fredag 18/4- söndag 20/4

18 apr, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Påsken bjuder på mycket trevligt sällskap, många skratt och värme. Det blir några härligt lata dagar där din familj står i fokus. På fredagen tar ni det lugnt och njuter av att vara lediga tillsammans. God mat och en del hemmamys står på menyn. Lördagen kan bjuda på överraskningar både i form av dörrknackande häxor och roliga nyheter från en vän. Tillåt dig vara spontan och ta dagen som den kommer. Under söndagen ska du fokusera på de bra sakerna i ditt liv. Häng inte upp dig på detaljer.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en skön påsk oavsett om du far till blåkulla eller stannar hemma med alldeles för mycket god mat och godis. På fredagen blandar du nytta med nöje. Du vill fixa inför påskafton, men pysslet får vänta för under förmidagen är det socialt umgänge med vänner som gäller. Under lördagen verkar du fullt upp och fullt hus. En rolig, men inte särskilt vilsam dag. Söndagen blir en härlig kontrast till en för övrigt fartfylld dag. Då får du verkligen chans att pusta ut.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här helgen tar du lugnt och njuter av att få vara ledig. Fredagen blir en ganska intetsägande dag där du låter timmarna gå utan att göra någonting nyttigt. Under lördagen verkar det främst vara god mat och familjemys som gäller. Det blir trevligt utan att du behöver anstränga dig-. Du känner dig bortskämd den här dagen. Under söndagen sliter du hårt utomhus för att komma ikapp med ett projekt som du ligger efter. Här gäller det att vara noga med detaljer.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen blir rolig eftersom du träffar vänner och njuter av att vara ledig eller inte ha så mycket att göra om du jobbar. På kvällen satsar du på god mat och lite romantik. Är du singel är det här en bra dag att gå på. Du har lätt för att träffa intressanta människor just nu. Under lördagen äter du godis och umgås med familjen. Finns det möjlighet ägnar du dig lite åt utomhusverksamhet. Kvällen ser ut att bli tidig. Under söndagen ser det ut att uppstå en dispyt mellan två vänner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har mycket att tänka på den här långfredagen ägnar du åt att sortera saker. Det kan vara att du rent praktisk organiserar saker hemma eller på jobbet eller så passar du på att göra en mantal utrensning inför våren. Du har en massa mentalt gammal skärp som det är dags att göra sig av med. Under påskafton ägnar du dig åt lekfulla aktiviteter, gärna utomhus. Det blir en glad och busig dag fylld av skratt. Söndagen börjar sent, men när du väl har kommit igång är du effektiv. Du ägnar dig åt en hobby.

Jungfru 23/8-22/9

Den här påskhelgen har du en hel del saker som du vill redan ut. På fredagen förbereder du dig genom att ta reda på olika fakta och övar dig på att framlägga dina skäl för att rota i det förflutna. Under påskafton kan det uppstå en spänd stämning när du drar fram gamla oförätter från förr. Lyckas du reda ut de konflikterna kommer dagen att avslutas bra och du är nöjd med din insats. Söndagen blir en rolig och lite annorlunda dag eftersom satsa helhjärtat på ett nytt intresse.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under den här fredagen tar du det lugnt och vilar upp dig. Du känner att du behöver tid att komma igen. Har du barn blir kvällen rätt så aktiv. Då ägnar du dig åt saker som har med nöjen och vänner att göra. Lördagen handlar mycket om familjen och om släkten. Det blir en intensiv och rolig dag där du lyckas med det mesta som du tar dig för. Din charm är på topp och du får all omkring dig att må bra. Under söndagen ska du undvika ett visst ämne med en vän som du träffar.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen blir den mest aktiva dagen den här helgen, då ska det påskpysslas, städas, och pyntas. Som vanligt är du ute i sista minuten och risken är stor att dagen är över redan innan den börjat. Det finns ett visst inslag av stress även under lördagen, men det är mer en mantal stress än en fysisk. På söndagen har du möjlighet att bekänna färg. Det kan gälla kärlek, relationer eller vänskap. Du har länge varit blyg och inte velat visa vad du känner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här långfredagen blir som namnet uttrycker det både lång och seg. Du känner dig inte i toppform vilket gör att du inte jobbar lika fort som vanligt. Under fredagskvällen kan ett samtal från en vän pigga upp. Inget får dig att må så bra som lite saftigt skvaller. Under lördagen ägnar du dig åt en stillsam påskafton med din närmaste familj. Den blir trevlig utan att du behöver anstränga dig. Söndagen handlar om att ställa en lögnare mot väggen. Det värsta du vet är oärliga människor.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är rädd för att sanningen kommer att missuppfattas av din vän så du väljer att tiga fast du egentligen skulle vilja säga som det är. Under fredagen hittar du på många aktiviteter med just den här vännen och det gör hela situationen extra svårt. Lördagen handlar om att äta godis, umgås med människor och bara ha det trevligt. Det blir en bra dag där mat och vänskap är i fokus. Under söndagen ägnar du dig gärna åt en fysiskt krävande hobby. Du känner att du behöver motion.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen bjuder på en trevlig överraskning. Det kan vara ett oväntat besök, ett samtal från en gammal vän eller flamma. Förutom det handlar dagen om att ordna saker, städa och om att förbereda sig för morgondagen. Under lördagen samsas gamla och unga kring god mat. Det blir en trevlig med lite stressig dag där du äter alldeles för mycket. Se upp så att du inte får problem med magen. Under söndagen passar du på att arbeta ut så mycket som möjligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här helgen bjuder på en riktig smågodisblandning av mat, känslor, vänskap och roliga aktiviteter. Redan på fredagen har du fullt upp. Du har saker som du måste göra och saker som du vill hinna med. Kvällen bjuder på fredagsmys och lite lättsamt skvaller. Under lördagen är du ambivalent. Det finns många personer du vill träffa den här dagen och ett antal som du kunde hoppat över. Söndagen blir rofylld och harmonisk. Du är ute så mycket som vädret tillåter.

Annons