Måndag 21/4- torsdag 24/4

21 apr, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På måndagen gör du väldigt lite nytta. Du njuter av att kunna slappna av och bara vara. Under tisdagen är du stressad eftersom det finns så många måsten som du vill klara av innan dagen är slut. Det finns stor risk för en konflikt i slutet på dagen. Under onsdagen får du medla mellan två vänner som pratar förbi varandra. Torsdagen är en bra dag att prova nya idéer på. Då finns det en fin kombination av energi och kreativitet i ditt tecken.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen satsar du på att pyssla i hemmet. Du har flera roliga projekt som du vill jobba med. På tisdagen är det bra om du styr upp på jobbet så att det inte blir allt för mycket lek och för lite allvar. Dina kollegor är som vårystra kalvar och har svårt att fokusera sig på viktiga uppgifter. Under onsdagen är du väldigt flexibel och hjälper gärna till där det har uppstått problem. Torsdagen blir en väldigt stressig dag där en uppgift tycks dominera de flesta av dygnets timmar.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här veckan blir stressig redan från måndagen. Det finns mycket som du har lovat, men du har inte hållit de tidsramar som du själv har satt upp så nu måste du skynda på om du ska hinna med. Under måndagen och tisdagen fokuserar du mycket på detaljer och på saker som du måste göra. Onsdagen handlar om att kompromissa med en vän eller släkting när det gäller semesterplaner. Torsdagen blir den lugnaste dagen den här veckan. Du är du äntligen ikapp på jobbet.

Kräftan 21/6-22/7

Under början av veckan tar du det lugnt. Du tillåter dig vara lat och njuta av nuet utan att oroa dig så mycket för framtiden. På tisdagen kan ett möte få i gång din fantasi. Du börjar drömma dig bort till sommaren. Onsdagen handlar om ett moraliskt dilemma. Du tvingas välja mellan det som du anser är rätt och det som du vet måste göras. På onsdagskvällen får du en fin komplimang av en nära vän eller kollega. Torsdagen passar bra till att träna, ägna dig åt fysiskt arbete eller ta en långpromenad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här veckan bjuder inte på så många överraskningar som du hade hoppats. Under måndagen passar du på att göra saker som är viktiga, men som du hela tiden får skjuta på grund av tidsbrist. Under tisdagen kan en kollega omedvetet förolämpa dig. Just nu är du rätt så känslig tack vare Månens placering och din arbetskramrat är inte särskilt taktfull. Onsdagen blir en bra dag där du sätter andra personers intressen framför dina egna. På torsdagen ska du undvika att göra affärer.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en händelserik vecka som bjuder både på trevliga överraskningar och obehagliga påhopp. Redan på måndagen upptäcker du att något ät fel, men du vet inte hur du ska rätta till situationen. Under tisdagen möter du en intressant person som smickrar dig med sin uppmärksamhet. Du känner dig attraktiv och sensuell. Onsdagen blir en medioker dag där det inte händer så mycket. Du kopplar av och fokuserar på jobbet istället. Under torsdagen har du lätt för att börja gräla.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Just nu har du mycket olika projekt på gång i ditt liv. Du känner att du hela tiden vill göra nya saker och rastlösheten inom dig är en påverkan från Skytten och eldtecknen. Här gäller det att inte fatta förhastade beslut. Tänk på att en påverkan är övergående och risken är stor att du ångrar dig om du är allt för impulsiv. Under början av veckan reder du ut ett missförstånd som har påverkat vänskapen mellan dig och en kollega. Slutet av perioden handlar om att ha tålamod med barn och djur.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig och händelserik vecka. Under måndagen och tisdagen får du ett förslag som är svårt att tacka nej till. Onsdagen handlar till stor del om att vara exakt och att inte slarva med detaljer. Du har en tendens att vara lite för smart för ditt eget bästa och det påverkar dina resultat på jobbet just nu. Under torsdagen kan ett möte med en vän från det förflutna väcka bitterljuva minnen. Det här är en person som du inte är färdig med ännu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inne i en lekfull period med mycket positiv påverkan på ditt tecken. Även om du fortfarande brottas med tankar på att förändra din vardag, byta arbete eller flytta så är det mesta i ditt liv bra. Måndagen blir lättsam på gränsen till lättjefull. Tisdagen handlar om att samla in fakta och om att använda sig av sin kunskap. På onsdagen och torsdagen umgås du gärna med vänner. Mycket i ditt liv fokuserar på det privata snarare än på jobbet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en hel del arbete framför dig den här veckan och det gör att du inte riktigt kan slappna av på månadgen. Under tisdagen får du möjlighet att pröva på nya utmanande uppgifter. Det handlar om att fram och följa upp ett visst koncept. Onsdagen bjuder på en del flirtande. Just nu hugger vårkänslorna tag i dig och du blir mer mottaglig. Tillåt dig att få vara uppvaktad. Fundera inte så mycket över kärleken utan låt det som sker få ske.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är stressad eftersom du så gärna vill hinna med de mål som du satt upp. Både måndagen och tisdagen handlar om att jobba praktiskt. Du vill gärna hinna med uppgifter både hemma och på arbetet. Tyvärr tar du på dig tidskrävande projekt som du egentligen inte vill göra. Under onsdagen kan en vän få dig på gott humör genom att uppdatera dig på lite skvaller. Torsdagen blir lugn. Du tar en sak i taget och du undviker att stressa.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan blir en nystart på många sätt. Du har fattat ett avgörande beslut och nu behöver du bara stå fast vid din åsikt så kommer allt att bli bra. Undvika att vela när det gäller större, mer avgörande saker. Du kommer att bli utsatt för press utifrån och då är det viktigt att inte ge vika. Måndagen och tisdagen passar bra till mer lättsamt arbete. Onsdagen handlar om att utveckla en kreativ idé till ett verkligt projekt. Under torsdagen ska du vara väldigt noga med att tala sanning.

Annons