Fredag 25/4 söndag 27/4

25 apr, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen har du dåligt samvete för att du inte sagt sanningen till en vän. Du vet inte riktigt hur du ska kunna framföra de här nyheterna utan att såra honom. Under lördagen tar du det lugnt. Du fokusera på hemmet och på familjen. Är du nyförälskad tycks dagen handla mycket om er två och om er relation. Under kvällen bjuder du gärna på hemmamys och en god middag. Under söndagen undviker de en bekant eller granne som alltid tycks gå dig på nerverna.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen har du en del åtaganden. Fredagen handlar om att se till att saker blir gjorda på rätt sätt. Du måste övervaka alla detaljer så du slipper göra om. Under lördagen får du chansen att träffa vänner och bara ta det lugnt. Det blir en skön dag där du får tid att slappa och ta det lugnt. På kvällen träffar du vänner. Det kan bli senare än planerat så planera inte in tidiga aktiviteter på söndagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Den här helgen har du fullt upp. Har du ett lantställe är du troligtvis där annars så vistas du utomhus så mycket som möjligt. Fredagen handlar om att utveckla och fördjupa en vänskap. Under lördagen tar du flera bra initiativ som generar i nya kontakter och roliga utmaningar. Tack vare din flexibilitet så lär du dig nya saker samtidigt som du utvecklar en idé för framtiden. Under söndagen är det bra om du inte blir allt för seriös när det gäller en viss person. Han eller hon vill ha sin frihet.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen handlar om visa upp sig. Venus gör dig utåtriktad och du vill gärna ta kontakt med människor som du inte träffat tidigare. Under lördagen har du svårt att kompromissa. Du vill en sak och din familj något annat, om ni ska undvika gräl måste ni hitta en lösning som alla parter kan acceptera. Lördagskvällen blir både inspirerande och lärorik. På söndagen ska du undvika affärer som har med fastigheter eller mark att göra. Du blir lätt lurad inom de områdena dem här dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Hela helgen visar du upp en ganska sur min. Du är halt enkelt inte på humör. Genom din negativa attityd lyckas du göra dig till ovän med både kollegor och grannar. Fredagen blir en seg historia där ditt dåliga humör tenderar att ta överhand. Under lördagen är det lite bättre. Så länge saker går din väg så känner du dig okej, det är när du får problem som du ilsknar till. Söndagen bjuder på flera trevliga överraskningar. Ett samtal från en vän väcker en hel del känslor hos dig.

Jungfru 23/8-22/9

Den här helgen handlar om att ta och ge, särskilt i familjesituationer. Under fredagen måste du lyssna och ta in. Du lär dig en massa om du iakttar kompetenta personer i din omgivning. Lördagen blir en skön dag där du slappnar av för första gången på länge. Är det fin väder är du gärna utomhus och njuter av värmen. Våren får dig att blomma ut. Bli inte förvånad om flera personer i din omgivning söker ditt sällskap. Under söndagen blir du utmanövrerad i ett elakt spel.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här helgen får du chansen att bevisa din kompitens inom ett visst område. Fredagen blir stressig, men det är en positiv stress eftersom du lär dig så mycket den här dagen. Under lördagen träffar du flera olika personer som inspirerar dig och får dig att vilja skapa. Under lördagskvällen passar det bra att gå ut, träffa vänner eller umgås med familjen. Söndagen handlar till stor del om att visa intresse för något som en vän brinner för. Genom att bli delaktig lär du känna henne ännu bättre.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här helgen så har du en massa olika aktiviteter på gång och risken är att du är tröttare på måndagen än du är på fredagen. Försök att se till att få lite tid över till att bara slöa. Under fredagen kan en arbetskamrat förarga dig. Han eller hon är väldigt inkompetent och det irriterar dig. Under lördagen får du möjlighet att umgås med en vän eller släkting som du inte ser så ofta. Det blir en härlig dag. Söndagen handlar om att knyta ihop säcken i en viss fråga. Du måste bestämma dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Helgen blir givande på mer än ett sätt. Du lär dig nya saker av en relativt ny bekantskap och det kommer att gynna dig både privat och i karriären lite längre fram. Fredagen bjuder på små och stora överraskningar. Lördagen blir en upplevelse för alla dina sinnen. Njut av det oväntade och våga testa dina gränser. På söndagen möter du många människor och du kommer att knyta värdefulla kontakter.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här helgen har du fullt upp. Redan på fredagen ser du till att vara fullbokad. Främst umgås du med vänner, men du ser till att göra lite nytta också. Under lördagen försöker du få igång flera olika projekt på hemmaplan. Här gäller det att ha simultanförmåga och en vilja som är gjord av sten. Under söndagen umgås du med dina vänner och har kul. Det blir roliga dagar där du står i centrum för de flestas uppmärksamhet.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir givande eftersom du äntligen vågar släppa loss lite mer än vanligt. Eftersom du inte vaktar så hårt på dina ord så ger du flera fina komplimanger vilket gör en nära vän glad. Under lördagen möter du hårt motstånd när du försöker driva igenom, en enligt dig väldigt kreativ idé. Här gäller det att du utnyttjar dina verbala gåvor. Söndagen handlar till stor del om att ta och att ge. Du skapar nya band och lyckas lösa en hel del konflikter den här dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir en bra dag främst för tidigt födda Fiskar. Venus står i starkt inflytande till ditt tecken och gör dig social och verbal. Under fredagskvällen passar det bra med en trevlig middag eller att träffa vänner. Lördagen blir lite stressig, men givande. Du lyckas att övertyga en osäker person på att han eller hon klarar mer än han eller hon tror. Tack vare din stöttning så kommer personen ifråga att blomma ut under helgen och du får se förvandlingen från första plats.

Annons