Måndag 14/4- torsdag 17/4

14 apr, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under första dagen den här veckan är du ovanligt seg. Du är tung i huvudet och har svårt att koncentrera dig. Tisdagen är bättre, då känner du dig mer utvilad och har många tankar och idéer både på jobbet och hemma. Det finns en risk för konflikt den här dagen, mest för att du är så envis och inte lyssnar på andra. Under onsdagen är du ovanligt modig i ett sammanhang som inte rör dig direkt. Du försvarar en vän med problem. Torsdagen blir stressig men kreativ.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om att planera och hitta utvägar på mindre problem. På kvällen ser du en möjlighet att skryta lite om någon som du är stolt över. Tisdagen handlar om att samarbeta, även under högt tempo. På onsdagen är du på ovanligt gott humör. Du får mycket gjort och du är kreativ. Torsdagen blir en social och aktiv dag där vänskap, god mat och många skratt kantar hårt arbete. Kvällen tycks bjuda på nöjen. Du slappnar av och njuter av att vara ledig.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här veckan hinner du med att starta upp och reda ut en konflikt, vinna en persons förtroende och ta hem en seger som länge legat utom räckhåll. En bra vecka med andra ord. På måndagen är ditt ord mot en kollegas/väns. Det blir en segdragen konflikt som kräver bevis. Under tisdagen lyckas du med det mesta du tar dig för så länge det inte tröttnar på det du gör. Under torsdagen är du ledig eller jobbar en ganska kort dag. Det blir en skön och avkopplande kväll.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är ditt humör väldigt kort tack vare Mars inflytande i ditt horoskop. Under måndagen och tisdagen finns det stor risk att du råkar i konflikt med en vän. Tisdagskvällen handlar om en förlikning av något slag. Du är i en situation där du måste kompromissa för att vinna. Under onsdagen tar du flera bra initiativ och du belönas för dem. Under onsdagskvällen kan en komplimang få dig på gott humör. Torsdagen passar bra för romantik och flirt. Njut av att vara uppskattad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bjuder på en hel del olika utmaningar så det gäller att inte ge upp. Kvällen blir prövande på mer än ett sätt. Under tisdagen tar du flera bra initiativ som hjälper dig att lösa ett problem som du brottats med under en ganska lång tid. Onsdagen tycks kräva mer kroppsarbete och rutiner än om tankearbete. Om du kör på i ett rätt så högt tempo så kommer du kunna avsluta tidigare än planerat. Torsdagen blir en social dag där du umgås både med vänner och med mer ytligt bekanta.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen hävdar du att du har rätt i en fråga som du innerst inne är lite osäker på. Risken är stor att du tvingas backa när du blir motbevisad. Försök att inte vara så envis. Under tisdagen hamnar du i en knepig situation. Du dras mellan två olika vänner som bråkar och du känner dig tvingad att välja sida. Onsdagen blir en dag då du kör på i rätt så högt tempo och trivs med det. Onsdagskvällen bjuder på nöjen och på trevligt sällskap. Torsdagen blir en bra dag om du undviker kärleksgnabb.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt orolig för att göra fel just nu och risken är stor att du blir för passiv. Försök att tänka framåt och inte fundera så mycket över vad du gör fel utan fokusera på det som du är bra på istället. Under tisdagen dyker en rätt så laddad fråga upp och du känner dig ställd mot väggen. Onsdagen handlar om att göra exakt som du blir tillsagd, varken mer eller mindre. På torsdagen passar det bra med utomhusaktiviteter. Du verkar spendera en hel del tid med barn den här dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du inne i en period där du hela tiden har fullt upp och det gör att du aldrig hinner stanna upp och analysera dina känslor. Försök att hitta tid för dig själv den här veckan. Lite lugn och ro kommer att göra dig gott. Under tisdagen kan en gammal konflikt blomma upp igen. Här gäller det att inte tappa humöret även om det är tufft. Under onsdagen och torsdagen kan en rolig händelse få dig att tänka om beträffande sommaren. Plötsligt har villkoren ändrats.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen och tisdagen är du väldigt effektiv. Du gör allt du ska i ett rasande tempo utan att fundera så mycket. På kvällen har du tid över för ett fritidsintresse eller en date. Under lördagen är du väldigt envis och lyckas övertyga din familj att göra som du vill i en känslig fråga. Onsdagen tycks fokusera sig på utomhusaktiviteter och sport. På torsdagen provar du på lite nya saker, gärna i sällskap med yngre vänner eller släktingar. Det blir en skön och avslappnande dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här veckan tar du det lugnt, oavsett om du jobbar eller är ledig. Tonvikten ligger på att ha roligt och att umgås med människor du tycker om. Under måndagen och tisdagen hinner du både skryta om något som du har presterat och visa upp nyinövade talanger. Onsdagen handlar om att fokusera på andra och på deras behov. På torsdagen finns det risk för magproblem. Du tenderar att frossa lite väl mycket den här dagen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra vecka med roliga aktiviteter och en del kluriga uppgifter. Redan på måndagen tvingas du ta tag i en konflikt som riskerar att blossa upp och blir riktigt illa. Dina talanger som medlare är kända och du lyckas återskapa freden. Under tisdagen sätts din finmotorik på prov. Onsdagen handlar om att vara lyhörd för andra personers behov. På torsdagen får du en unik chans att prestera både privat och i i arbetssammanhang.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen och tisdagen kommer ett inflytande från Månen in i ditt tecken. Det gör dig ovanligt kreativ och pysslig. Perfekt för påskglada Fiskar som vill fixa i hemmet. Under tisdagskvällen kommer oväntade nyheter om en vän. Onsdagen handlar om att våga tänja på gränserna även i sammanhang där du inte känner dig bekväm. På torsdagen kan ett möte med en vän få dig ur balans. Han eller hon har gjort något väldigt oväntat.

Annons