Måndag 26/5- torsdag 29/5

26 maj, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir ganska stressig eftersom du ligger efter inom vissa områden. På tisdagen tar du en hel del bra initiativ som du får beröm för. Just nu får du din kreativa inspiration från Månen, vilket är en mjukare och mer följsam energi än din vanliga kraftkälla Mars. Under onsdagen försöker du lyssna in andra människor behov och medla i en rätt så allvarlig konflikt. Torsdagen blir den skönaste och lugnaste dagen den här veckan.

Oxen 20/4-20/5

Veckan bjuder på utmaningar som är både varierande och roliga. Måndagen handlar om att ha många bollar i luften samtidigt. Tisdagen blir en stressig dag där du har lätt för att hamna i konflikt både med dina kollegor och med din familj. Onsdagen blir intensiv på ett bra sätt. Du både blir inspirerad av din omgivning och dina idéer inspirerar andra. På kvällen umgås du gärna med vänner. Torsdagen bjuder på hårt arbete på hemmaplan. Här gäller det att hålla sitt humör i schack.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här veckan kommer det in en positiv influens i ditt horoskop som gör ditt humör bättre. Du känner dig både mer kreativ och livsglad. Du har haft tungt element som har motarbetat dig i ditt horoskop, men nu är det värsta över och för varje dag mår du lite bättre. Mycket den här perioden handlar om att våga vara sårbar. Måndagen och tisdagen är bra dagar för utomhusaktiviteter. På onsdagen träffar du gärna familjen. Under torsdagen blir du ifrågasatt och det irriterar dig.

Kräftan 21/6-22/7

Den här veckan ska du inte låta dig duperas av ett vackert leende och smöriga kommentarer. Personen ifråga är ute efter något och han/hon drar sig inte för att ta till ganska fula metoder för att driva igenom sin vilja. Under måndagen ska du vara noga med all hålla rätt på fakta. Tisdagen bjuder på roliga och lite annorlunda arbetsuppgifter. Under onsdagen passar du på att lata dig lite. Oavsett om du jobbar eller är ledig har helgkänslan redan infunnit sig. Torsdagen passar bra till lugna aktiviteter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en händelserik vecka eftersom du måste göra så många olika saker. Under måndagen är du mer social än du egentligen orkar vara. På tisdagen får du jobba med händerna och det tycker du är roligt. Onsdagen och torsdagen handlar om att hitta ett bra flyt i de projekt som du håller på med. Du får energi från din egen planet Solen vilket gör dig full av idéer. På torsdagskvällen träffar du gärna vänner och går ut eller myser hemma med familjen.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu har du lite för många järn i elden för att det ska bli effektivt. Under måndagen och tisdagen stressar du mellan olika uppgifter och det är inte särskilt tidsekonomiskt. Försök att strukturera ditt arbete istället. Under onsdagen har du en mängd roliga projekt på gång. Det handlar om att hitta ett sätt att förvandla dina utmärkta idéer till handling. Kvällen ser ut att bli både mysig och lite romantisk, särskilt för nyförälskade Jungfrur. På torsdagen ska du fokusera enbart på dina egna behov.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Veckan inleds lugnt och det tycker du är skönt. Du får en möjlighet att organisera ditt arbete efter eget huvud, vilket gör att du slipper vela mellan olika alternativ. Under tisdagen och onsdagen lär du dig nya saker. Det kan vara en utbildning, kurs eller en mentor som guidar dig. Dagarna blir fulla av information och du känner dig både utvald och utmanand på samma gång. Onsdagskvällen ser ut att bjuda på sport av något slag. Under torsdagen försöker du driva igenom en idé i din familj.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här veckan är det bäst om du lyssnar på en äldre person med kunskap inom att område som du vill utvecklas. Under måndagen får du flera goda råd. Tisdagen handlar om att förvalta den kunskap du har fått. På onsdagen är du på riktigt festhumör. Tyvärr får du inget vettigt gjort, men du är duktig på att knyta sociala kontakter. Torsdagen blir en tråkig dag. En negativ influens över ditt tecken gör att du gärna råkar i gräl med personer som står dig nära.

Annons

Skytten 22/11-21/12

På måndagen får du positiv respons från en vän som har haft svårt att erkänna dina starka sidor. Tisdagen blir en annorlunda dag eftersom arbetsuppgifterna ser mer utmanande ut än vanligt. En vän eller bekant har kärleksproblem och du tillbringar en hel del tid med att lyssna på honom/henne. Här gäller det att din oro för din vän inte går ut över arbetet. Onsdagen blir en trevlig dag där du jobbar fort och får mycket beröm. Under torsdagen ska du passa på att träffa familj och vänner.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här veckan är det främst kärleken som upptar dina tankar. Du är glad, nyförälskad och lite orolig på samma gång. Måndagen och tisdagen blir ett känslorna spel där du försöker ta reda på vad en viss person egentligen tycker och tänker om dig. Under onsdagen får en härlig komplimang och en oväntad förfrågan. På kvällen är du härligt lycklig och dina tankar vandrar ständigt iväg. Torsdagen handlar om att våga mer än vanligt för att lyckas kamma hem första priset.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här veckan är du engagerad både hemma och på arbetet. Det blir roliga men jobbiga dagar där det krävs en hel del tålamod från din sida. Under måndagen och tisdagen tycks utländska intressen dominera dina tankar. På onsdagen gäller det att du är uppmärksam och noga med detaljer, annars får du bakläxa och det har du inte tid med eftersom du har planer för kvällen. Under torsdagen fokuserar du verklig på att ordna med detaljer och att organisera inför sommaren.

Fiskarna 19/2-20/3

När det gäller vissa uppgifter är det dags att du lämnar över till någon nyare förmåga. Du har vissligen erfarenhet och talang för det du håller på med, men risken är att om du inte får nya utmaningar så kommer du att tröttna och då gör du inget bra arbete. Under måndagen och tisdagen diskuterar du både små och stora problem med en kollega. Det är bra att ventilera sina känslor ibland. På onsdagen försöker du övertyga en vän att sluta med ett riskbeteende. Torsdagen handlar om pengar.

Annons