Fredag 16/5- söndag 18/5

16 maj, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir lugn och skön, äntligen en dag då du slipper stressa. Ditt humör är strålande den här dagen och din partner njuter av din omtänksamhet. Kvällen är som uppgjord för romantik. Under lördagen är du bestämd, men ändå mjuk i ditt sätt att leda och organisera. Det handlar om välgörenhet eller engagemang i ett fritidsintresse där du valt att ta en mer framträdande roll. Söndagen blir riktigt härligt lat. Du skämmer bort dig själv lite extra den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Helgen handlar om att styra upp arbete, stötta och hjälpa till samtidigt som du måste vara stenhård i vissa frågor. Det blir en ganska jobbig helg, men när den är över är du stolt över din insats. Under fredagen ska du inte kompromissa när det gäller kvalitet. Du om någon vet vikten av att vara noggrann. Lördagen blir socialt givande, men du hinner inte med så mycket av alla projekt som du planerat. Under söndagen är du effektiv, särskilt när det hushållsnära sysslor och kreativa projekt.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här helgen har du en hel del saker som du bör hinna med för att inte halka efter i ett större sammanhang. Glöm det där med att vila och ha det skönt, här gäller det att vara effektiv istället. På fredagen söker du aktivt upp krävande sysslor för du vill slippa fundera över ett problem. Lördagen handlar om att prioritera och att vara effektiv. Under söndagen ska du knyta samman trådarna i en mängd olika projekt. Var försiktig så du inte slarvar för att du är trött.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här helgen ska du undvika att lyssna på skvaller om människor som du respekterar och tycker om. Lita på din instinkt och strunta i vad andra personer säger och tycker. Under lördagen möter du en person som imponerar på dig med sin fackkunskap. Se till att utnyttja hans/hennes till ert bådas bästa. Kvällen blir gemytlig och social. Under söndagen stöter du på problem som har med ekonomin att göra. Här gäller det att hålla hårt i slantarna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en vilsam helg där du får chansen att pusta ut ordentligt. Det kan förekomma en mindre resa eller utflykt de här dagarna och miljöombytet gör dig gott. Under fredagen är du envis och trotsig. Du säger emot en chef som du vet har rätt bara för att du är på ett obstinat humör. Lördagen handlar om nya intryck och om att möta människor på deras villkor. Under kvällen upplever du nya saker. Söndagen blir rofylld och skön. Du njuter av att vara ute så mycket som möjligt.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen vill du gärna bevisa både för dig själv och för andra att du kan en hel del inom att visst område. Din intensitet kan upplevas som provocerande för många men de flesta tycker att du är inspirerande. Under lördagen följer du en diskussion som delvis rör din framtid. Här gäller det att vara öppen för förslag och att inte döma i förväg. Söndagen blir rörig men kreativ. Du får massor av saker gjorda i kaoset. Väldigt olikt ditt tecken, men du tycker det är skönt att få vara rörig ibland.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen drabbas du av dåligt samvete för saker som du inte hinner med. Du försöker kompensera dina brister, men det blir helt fel. Lördagen blir mer lyckad. Då träffar du vänner och har det bra. Venus gör dig ovanligt social och framåt. På söndagen utmanas ditt tålamod. Något som har antingen med barn eller med djur att göra tvingar dig att tänka om dagens planer. Är du flexibel kommer dagen bjuda på riktigt guldkantade ögonblick.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här fredagen är du väldigt ofokuserad och det går ut över ditt arbete. På kvällen så är det enklare, då kan du luta dig tillbaka och njuta av arr vara ledig och du kan umgås med dina vänner. Under lördagen deltar du ett evenemang av något slag. Det kan vara en utflykt, en idrottstävling eller en uppvisning. Under söndagen får du gärna vara lite mindre påstridig när det gäller dina sommarplaner. Fler än du vill påverka er semester.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här helgen handlar om att motivera sig till att göra tråkiga saker som måste göras. Oavsett om det är att vara med på vårstädning, rena ogräs eller jobba så bör du visa upp dig från din trevligaste sida. Under lördagen har du chanser att knyta användbara kontakter. Du stöter på människor som inspirerar dig i de mest oväntade situationer. På söndagen kan ett samtal från en vän väcka starka känslor. Du inser att det finns en del händelser i ditt liv som inte är avslutade som du trodde att de var.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen manar dig till fest och glädje. Redan morgonen blir rolig och lite annorlunda. På kvällen är du bortbjuden och det tycker du är trevligt. Lördagen handlar om att fokusera på rätt saker. Det blir en härlig dag där du umgås med kompisar. Du gör bra ifrån dig i alla tävlingssammanhang just nu så har du möjlighet att tävla den här helgen så ska du passa på. På söndagen ägnar du dig åt att umgås med familjen och att mysa hemma.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här helgen handlar om att färdigställa påbörjade projekt. Ditt stora problem är att du vill så mycket att risken är att du slarvar istället. Under fredagen stöttar du en vän till att våga lite mer. Lördagen handlar om att vara så effektiv som möjligt. Du slits mellan flera olika intressanta aktiviteter, men tyvärr kan du inte vara på två ställen samtidigt. På kvällen slappnar du gärna av med god mat och trevligt sällskap. Söndagen blir en familjeaktivitets dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här helgen handlar om att vara fokuserad och att inte bli distraherad av det som sker omkring dig. Som Fisk kan du bland fladdra iväg lite när du egentligen borde vara koncentrerad. Den här sidan av din personlighet förstärks just nu av den lika fladdriga Månen. Just nu är du helt olämplig att göra saker som kräver pression, satsa på kreativa aktiviteter där din känsla för konst och vackra saker får komma till uttryck.

Annons