Måndag 5/5- torsdag 8/5

05 maj, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en rätt så krävande dag för du har många olika projekt som du vill få igång. På tisdagen vill du att en vän ska må bra. Det gör du genom att uppmärksamma den här personen lite extra. Onsdagen handlar om att fördela arbete och att våga lita på andra. Den hjälp som du får är värdefull och du ska inte förringa din kollegas insats. Torsdagen blir en bra dag, särskilt om du vågar lita på din instinkt.

Oxen 20/4-20/5

Den här veckan blir både stressig, rolig och lite annorlunda. Måndagen handlar om att hjälpa till att styra upp arbetet på ett effektivt sätt. Under tisdagen är du väldigt envis och följer helt ditt eget spår. Det blir en ganska intensiv dag, men kvällen tycks bjuda på en trevlig överraskning. Onsdagen ser rofylld ut. Då får du chansen att ta det lite lugnare. På torsdagen faller du för smicker och det resulterar i merarbete.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här veckan fattar du en del viktiga beslut, särskilt i början av veckan. Måndagen är stressig eftersom du ligger efter med en uppgift från förra veckan. Tisdagen blir en kreativ dag där dina känslor är i fokus. Du flirtar gärna den här dagen. Under onsdagen är det bra om du lägger tonvikt vid detaljer. Du har lätt för att slarva den här dagen. Torsdagen blir en bra dag redan från start. Du lyckas med nästan allt som du vill göra och du får fin feedback.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen den här veckan handlar till stor del om att lyssna och försöka förstå ett budskap. Det kan röra sig om en utbildning eller något liknande. Under tisdagen är det du som ger svaren och andra som lyssnar. Den här dagen sitter du inne med expertkunskaperna. Onsdagen varnar för ett stormigt privatliv. Mars ger en negativ påverkan som kan göra ditt temperament både hett och kort. Under torsdagen ska du inte vara rädd för att vara annorlunda.

Lejonet 23/7-22/8

Veckan börjar lite annorlunda. Du prövar på nya saker och tänjer lite både på dina moraliska gränser och på din kapacitet inom ett visst område. Under måndagen och tisdagen kan du behöva fatta snabba beslut utan att vare sig tveka eller att kunna ångra dig. På onsdagen drabbas du av dåligt samvete för något som du sagt eller gjort. Det är aldrig för sent att be om ursäkt. Torsdagen blir en dag fylld med mindre triumfer. Du lyckas med nästan allt som du tar dig för.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

I början av veckan är du tveksam till ett förslag som du får av en vän. Du har många järn i elden just nu och oavsett hur frestande det här uppdraget låter så har du en akut tidsbrist i din vardag som hindrar dig att tacka ja till flera åtaganden. Under tisdagskvällen kan en flirt plötsligt bli allvarlig. Onsdagen handlar mest om att göra sitt bästa. På torsdagen imponerar du omedvetet på en vän som har väldigt höga krav. Ta åt dig av alla superlativ som du blir översköljd med.

Vågen 23/9-22/10

Under den här veckan har du väldigt höga förväntningar, särskilt på en viss person. Var försiktig så att du inte blir besviken. Ibland förväntar du dig mer än vad som är rimligt. Du har en tendens att tolka vad dina vänner menar snarare än att lyssna på vad det är de egentligen säger och det skapar missförstånd. Bra dagar att shoppa, träffa vänner och att lata sig är onsdagen och delar av torsdagen. Under tisdagen bör du undvika att göra av med pengar.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Den här veckan bjuder på en härlig variation. Måndagen inleds stressigt, troligen för att du är sen både till jobbet och till ett möte. Tisdagen handlar om att våga stå för dina misstag. Under onsdagen drabbas du av en kollegas dåliga humör. Du inser att du kommer få det jobbigt om du inte säger ifrån från början. Onsdagen och torsdagen är bra dagar om du vill påbörja nya projekt, arbeta kreativt eller testa en ny vinkling på gamla arbetsuppgifter.

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen är det bättre att lyssna snarare än att prata. Du kan snappa upp värdefull information samtidigt som du lär dig nya intressanta saker. Under tisdagen får du stötta en vän som har svårt att fatta ett beslut. Onsdagen blir en aktiv dag där du har flera bollar i luften. Det finns en risk att du missar ett viktigt möte om du lägger det för tätt inpå arbetsdagens slut. Torsdagen passar bra till teamwork och grupparbeten.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Den här veckan inleds rätt så lugnt. På grund av bland annat Mars placering är ditt humör ganska kort och det finns en risk att du snäser åt en person som du egentligen håller av. Tisdagen inleds med ett missförstånd som snart klaras upp och resten av dagen blir härlig. Under onsdagen och torsdagen ska du följa ditt hjärta, särskilt i frågor som rör kärlek och romantik. Var inte feg, våga satsa och vinn. Din charm är stark och du måste våga lita på din attraktionsförmåga.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan blir stressig. Du tvingas fatta snabba, inte helt genomtänka beslut. En vän träffar dig gärna i början av veckan för en matbit eller något att dricka. Han/hon har nyheter som han/hon gärna vill dela med dig. Under tisdagen ska du visa lite extra omtanke mot din partner eller en vän. Onsdagen handlar om att våga peka med hela handen för att få saker gjorda. På torsdagen är humor ett bra vapen när saker och ting går helt fel.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan bjuder på ett riktigt äventyr om du bara vågar hoppa på tåget. Under måndagen och tisdagen får du uppleva nya saker och du känner att du utvecklas som människa. På onsdagen kan ett möte med en ny bekantskap få dig att vilja fly vardagen. Hans/hennes öde och val imponerar väldigt mycket på dig. Du inser att du är lyckligt lottad, men att du missararfarenheter genom att välja de säkra vägarna istället för att ta risker.

Annons