Fredag 2/5- söndag 4/5

02 maj, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Helgen bjuder på en hel del lugna, men trevliga nöjen. Mycket i ditt liv handlar om mat på olika sätt. Fredagen kan inledas stressigt, men när du väl har ordning på allt så kommer du få en bra dag och kväll. Under lördagen tar du tag i ett projekt hemma och du lyckas äntligen få det helt avslutat. Du firar gärna dina framgångar på kvällen. Det blir senare än du planerat och det går ut över söndagens aktiviteter. Strunta i att du inte hinner med alla dina planer. Det kan vara nyttigt att vara lat ibland.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen handlar om att göra saker rätt. På fredagen gäller du att du har fullständig kontroll och det är inte det enklaste eftersom du har många trådar att hålla rätt på. Kvällen blir social på ett ganska stillsamt sätt. Under lördagen passar du på att testa en del olika arbetssätt. Du vill hitta ett som passar dig och din personlighet. Under lördagskvällen överraskar du gärna din partner med god mat och en flaska vin. Söndagen handlar om att ha tålamod och våga låta saker få ta tid.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inne i en period där du har mycket olika åtaganden som du inte kan påverka. Trots alla måsten blir fredagen både lugn och avslappnad. Du njuter av att få vara lat för en gångs skull. Lördagen blir lite stressigare eftersom du vill hinna med att strata upp ett projekt både hemma hos dig själv och hos en vän. Om du bara är lite effektiv i ditt sätt att arbeta så kommer det att gå bra. Söndagen passar bra till att göra saker som kräver hög koncentration.

Kräftan 21/6-22/7

Inledningen på helgen blir trist eftersom det ser ut att bli gräl mellan dig och din partner. Till stor del tycks det hänga på din partner eftersom han/hon är frustrerad över flera olika saker i sitt liv. På fredagskvällen ska du undvika att prata om löften och svek. Lördagen blir roligare. Då hinner du både umgås med familjen och påbörja vissa projekt. Den här dagen är du ostoppbar. Under söndagen ska du inte glömma bort en släkting eller vän som fyller år.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen vill du gärna glänsa lite. Du har ett område som du är väldigt duktig inom och nu har du chansen att visa upp dina talanger. Lördagen blir en stillsam dag där du får chansen att pusta ut ordentligt. Passa på att träffa vänner, shoppa eller skämma bort dig själv. Under lördagskvällen kan ett samtalsämne göra dig illa berörd. Söndagen blir en riktig utomhusdag där fisk luft och motion dominerar på ett eller annat sätt.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen blir i lugnaste laget. Du känner dig rastlös och vill gärna ha något att göra. Under lördagen får en vän nyheter som på ett eller annat sätt berör dig indirekt. På kvällen umgås du gärna med familjen. Månen gör ditt tecken väldigt hemmakär. På söndagen är det bra om du kan bluffa i ett visst sammanhang. Det finns personer som mår bra av att bli satta på plats och idag har du chansen att bita ifrån.

Vågen 23/9-22/10

Helgen bjuder inte på så många överraskningar, men den känns ovanligt lugn och lång. Fredagen blir stillsam. Oavsett om du arbetar eller är ledig så är det bra om du inte stressar den här dagen. Det är bättre att göra saker noggrant än att slarva och vara tvungen att göra om. Lördagen handlar om att se en familjemedlems behov och om att stötta honom/henne när han/hon har det svårt. På söndagen uppstår det en diskussion mellan dig och en bekant.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen är det bra om du lyssnar på de råd du får. Ibland är du för fixerad att välja din egen väg. Risken blir stor att du skapar merjobb för dig själv. Under fredagskvällen passar det bra att träffa vänner. Det finns en hel del positiv påverkan på ditt tecken som gör dig ovanligt charmig. Under lördagen letar du efter minnen och gräver i det förflutna. Det finns ett oavslutat kapitel i ditt liv som fortfarande väcker många frågor. På söndagen har du roligt, men gör av med för mycket pengar.

Skytten 22/11-21/12

Den här helgen är det bra om du är stark i frågor som rör ditt privatliv.  Det finns flera känsliga ämnen som du måste ta upp med din familj eller din partner och nu är det rätt tid att göra det. Fredagen blir en skön dag med fokus på hemmet. Lördagen handlar om att våga vara öppen, även när det gäller svåra frågor. På kvällen flirtar du gärna om tillfälle ges. Under söndagen vill du tänja på gränserna. Jupiter gör dig nyfiken på det som är annorlunda och kanske lite farligt.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Den här helgen passar du på att vara mycket med dina vänner. Av någon anledning så har du hållit dig lite för dig själv den senaste tiden, men nu är du mer utåtriktad tack vare Venus inflytande på ditt tecken. Under lördagen gör du ditt bästa för att träffa en person som du bryr dig väldigt mycket om. Kvällen blir trevlig snarare än rolig. På söndagen fokuserar du på en idrott, hobby eller en tävling av något slag.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här helgen är stressig men givande. Du har en hel del olika aktiviteter på fredagen. Du är en person som gärna kastar dig in i nya projekt, men det kan ta längre tid att avsluta dem. Under fredagskvällen grillar du gärna med familjen eller umgås med vännerna. Lördagen blir en stressig dag eftersom du är bortlovad. Du har fullt upp hela förmiddagen. Under eftermiddagen sänks tempot och du kan unna dig lite vila. Söndagen blir en dag där du måste fatta ekonomiska beslut.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här helgen handlar om att umgås med familj och vänner. Är du långledig har du redan börjat slappna av och komma in i mini semsterlunk. Fredagen blir avkopplande och mysig. Under lördagen är du tvungen att vara uppmärksam på detaljer. Det finns minst en person i din närhet som behöver styras om han ska lyckas med sina projekt. Du blir den som styr och organiserar. På söndagen försöker du att vara uppriktig mot en släkting som du har ett spänt förhållande till.

Annons