Måndag 7/4- torsdag 10/4

07 apr, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en ineffektiv dag eftersom du mår så pass dåligt. Under hela förmiddagen försöker du ta en timme i taget, det är först fram emot kvällen du orkar börja planera lite längre fram. Tisdagen handlar om att hitta en bra energi mellan dig och en kollega. Det har varit en jobbig period och nu är det bra om ni kan hitta tillbaka till varandra igen. Under onsdagen och torsdagen är du på strålande humör. Förstärkt energi från Solen gör dig både flirtig och effektiv på samma gång.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir rolig och annorlunda. Du använder dig av din kreativitet och din förmåga att hitta roliga och lite annorlunda lösningar på vardagliga problem. Under tisdagen hamnar du i en diskussion med en kollega eller en vän. Så länge du inte låter din stolthet ta överhand så kommer allt att sluta bra. Torsdagen bjuder på en kombination av arbetsglädje och stress. Du har massor att göra och du har svårt att hinna hem i tid den här dagen.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under första delen av veckan slåss du med dina inre aggressioner. Mars gör dig labil i humöret och du känner att du är orättvis mot dem som står dig nära. I det här fallet är det inte viktigaste att behärska sig. Det kommer du ändå inte att klara av, det viktigaste är att du ber om ursäkt när du inser att du gått över gränsen. Under onsdagen lättar den här påverkan och du blir betydligt enklar att umgås med. Torsdagen tycks handla om känslor och om att våga blotta sig.

Kräftan 21/6-22/7

Den här veckan är du verkligen aktiv. Du har massor av projekt både hemma och på jobbet. Det är fullt upp överallt. Under måndagen och tisdagen ska du inte be om ursäkt för att du säger vad du tycker och tänker. Alla har rätt till en åsikt. Onsdagen handlar om att visa sig modig i olika situationer. På torsdagen kan en överraskning få dig på gott humör. Dina kollegor/vänner har ansträngt sig mycket för att du ska bli riktigt glad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen vänds en hel del av din vardag upp och ned när en närstående person avslöjar en obehaglig sanning. Ibland får du mer information om vissa än du skulle önska. Under tisdagen gäller det att vara effektiv om du ska hinna med allt du planerat. Onsdagen och torsdagen blir dagar där du fokuserar på känslor och på vikten av att ha en rak kommunikation med dem som står dig nära. Torsdagskvällen bjuder och mycket värme och mycket mys.

Jungfru 23/8-22/9

Måndagen och tisdagen är bra dagar att starta upp olika projekt och att få dem att fungera. Under onsdagen är det viktigt att du är så exakt som möjligt. Även små felberäkningar kan få katastrofala följder. Ta till dina talanger på det analytiska området så kommer allt att gå bra. Under onsdagen rådgör du med en vän om ett problem som du har. Det är bra om du inte bara ältar dina problem utan även lyssnar på de råd som du får.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under den här veckan att du mer ansvar än du brukar. Du visar både förståelse och tålamod mot dem som inte fattar lika snabbt som du gör. Under tisdagen medlar du in konflikt som kunde ha slutat riktigt illa. Onsdagen blir en kreativ dag där du får komma till din rätt. Under torsdagen ska du se upp med elakt skvaller från personer som är avundsjuka på dina framgångar inom ett visst område. Vissa människor

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen ska du vara extra försiktig så du in förolämpar en person med makt. Risken är stor att du råkar i knipa annars. Tisdagen blir en bra dag som fokuserar kring lagarbete snarare än individuella prestationer. Onsdagen blir en bra och kreativ dag där du når nya mål. Under torsdagen har du lätt för att hamna i diskussioner som du egentligen borde undvika. Mycket handlar om en negativ påverkan från Merkurius som gör att du är lite för ärlig mellan varven.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och underhållande vecka eftersom du har så mycket energi i ditt horoskop. Under måndagen och tisdagen går allt precis som du vill och du får en massa komplimanger för allt som du gör. Onsdagen blir en dag där du lär dig att kompromissa utan att låta det gå ut över din integritet. Ibland är det svårt att veta skillnaden mellan vad som rätt och vad fel. Torsdagen blir stressig på ett positivt sätt. Du får mycket gjort den har dagen, samtidigt som du lär dig massor av nya saker.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här veckan handlar mycket om att flirta och kännas sig uppskattad. Det finns en massa påverkan från både Månen och Venus just nu vilket gör att du attraherar både män och kvinnor som normalt inte anser att du är deras typ. Som singel har du goda möjligheter att träffa en speciell person den här veckan. Särskilt måndag och onsdag är gynnsamma dagar för kärleken.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ständigt stressad och det märks inte minst på ditt dåliga humör. Det är viktigt att du inte glömmer bort att unna dig saker för dig själv som ett fritidsintresse eller se en bra film. Under måndagen jobbar du längre och hårdare än du har lust med. Tisdagen blir både social och avslappnad. Under onsdagen ifrågasätter du en familjemedlems omdöme i en viss fråga. Torsdagen handlar mest om att våga vara ärlig även om du riskerar att såra någon på kuppen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra vecka där mycket ansvar faller på dig, men just nu passar det dig bra eftersom du är stark i ditt tecken. Månen skänker dig både intuition, energi och ett konstnärligt drag som hjälper dig att hitta kreativa och nya lösningar på gamla problem. Bra dagar för affärer är tisdagen och onsdagen. På torsdagen bör du hålla munnen stängd så att du inte försäger dig inför en vän eller familjemedlem.

Annons