Måndag 19/5- torsdag 22/5

19 maj, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen tar du lite extra hänsyn till en familjemedlem som har det svårt just nu. Hon eller han har antingen fysiska problem eller brottas med en sorg av något slag. Under tisdagen måste du vara bestämd och sätta gränser. Det är viktigt att du markerar för din egen skull. Under onsdagen och torsdagen samarbetar du bra. Din förmåga att ta in omgivningens behov är stark och du ligger alltid steget före på jobbet.

Oxen 20/4-20/5

Veckan handlar främst om att samarbeta och om att göra det bra. Under måndagen måste styra upp de personer som du har omkring dig. Genom att leda och disponera människors tid på ett vettigt sätt får du dina kollegor att växa. Under tisdagen håller du dig bakgrunden och låter en annan person få en mer framträdande roll. Onsdagen blir stressig eftersom du har höga krav på dig själv. Torsdagen handlar om fokus och om att nå sina mål, både hemma och på jobbet.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här veckan fokuserar du mycket på detaljer. En påverkan från Saturnus gör dig mer noggrann än vanligt och förstärker din förmåga att se de små sakerna i det stora sammanhanget. Under tisdagen kan en fråga från en auktoritär person få dig att tveka i en kritisk situation. Onsdagen blir varierande och rolig. Torsdagen blir en bra dag att ta dig an projekt som kräver noggrann planering. Din tajming är ovanligt bra den här dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Du är i en situation där du behöver mycket uppmuntran och mycket stöd. En vän vill gärna vara mer än kompis med dig, men frågan är vilka känslor du har för honom/henne. Väck inte förhoppning om du inte är beredd att ta er relation till nästa nivå. Under måndagen och tisdagen jobbar du mycket med det skrivna ordet. Det kan vara att du pluggar, bearbetar texter eller formulerar brev/mail. Onsdagen handlar om ödmjukhet och torsdagen om att visa upp din kompitens.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här veckan har du flera roliga projekt att sätta tänderna i, tyvärr är du inte så laddad som du skulle önska. Något eller någon i ditt privatliv distraherar dig mer än du trodde att det skulle göra. Måndagen och tisdagen blir inspirerande dagar där din förmåga att kreera nya saker är på topp. Under onsdagen är det bra om du lyssnar på dem som är äldre och klokare än du. Torsdagen passar bra till utomhusaktiviteter av alla slag.

Jungfru 23/8-22/9

Den här veckan är du fokuserad på att få saker hemma att fungera så smidigt som möjligt. Det kan hända att ditt arbete blir lidande på grund av din hemsituation. Måndagen och tisdagen handlar om kommunikation, och att våga säga ifrån. Under onsdagen får du chansen att plädera för din sak i en viss fråga. Här ska du vara tydlig och lägga fram genomtänka argument. Var den Jungfru som du är och satsa på att bevisa att du har rätt. Under torsdagen bör du undvika att äta fisk och skaldjur.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen är det viktigt att du är samlad och att du lyssnar på dina vänner/kollegor. Ibland fladdrar dina tankar iväg och då missar du värdefull information. Under tisdagen råkar du ut för ett retsamt dilemma. Här är det bra om du är snabb i ditt val. Onsdagen och torsdagen blir bra dagar att utför detaljarbete på. Genom att vara tillgänglig och flexibel kan du vinna långasiktiga fördelar. Du bygger förtroenden och vinner tillit hos dina kollegor.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en underhållande vecka där flexibilitet är ledordet. Vanligtvis är du något av en ensamvarg som gör som du själv vill. Under tisdagen får du inte vara allt för drivande, låt någon annan leda istället. Onsdagen handlar om kreativitet och om att skapa. Använd din fantasi och visa att du inte har några begränsningar. Torsdagen passar bra för affärer och att hantera pengar. Du tänker väldigt ekonomiskt den här dagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du inne i en period där du vill väldigt mycket, men du har svårt att omsätta tanke till handling. Genom att vara lite mer strukturerad kan du nå dina mål på ett mer rationellt sätt. Under måndagen argumenterar du mycket för någon du tror på. Tisdagen handlar om relationer och om att vara inkännande mot andra. På onsdagen och torsdagen försöker du dig på något nytt. Det kommer att vara svårt i början, men efter ett tag så lossnar det.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen och tisdagen börjar du testa dina gränser och vill gärna var den som syns och hörs. I vanliga fall är Stenbocken lite tillbakadragen, men just nu är du influerad av Eld och det ger dig karisma och en vilja att ta plats. Under tisdagen njuter du när du får en fin komplimang. Du sprudlar och din utstrålning gör dig både attraktiv och populär. Onsdagen är en bra dag att utöva sport och idrott på. Torsdagen blir rolig och inspirerande, särskilt när du jobbar med teoretiska uppgifter.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är bra men fortfarande kan du bli ännu bättre när det gäller vissa områden på arbetet. Vad du behöver är motivation och inspiration. Den här veckan bjuder på möjligheter att få en nytändning både privat och på jobbet. Det viktiga är att du är öppen för förslag och lyssnar på de råd du får. Under måndagen och tisdagen umgås du med högt uppsatta personer. Onsdagen blir stressig om du ska hinna med dina planer. Under torsdagen tvekar du när det gäller ett beslut.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en rolig vecka eftersom du just nu får så många idéer från Månen och massor av energi från Solen. Har du möjlighet ska du vara utomhus nar det är fint väder. Solenergin inspirerar dig till stordåd. Måndagen blir rolig eftersom det finns något lekfullt över den här dagen. Tisdagen handlar om att ge och få råd. Onsdagen inspirerar dig till stordåd på hemmaplan. Du offrar dina egna intressen för att göra någon du tycker om glad. På torsdagen satsar du på detaljarbete.

Annons