Fredag 9/5- söndag 11/5

09 maj, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under den här helgen fokuserar du på en viss familjemedlem som har problem. Under fredagen velar du väldigt mycket inför ett beslut som du ska ta. Lördagen handlar mest om att ta hänsyn till någon annan och sätta hans/hennes behov före dina egna intressen. Tänk på ditt humör, det kan vara ganska lättretad just nu och risken är stor att det går ut över någon som du håller av. Under söndagen får du äntligen lite tid för dig själv.

Oxen 20/4-20/5

Helgen blir rolig men stressig. Fredagen ägnar du åt att organisera arbetet och få i ordning en struktur. Under lördagen får du mer uppmärksamhet än du är van vid. Det blir en trevlig dag med fokus på samvaro och mat. Du njuter av att kunna rå om dina nära och kära. Är vädret bra är du gärna utomhus så mycket som möjligt. På söndagen vill du få ordning på något i hemmet, men då är det viktigt att du får hjälp eftersom det är ett projekt som övergår din kunskap.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen avvaktar du ett beslut av något slag. Det blir en dag med mycket nerver. Oavsett vad du får för svar är du glad att du får det. På kvällen umgås du gärna med vänner. Du är på riktigt festhumör. Lördagen blir en varierande dag där du inte får glömma ett löfte som du har gett en vän, han/hon väntar på dig. Under söndagen är det bra om du fokuserar på saker som har med din ekonomi att göra. Börja gärna ett sparande, betala räkningar osv.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en riktigt härlig helg, kanske främst för att ditt humör är så sprudlande. Just nu har du många projekt på gång, men tack vare ett energitillskott från Solen orkar du mer än du brukar. Under fredagen bör du undvika en arbetskompis som behandlar dig illa. Lördagen bjuder på mycket skratt och värme. Det blir en skön dag där du kombinerar vänskap, arbete och familjemys. Under söndagen verkar du vara på väg någon stans. Mycket tid den här dagen tillbringas i någon form av färdmedel.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du väldigt trött och du önskar lite lugn och ro. Tyvärr får du varken så mycket sömn eller så mycket egen tid som du skulle vilja. Under fredagen är du trött och grinig. Mer än en gång fräser du åt personer som vill hjälpa dig. Var inte orolig för ditt humör. En ursäkt hjälper alltid om den bara är uppriktig. Under lördagen möter du en person som inte bara inspirerar dig utan också får dig att se möjligheter framåt i tiden. På söndagen kommer ett möte, en träff eller en aktivitet bli inställd.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inne i en period där du har svårt att ta in information och det kan skapa komplikationer i din vardag. Under fredagen kan du rädda en situation genom att använda ditt förnuft. När andra reagerar med känslor så kan du ofta resonera logiskt. Lördagen blir en rolig och omväxlande dag där du lägger mycket energi på din familj och dina vänner. Det verkar vara något engagemang eller sport som dominerar dagen. På söndagen har du goda chanser att göra bra affärer.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här helgen har du fler roliga åtaganden, och du sprudlar av entusiasm. Redan på fredagen är det full fart. På jobbet är du högeffektiv och på kvällen umgås du gärna med dina vänner. Lördagen handlar om att ta egna initiativ och om att visa vad det är du vill ha. Under söndagen sätter du upp mål för vad du vill uppnå. Du kommer att lyckas med det mesta som du tar dig för om du bara är noggrann och inte slarvar. Månen kan göra dig impulsiv och lite nonchalant.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen ska du undvika att argumentera med en familjemedlem, risken är stor att du förlorar den här striden och det kan grumla ditt humör hela helgen. Under fredagskvällen vill du gärna aktivera dig, ring en vän som du inte sett på länge. Lördagen handlar om att vara exakt utan att bli petig. Var noga när du måste men tillåt dig vara lite impulsiv mellan varven. På söndagen kan nyheter antingen lyfta eller förstöra din dag beroende på ditt humör när du får dem.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen bjuder på en blandning av hårt arbete och nöje. Här gäller det att våga säga nej till människor som försöker tvinga dig att göra saker som du inte är bekväm med. Under lördagen får du flera fina komplimanger av en person som fattat tycke för dig. Kvällen kan bli riktigt romantisk och du bjuder till. Under söndagen trotsar du konventionerna och det kan irritera en vän eller granne.

Stenbocken 22/12-19/1

Hela den här helgen blir en lång och slitsam historia. Du tycks ha lätt för att komma ihop dig med en familjemedlem. Problemet är att det just nu ställs rätt så höga krav på dig, men du orkar inte leva upp till dem. Under fredagen ska du bortse från dina vanliga fördomar. Lördagen handlar till stor del om någon annan än dig. Du får ta ett steg tillbaka och låta din vän skina. Under söndagen är du effektiv. Det finns något som du vill få klart så fort som möjligt,

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Under den här helgen är det bra om du inte tror att du ska få så mycket tid för dina privata intressen. Vad som gäller just nu är att fokusera på en familjemedlem och hans/hennes behov. Under fredagen jobbar du hårt och du kommer hem senare än planerat. Lördagen blir en riktig familjedag där du skämmer bort de personer som betyder mest av allt för dig. Under söndagen finns det en risk för konflikt. En person i din närhet lyckas ofta säga saker som retar upp dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här helgen är du rättvis men hård. Under fredagen tar du tag i ett antal projekt som halkat efter. Du är nöjd med din effektivitet. Mars ger dig energi på flera plan. Under lördagen lyckas du lura en vän eller familjemedlem att testa något som han/hon tror att han/hon avskyr. Resultatet blir lyckat och du är nöjd att du lyckats tänja lite på gränserna. Söndagen är en bra dag att starta upp nya projekt och att få människor du håller av att se positivt på framtiden

Annons