Måndag 12/5- torsdag 15/5

12 maj, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här veckan inleds rätt så lugnt. Även om du har problem hemma så lyckas du hitta saker som gör dig glad. Tisdagen blir en rolig och annorlunda dag. Starten är intensiv men på eftermiddagen verkar du snarare lära dig saker. På onsdagen är du lätt aggressiv och det kan hända att du ryker ihop med en familjemedlem eller kollega. Det finns mycket starka energier i ditt tecken så ditt humör är svårt att styra. På torsdagen väntar nyheter av något slag.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen ifrågasätter du din chefs kompitens. Det kanske inte är ditt smartaste drag, men du är mer känd för din ärlighet än din förmåga att intrigera. Tisdagen blir en bra dag där humor och värme dominerar. Under onsdagen har du många olika projekt på gång. Dagen går fort och du lyckas avsluta flera segdragna projekt den här dagen. Under torsdagen möter du på motstånd när du vill förverkliga en idé som du har men om du bara argumenterar för din sak så får du som du vill.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Veckan inleds ganska mediokert. Under måndagen händer det egentligen ingenting, men det är ett bra tillfälle för dig att komma ikapp med projekt som du ligger efter med. Under tisdagen kommer det in ett inflytande från Månen som främst påverkar din kreativa sida till det bättre, men som också kan göra dig rätt så känslosam. Onsdagen börjar illa. Det kan vara att du försover dig eller är sen till ett viktigt möte. Under eftermiddagen får en bra nyhet dig på gott humör igen.

Kräftan 21/6-22/7

Den här veckan vill du väldigt mycket, men din förmåga att organisera är begränsad så risken är stor att det bli kaos i ordningen. Under måndagen och tisdagen får du möjlighet att måna lite extra om en nära vän. Han eller hon är i behov av att bli ompysslad just nu. Onsdagen handlar mer om att fullfölja det du påbörjat än om att starta nya projekt. Här är det struktur, listor och ordning som gäller om du ska få något vettigt gjort. På torsdagen är det möten som upptar det mesta av din tid.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du inne i en period då du känner dig ensam trots att det är så många människor som omger dig. Problemet är att människorna i din omgivning sällan tar sig tid att fråga hur du mår. Under måndagen är du mycket upptagen med ett projekt eller ett möte som du måste genomföra. Tisdagen blir rolig och omväxlande du får chansen att visa din kreativitet. På onsdagen är du ständigt ifrågasatt och det irriterar dig en hel del. Torsdagen handlar om rättvisa på ett eller annat sätt.

Jungfru 23/8-22/9

Under inledningen av den här veckan är du väldigt exakt med det du gör. En påverka från Uranus förstärker dina organisatoriska sidor och får dig att framstå som en superhjälte när det gäller pappersarbete och strukturerande. Under måndagen och tisdagen är du den person som alla vänder sig till. På onsdagen får du gärna undvika shopping av alla slag. Stjärnorna varnar för dåliga affärer. På torsdagen är kunskap nyckeln till att lyckas.  Grundlig research är A och O.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under starten på veckan är du mentalt frånvarande. Du känner dig slö och okoncentrerad. För dig är det viktigt att ha rutiner att följa om du ska kunna prestera de här dagarna. På onsdagen försvinner den tunga influensen och plötsligt är det som om en sten lyfts från dina axlar. Du tänker glasklart och du känner dig full av energi. På onsdagskvällen passar det bra att träffa vänner eller att gå på date. Under torsdagen finns det risk att du ryker ihop med en vän/kollega.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra och effektiv start på veckan. Du får mycket gjort och du är bra på att prioritera. Tyvärr som kommer det in en sämre influens i ditt tecken efter tisdagen. Du blir rastlös och nervös. Du har lätt för att blir irriterad på dina kollegor och din familj utan att egentligen ha en bra anledning för det. Här gäller det att vara medveten som sina egna brister så att du kan parera dem. På onsdagen får du följa med en vän på något hon är intresserad av. Torsdagen handlar mest om att hitta balans.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet att du ibland har svårt att följa regler. För dig kan krav och förordningar ge motsats effekt. När du vet att du måste rätta in dig i leden så gör du nästan vad som helst för att sticka ut. Så är fallet den här veckan. Du vet i ditt hjärta att det bästa du kan göra är att hålla en lågmäld profil och flyta in i mängden. Istället gör du allt för att dra uppmärksamheten till din person. Det handlar till stor del om arrbetet, cheferna och om omorganisationer, vilket kan göra dig både stirrig och dumdristig.

Stenbocken 22/12-19/1

Under veckan är du på ett uselt humör. Inget passar dig, varken hemma eller på jobbet. Det handlar om en influens som vissligen är rätt så kortvarig, men väldigt enerverande, inte bara för dig själv utan för din omgivning. På måndagen kan ett möte med en chef få dig att fundera över framtiden. Tisdagen handlar om att samarbeta och att respektera andra. Under onsdagen får du vara lite friare på i jobbet och privat. Passa på och njut. Torsdagen handlar om övningar som kan ge långsiktiga resultat.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en massa olika projekt på gång just nu och det gör att du har svårt att få tid över till dig själv. Om du inte unnar dig lite egen tid kommer du blir sur och grinig. Måndagen är krävande, främst på jobbet. Tisdagen handlar om att se saker för vad de är och inte för vad du vill att de ska vara. Under onsdagen och torsdagen faller många pusselbitar på plats och du kan äntligen pusta ut när det gäller ett visst projekt. Känn dig stolt över dig själv.

Fiskarna 19/2-20/3

Under inledningen av veckan är det väldigt lugn. Det är helt klart lugnet före stormen men du passar ändå att njuta av att ha det lite skönt. Tisdagen blir lite mer ansvarsfylld än måndagen, men inget som stressar upp dig. Hemma pysslar du gärna om din familj. Under onsdagen får du plötsligt en massa saker att göra. Du blir stressad och du känner hur ditt humör försämras. Torsdagen blir en kreativ och inspirerande dag även om du samtidigt är tokstressad.

Annons