Måndag 28/4- torsdag 1/5

28 apr, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här veckan ska du vara försiktig så att du inte trampar i klaveret. Du kan vara rätt så klumpig i dina uttryck och det kan skapa missförstånd. På tisdagen får du stressa en massa för att hinna med. Först ska du sätt tänderna i nya uppgifter och under eftermiddagen handlar det om utbildning. På onsdagen passar du på att mysa med familjen. God mat och trevligt sällskap står på menyn.  Torsdagen blir en lugn dag där du äntligen får möjlighet att vila.

Oxen 20/4-20/5

Den här veckan bjuder på fler utmaningar. En hel del handlar om jobbet och att få flera nya komponenter att fungera med dina gamla arbetsuppgifter. Under måndagen möter du en person som du inte sett på länge och det väcker en del minnen. Under tisdagen får du stressa för att hinna med. Det finns så mycket som du vill gjort och dina ambitioner är höga. Onsdagen blir stressig, men kvällen bjuder på skön avkoppling och god mat. På torsdagen hinner du med en hel del hemma.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under veckan fokuserar du på saker som kan höja din livskvalitet. Måndagen och tisdagen handlar till stor del om att prioritera rätt saker för att veckan i övrigt ska kunna löpa smärtfritt. Under tisdagskvällen får du massor av kärlek från din partner eller en nära vän. Hans/hennes stöd hjälper dig över de problem som du har just nu. Onsdagen blir en bra dag eftersom du är trygg med de beslut som du fattat. Torsdagen bjuder på lite stillsammare nöjen än veckan i övrigt.

Kräftan 21/6-22/7                                                                                                                 

Annons

Den här veckan har du fler olika åtaganden som du måste hinna med. Under måndagen och tisdagen är du så stressad att du inte hinner spendera tid med dem som står dig närmast. Du blir frustrerad över att din respektive/familj är så oförstående. Försök att hålla en öppen kommunikation så att inte din ilska går ut över fel personer. Onsdagen blir en blandning av plikt och nöjen. När du är klar med alla måsten så ägnar du dig gärna åt att äta god mat och umgås med familjen.

Lejonet 23/7-22/8

Du är inne i en period där du gränsar till manisk. Du vill göra massor av saker, helst nu på en gång. Om du inte lugnar ned så kommer du vara helt slutkörd inom två veckor. Försök att göra en lista på de viktigaste saker som du vill få gjorda och sätt upp rimliga tidsmarginaler för att få till dina visioner. Måndagen och tisdagen handlar om att vara noggrann med detaljer och undvika gräl med en viss familjemedlem. På onsdagen är du på ovanligt gott humör. Torsdagen blir en riktig innedag.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en splittrad vecka, särskilt för tidigt födda Jungfruar. Under måndagen och tisdagen fokuserar du på arbetet och på att vara effektiv, samtidigt som du är trevlig. Onsdagen handlar om miljöer och om att skapa nya arbetsuppgifter och rutiner. Under onsdagskvällen passar det bra att träffa vänner, äta en god middag eller att festa. Torsdagen inleds rätt så segt, men när du väl piggnar till är du väldigt aktiv. Då sätter du igång med olika projekt. Just nu vill du organisera hela ditt liv.

Vågen 23/9-22/10

Den här veckan bjuder på blandade upplevelser. Första delen av perioden kan upplevas som väldigt stressig. Du skyndar på saker på jobbet som borde få ta sin tid samtidigt som du har svårt att stressa hemma även om du har tidsbrist. Tisdagen och onsdagen passar bra för rutinarbete utan tankeverksamhet. På torsdagen ska du inte ställa in ett möte även om du mår dåligt. Du kommer att ånga dig om du gör det eftersom du inte får den här möjligheten igen.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Veckan bjuder på en del stress i början med från och med onsdags eftermiddagen får du en bra möjlighet att vila upp dig. På måndagen är du frustrerad över att dina idéer inte når fram till din chef. Tisdagen blir stressig eftersom du har lite för många järn i elden. Även onsdagen inleds intensivt, men när du väl kommer hem så slappnar du av och blir förtjusande charmig. Kvällen bjuder på ett mindre äventyr av något slag. Torsdagen handlar om att prioritera det som är rätt för dig.

Skytten 22/11-21/12

Den här veckan ser ganska konstig ut. Även om du har mycket rutiner i din vardag så tycks det vara rätt så kaotiskt i din omgivning. På måndagen slits mellan att hjälpa en vän eller att hjälpa dig själv. Tisdagen handlar om att våga vara annorlunda i vissa sammanhang. Att sticka ut är helt rätt just nu. Onsdagen blir livlig och lite stressig. Det finns så mycket som du vill göra, men du saknar energi att påbörja saker. På torsdagen kan ett samtal från en vän eller släkting få dig på gott humör.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Veckan blir lite annorlunda eftersom du inte jobbar som vanligt. Måndagen och tisdagen blir spännande privat, men rätt så tråkiga arbetsmässigt. Du har utvecklat et relation till en vän eller kollega som håller på att ta en ny vändning. Själv är du både exalterad och lite oroad eftersom du inte vet hur du ska hantera situationen. Onsdagen blir trevlig, men föga överraskande. Kvällen kan bjuda på en flirt. Under torsdagen grubblar du mycket över dina känslor.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vill så mycket just nu både på jobbet, hemma och utomhus. För dig inleds veckan rätt så stressigt eftersom krav på arbetet är höga. Måndagen blir senare än du tänkt dig och det skapar problem för en vän eller din partner. Under tisdagen är du mer effektiv och du kommer hem någorlunda i tid. Onsdagen handlar om att göra flera olika saker samtidigt. Du har en del projekt som du vill hinna med. På torsdagen passar du på att umgås riktigt mycket med familjen.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan ska du vara försiktig med vad du investerar i. Ditt horoskop varnar för dåliga affärer där det finns mycket pengar inblandade. Under måndagen får du erfara hur det känns att bli utsatt för skvaller. Tisdagen bjuder på ganska vardagliga, men behagliga nöjen. Under onsdagen stressar du eftersom du inte vill jobba över. Kvällen blir mysig och familjär. På torsdagen unnar du dig egen tid. Du passar på att göra saker som du inte hinner med eller prioriterar i vanliga fall.

Annons