Fredag 11/4- söndag 13/4

11 apr, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du satsar på att inte göra någonting den här helgen. Eftersom dina veckor är så fullbokade så tycker du det är skönt med lite lugn och ro när du är ledig. Fredagen blir väldigt stressig och du känner att du inte hinner med så mycket som du skulle vilja, men kvällen bjuder på mys och trevligt sällskap. Lördagen lovar en hel del olika aktiviteter, helst utomhus om vädret tillåter. Under söndagen vågar du vara frikostig trots att din ekonomi inte är den bästa just nu.

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen får du ett förslag som till en början kan verka en smula konstigt, men så småningom förstår du hur allt hänger ihop. Lördagen handlar om val i sort och i smått. Den handlar också om att visa tålamod, lojalitet och om att medla i konflikter. Under söndagen är du rätt så slutkörd. Det har varit en lång vecka och en ännu längre helg. Försök att hålla den här dagen så fri från måsten som möjligt. Du behöver en möjlighet att få koppla av.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du går in i en period då arbetet betyder väldigt mycket för dig och ibland har dina vänner och din familj svårt att förstå dina val. Fredagen handlar om kommunikation. Det är viktigt att du förmedlar det du tänker på. Våga visa vad du tycker och hur du känner. Under lördagen kan ett möte väcka en slumrande inspiration och få dig att vilja skapa inom ett helt nytt område. Det blir en härligt och kreativ dag. Söndagen blir ansträngande på ett bra sätt. Du lyckas med dina mål och det gör dig nöjd.

Kräftan 21/6-22/7

Du ifrågasätter en hel del just nu och det kan upplevas som jobbigt av din omgivning. Under fredagen kan en gammal konflikt blomma upp igen. Här gäller det att vara försiktig med vad man säger. Under lördagen stöter du på flera personer som uppenbarligen har svårt att lyssna. Det är inge idé att bli arg, utan strunta i dem istället. Söndagen blir en rolig och lite annorlunda dag. Det ställs en hel del krav på dig den här dagen men det tycker du är inspirerande och roligt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just den här helgen är det bra om du övar upp ditt tålamod för det kommer snart att sättas på prov. Under fredagen har du svårt att fokusera på annat än dig själv. Det försegår så mycket i ditt liv just nu att omvärlden försvinner. Lördagen handlar om att samordna flera olika aktiviteter så att de avlöper harmoniskt. Kan verka enkelt på pappret men i verkligheten är det krävande och svårt. Under söndagen skvallrar du gärna med en vän som du inte sett på länge. Du mår bra av information.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra fredag om du undviker att göra av med pengar. Ibland är du alldeles för impulsiv och så är fallet just nu. På kvällen kan en kärleksförklaring göra dig både glad och lite obekväm. Visst har du anat hur det ligger till, men du har undvikit samtalsämnet. Lördagen blir en bra dag där du är modigare än du brukar vara. Genom att våga mer lyckas du tänja på dina egna förutfattade meningar. Under söndagen provocerar du en bekant utan att ens vara medveten om det.

Annons

Vågen 23/9-22/10

En bra helg att starta upp nya projekt på. Fredagen är stressig men givande. Du lär dig nya saker av en person som du finner både attraktiv och intressant. Under fredagskvällen går du gärna ut eller går på fest. Du är ovanligt social just nu. Lördagen handlar till stor del om att inte ha förutfattade meningar. Under söndagen kan ett möte med en vän eller släkting få dig att drabbas av dåligt samvete. Du har glömt bort något du lovat att kolla upp.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra helg i det stora hela, men ett gräl med en nära vän kan förmörka delar av lördagen. Under fredagen är du väldigt effektiv och det fullkomligen sprudlar av aktivitet kring dig. Under lördagen är det främst utomhusaktiviteter som gäller det blir en inspirerande dag där du får massor av frisk luft. På kvällen träffar du gärna vänner. Under söndagen får du flera goda skäl att ändra uppfattning om en vän eller granne. Han/hon visar upp en trevligare sida av sig själv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Din humor är det som leder dig den här helgen. Redan på fredagen får ditt festhumör alla i din omgivning att mår bra. Under lördagen kan ett spratt irritera en vän eller släkting. Kanske har du gått lite för långt den här gången, be om ursäkt om du känner att så är fallet. Under söndagen har du bra chanser att göra fina fynd. Glöm inte att det är påsk om en vecka.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här helgen möter du flera personer som både irriterar dig och inspirerar dig. På sätt och vis är det bra om du utnyttjar din ilska i ett tävlingssammanhang, då har du chansen att vinna. På fredagen nöter du en läxa av något slag. Inte så roligt, men väldigt nyttigt. Under lördagen vill du verkligen visa upp dina nyvunna kunskaper inom ett visst område. Var inte rädd för att gå hela vägen. Ibland har man rätt att få skryta lite. Söndagen blir en bra dag där en vän visar dig lite extra omtanke.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är arg för att saker inte går som du vill på fredagen. Om du biter ihop och ser till att öva så kommer du lyckas med dina mål. Under fredagskvällen ska du unna dig en paus med lite lyxig guldkant. Under lördagen stöter du på personer som du ogillar starkt. Här gäller det att hålla god min i elakt spel. Söndagen blir bra om du inte tvingar dig själv att göra något som du avskyr. Tillåt dig vara lat för en gångs skull.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inne i en period då du känner dig väldigt populär, både privat och på jobbet. På fredagen drar dina kollegor i dig. Alla vill ha din uppmärksamhet. Under lördagen får du slita för att hinna med alla aktiviteter som du har inbokade. Det blir en bra, men stressig dag. Under söndagen hittar du på en massa trevliga aktiviteter som passar ditt humör bra. Se bara upp så att du inte gör av med för mycket pengar. Då kommer du att bli besviken.

Annons