Söndagen blir ovanligt seg. Du har svårt att ta dig ur sängen.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir stressig eftersom du har höga ambitioner, men dina kollegor/vänner klarar inte att hålla samma takt som du har. Under fredagskvällen är du trött och grinig vilket går ut över dina vänner eller din familj. Under lördagen försöker du få i gång flera projekt, men risken är att det blir hattigt eftersom du inte avslutar något. Kvällen blir trevlig. Du träffar vänner och utbyter både nyttiga erfarenheter och roliga anekdoter. På söndagen ska du se upp så du inte gör dåliga affärer.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen tar du tag i en uppgift som ingen annan vill röra. Resultatet blir en betydligt bättre stämning på jobbet och du är nöjd med din insats. Under lördagen är det vänner och shopping som gäller. Du har samlat en längre tid för att köpa något speciellt och äntligen får du förverkliga din dröm. Det blir en härlig, men ganska intensiv dag. Under söndagen tar du tag i din ekonomi igen. Du samlar inför en resa eller något liknande.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du inne i en period där det är mycket arbete. När du inte är på jobbet och sliter så är det många projekt hemma som måste fixas med. Under fredagen har du en förmåga att trampa i klaveret så tänk efter innan du öppnar munnen. På lördagen tar du det mesta med ro. Då njuter du av att kunna slappna av tillsammans med goda vänner. Söndagen handlar om att fly från problem som du förr eller senare måste ta tag i. Du har helt enkelt stoppat huvudet i sanden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här helgen ägnar du dig åt aktiviteter som har med andra personers intressen att göra. Det kan vara ett barn eller en partner som är passionerat intresserad av något som du tvingas hänga med på. Trots att den här aktiviteten inte är självvald så blir det en trevlig helg. Fredagen handlar om att planera och om att hålla tiden. Lördagen är mer lustbetonad. Kraven är lägre och du har mer utrymme för improvisation. På söndagen markerar du ditt ogillande gentemot en bekant eller kollega.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig om omväxlande helg där utomhusaktiviteter tycks dominera. På fredagen är du seg och har svårt att göra en bra insats på jobbet. Som tur är har du förstående kollegor som rycker in och räddar ditt skinn. Under lördagen är du utomhus som vädret tillåter. Oavsett om du ägnar dig åt fönstershopping på stan eller en skogspromenad så gör ljuset och luften dig gott. Under söndagen tar du det lugnt på förmiddagen. Under kvällen förser du en vän med ovärderliga nyheter.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir lagom intensiv. Du satsar på att få så mycket gjort som möjligt under förmiddagen för att du vet att din ambitionsnivå brukar sjunka efter lunch. Kvällen blir social på ett stillsamt sätt. Det kan handla om allt från fredagsmys till en romantisk parmiddag. Under lördagen låter du din ilska och frustration gå ut över fel person. Du är arg över något som har med jobbet att göra och det går ut över din familj. Söndagen handlar om att svälja sin stolthet och be om ursäkt för att du har betett dig illa.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra och kreativ helg om du bara vågar ta till dig av de råd du får. Särskilt på fredagen vill spela med säkra kort, något som är väldigt ovanligt för ditt tecken. På lördagen upplever du en oväntad frihet när Solen kommer in i en positiv påverkan. Du får mer energi och mer kreativitet. Under kördagskvällen går du gärna på fest eller bjuder på middag hemma. Söndagen blir en aktiv dag där du gärna ägnar dig åt sport eller motion.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir annorlunda. Stressig men utbildande. Du lär dig nya saker och inser vilken användning du har av dem. På lördagen är du gärna hos vänner eller släktingar. Det verkar vara någon som står dig nära som fyller år eller firar något annat. Kvällen bjuder på god mat, trevligt sällskap och en hel del flirtande. Tack vare Venus position sänder ut signaler som din omgivning svarar på. Under söndagen är det bra om du inte sviker ett löfte som du gett en vän. Han/hon behöver din hjälp.

Stenbocken 22/12-19/1

På fredagen har du för lite att göra och blir rastlös. Det handlar om att du har svårt att hitta på saker som gör dig på gott humör. Morgonen går fort men eftermiddagen släpar sig fram. Under lördagen har du flera roliga projekt på gång. Det blir en omväxlande dag där du får möjlighet att briljera inför flera av dina vänner med din kunskap inom ett visst område. Söndagen handlar till stor del om att prata förnuft med en person som har hamnat snett.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en rolig, men rätt så lugn helg där du har möjlighet att fokusera på saker som ligger dig varmt om hjärtat. Fredagen handlar om disciplin och om att inte bli arg på kollegor som är sämre än du. Under kvällen överraskar du sin partner eller familj med en god middag. Lördagen blir jäktig men rolig. Du får mycket gjort och du lyckas övertyga både i ord och i handling. Under söndagen tar du tag i ett viktigt men tråkigt projekt. Du är inspirerad och då flyter allt på utan problem.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här helgen är det viktigt att du lyssnar på vad andra har för åsikt i en viss fråga som rör sommaren. Om du driver din linje för hårt kan det hända missar något som du skulle tycka var både roligt och annorlunda. Under fredagen och lördagen är det många aktiviteter utomhus. Du får mer frisk luft än du brukar och du mår bra av att röra på dig. Lördagskvällen kan bjuda på en angenäm överraskning. Under söndagen är det bra att du fokuserar på detaljer och att du är noggrann.

Annons