Fredag 23/5- söndag 25/5

25 maj, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här helgen bryr du dig mycket om din familj. En stark influens från Vatten gör dig inkännande och empatisk. Under fredagen försöker du lyssna till din partner/familjs behov. Du överraskar gärna med god mat och lite extra omtanke. Under lördagen slits mellan att uppfylla ett löfte till en vän eller att följa med din partner på någon som han/hon vill göra. Söndagen handlar till stor del om utomhusaktiviteter, gärna med inriktning på sport.

Oxen 20/4-20/5

Under den här helgen är du lite stressad eftersom det finns så mycket som du vill hinna med. Fredagen bjuder på inspirerande arbete och fantasi. Under lördagen umgås du mycket med olika sorterers människor. Både nära vänner och personer som du egentligen inte vill frottera dig med. Söndagen blir den lugnaste dagen den här helgen. Då kan du ägna dig åt saker som intresserar dig istället för att tänka på alla andras behov.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Helgen handlar om att ta och om att ge. Det finns personer i din närhet som funnits vid din sida när det har varit tungt och nu vill du tacka dem genom att göra något i gengäld. Under fredagen satsar du mycket på effektivitet och på att lyssna in din omgivning. Under kvällen myser du gärna med familjen eller vänner. Lördagen blir stressig. Du vill hinna med att ordna något speciellt för några personer som du älskar, men du är lite för ambitiös. På söndagen njuter du extra mycket av livet.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du lite väl påstridig när det gäller en viss sak. Visst är det bra att du vet vad du vill, men ibland går lite väl långt i din entusiasm. Fredagen handlar om att jämka och hitta en medelväg. Under lördagen får du precis som du vill. Morgonen blir fridfull och härlig. Eftermiddagen bjuder på trevligt sällskap och vardagliga nöjen. Under söndagen tar du dig an ett ganska omfattande projekt som har med din hemmiljö att göra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här helgen har du möjligheten att få resa. Kanske inte så långt, men det blir inspirerande och roligt. Under fredagen får du ett erbjudenade som vid första påsyn inte är så frestande, men som kan vara väldigt bra i längden. Under lördagen är det din tur att se och upptäck nya saker. Det kan vara en utflykt, eller en resa. Söndagen blir en bra dag att påbörja nya projekt. Visa att du kan och vågar vara en pionjär. Du är bra på att leda både privat och i arbetet.

Jungfru 23/8-22/9

Den här helgen är det viktigaste att du lyssnar på dina vänner. Deras råd kan spara massor av tid för din del. På fredagen är du kaxig i ett visst sammanhang och det kanske inte är så klokt med facit i handen. Lördagen blir en rolig och lite annorlunda eftersom du testar dina gränser mer än vanligt. Som Jungfru brukar du hålla dig på din kant, men nu lockar elden i dig fram en helt ny, mer socialt sida av din personlighet. Under söndagen ska du inte glömma en vän eller släkting födelsedag.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen vågar du vara lite mer drivande. Du tar fler risker och det lönar sig. Din framtid ser ljus ut, särskilt för tidigt födda. Vågar. Under fredagskvällen blir du överraskad av en vän eller släkting. Lördagen blir en ganska enformig förmiddag men rolig eftermiddag. Här gäller det att kunna visa upp tålamod i vissa sammanhang. Fortsätt traggla även om det går trögt. Under söndagen satsar du mycket på en vinst av något slag. Det går inte helt enligt planerna, men du är nöjd i alla fall.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen satsar du på att få andra personer att känna samma entusiasm för ett projekt som du gör. Det kanske inte går riktigt som du tänkt dig., men du är nöjd med resultatet. Lördagen blir en rätt så aktiv dag där du får flera olika projekt avslutade. Det bästa med den dagen är att du faktiskt vet precis vad du vill och hur du ska nå dit. Under söndagen stöttar du en vän i en känslig fråga. Det kan uppstå ett gräl, men det struntar du i. I det här fallet är du väldigt stark.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här helgen visar du upp en oanad styrka. Istället för att vara ditt vanliga glättiga jag visar du upp en samlad fasad där du osjälviskt går in och stöttar en vän eller släkting som går igenom en tragedi. Du visar hur en sann vän ska bete sig. Under lördagen är du väldigt reserverad och kylig gentemot en person som du tycker har uppfört sig illa. Söndagen handlar om att få många små, men viktiga saker ur världen. Här gäller det att vara engagerad och driven utan att för den skull gå ut för hårt.

Stenbocken 22/12-19/1

Under helgen försöker du hinna med så mycket som möjligt. Fredagen blir en trevlig dag och en ännu trevligare kväll. Du umgås med vänner och har riktigt roligt. Under lördagen är du frontfigur i något sammanhang. Du visar upp en sida av dig själv som inte så många har fått se hittills. Får du en nyhet som delvis gör dig besviken, men delvis lättad. Det kanske inte blev som du ville, men det var en fråga som du var kluven till så du tycker det är skönt att slippa välja.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här helgen är du inte alls så effektiv som du skulle vilja. På fredagen är du trött och grinig och risken är stor att det går ut över fel personer. Under lördagen driver du alla till vansinne med ditt surande. Förklara att det inte är personligt. Det är Pluto som påverkar ditt humör till det sämre och gör dig irriterad på småsaker. Under söndagen är du på gång med flera olika projekt på samma gång. Här gäller det att vara organiserad för att hinna med.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här helgen bjuder kanske inte på så många överraskningar, men på en hel del välförtjänt lugn och ro. Under fredagen är du lite aggressiv i din framtoning. Egentligen är du inte alls så irriterad som du verkar vara utan du är bara fokuserad på att göra saker rätt. Lördagen handlar om familj och vänner. Är vädret fin är du ute och njuter av försommaren. Under kvällen äter du gärna gott tillsammans med vänner. Söndagen bjuder på en överraskning i form av ett samtal från en gammal vän.

Annons