Fredag 30/5- söndag 1/5

29 maj, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir lugn på gränsen till tråkig. Det verkar som om du inte mår riktigt bra. Det finns en trötthet och en uppgivenhet i ditt tecken. Ditt humör blir knappast bättre av att du mår dåligt och risken är stor att du skäller ut personser som du egentligen tycker om. Under lördagen är det lite bättre. Då stabiliserar sig en hel del av dina planetställningar och du känner hur orken långsamt återvänder. På söndagen är det vännerna och familjen som dominerar dagen.

Oxen 20/4-20/5

Det här blir en trevlig helg. Du njuter av att ha din familj och dina vänner omkring dig. Just nu har du många projekt som du vill avsluta och du tänker inte nöja dig innan du har betat av projekt för projekt. Under fredagen stressar du en del på dagen, men kvällen ser härligt lugn ut. Under lördagen firar du något. Det kan vara din eller någon annans födelsedag. Det blir en trevlig och kravlös dag och kväll. Under söndagen umgås du gärna med yngre vänner eller släktingar.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här helgen handlar om att ordna upp affärer. Du har mycket att fundera över så det gäller att inte stressa upp dig för småsaker. Under fredagen bör du lyssna till de goda råd som du får. Lördagen handlar mer om att påbörja olika saker än om att ta det lugnt och njuta. Antingen arbetar du helg eller så har du brådskade projekt som inte kan skjutas upp. Under söndagen föra söker du få fram sanningen i en viss historia. Här gäller det att kunna läsa mellan raderna.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen bjuder på oväntade nöjen och trevliga överraskning. På arbetet sliter du hårt för att bli klar med ett visst projekt. Hemma myser du gärna med familjen och med dina vänner. Det blir en lugn och skön kväll. Lördagen handlar om att tala sanning trots att det tar emot. Var tydlig med dina känslor och våga visa vad du tycker och tänker. Lördagskvällen kan bjuda på ett överraskande samtal från en vän eller granne. Under söndagen ska du undvika att göra större affärer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Helgen bjuder kanske inte på så många överraskningar, men på en hel del nöjen. Under fredagen njuter du av att ta det lugnt. Oavsett om du arbetar eller är ledig så håller du ett ganska behagligt och långsamt tempo. Under lördagen kan en vän uppleva dig som en aning provocerande. Du vill gärna få den här personen att gå utanför sin comfort zon eftersom du tror att han/hon kommer växa om han/hon tar lite risker. Söndagen blir en aktiv dag där betoningen ligger på utomhusaktiviteter.

Jungfru 23/8-22/9

Under helgen trotsar du de flesta som försöker få dig att fundera om i en viss fråga. Nu när du har bestämt dig så kan du vara väldigt envis. Under fredagen tar du dig själv på stort allvar och det kan du bli pikad för. Vissa av dina vänner tycker du är lite väl seriös. Under lördagen tycks det vara fest av något slag. Det kan vara ett improviserat party, en planerad middag eller bara hemmamys med familjen. Söndagen handlar till stor del om att medla i en konflikt. Du övar upp din diplomatiska sida.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Helgen bjuder på fler sköna överraskningar. Det är troligt att du är ledig den här dagen för ditt horoskop lägger tonvikten på nöjen snarare än arbete. Under lördagen försöker du styra upp en situation som är på väg att gå över styr. Här gäller det att du kan medla trots att svallande känslor och hett temperament. På söndagen ägnar du dig gärna åt en hobby eller ett fritidsintresse. Du behöver egen tid så se till att få var ifred den här dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här helgen är det bra om du inte låter dina känslor styra. Försök att tygla ditt temperament trots att det är svårt. Under fredagen träffar du en person som kan både stimulera och inspirera dig till nya stordåd. Lördagen handlar om repetition av något slag. Genom att öva och öva så blir du bättre och har lättare att lyckas med det du vill uppnå. Under lördagskvällen är du väl värd lite extra lyx. Unna dig något du längtat efter. På söndagen ska du undvika att lägga näsan i blöt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en skön och lugn helg där du lägger mycket energi på hemmet och familjen. Under fredagen kan det finnas risk för en konflikt mellan dig och en vän/granne. Ni är rörande ense om att ni är oense. Under lördagen får du pröva på att utmana dina rädslor. Du testar gränser och du känner dig både stark och modig. Det blir en bra och utvecklande dag. På söndagen har du svårt att lyssna på en kollega eller vän. Du försöker ta in de råd du får, men du är tankspridd och ofokuserad.

Stenbocken 22/12-19/1

Helgen blir trevlig och lite annorlunda. Under fredagen tar du det lugnt och vilar mycket. Efter ett par stressiga veckor så har du äntligen får tid över till att pyssla med saker som du tycker är roligt. Under fredagen så ägnar du dig en hel del åt dina fritidsintressen. Lördagen handlar om att mysa med familjen och om att njuta och bli bortskämd. Det kan vara att du går ut på restaurang eller går på fest. Under söndagen ägnar du dig gärna att dagdrömma om en viss person.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här helgen vill du beta av så mång projekt som möjligt. Tyvärr blir det sällan lyckat när man påbörjar saker lite här och lite där. Fredagen blir en lång och periodvis tröttsam dag men kvällen blir härlig. Lördagen handlar om trevligt umgänge och nya upplevelser. Du gör av med mer pengar än du tänkt dig, men det gör ingenting eftersom du har så trevligt. Under söndagen kombinerar du nytta med nöje. Det blir en produktiv dag där dina intressen står i fokus.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här helgen handlar om att vara modig även när du hör nyheter som kan vara oroväckande. Det finns personer som står dig nära som behöver din styrka och ditt lugn just nu. Fredagen blir en omtumlande dag där du måste kämpa med dina känslor. Lördagen ägnar du gärna åt en hobby eller ett nytt intresse. Under söndagen är det bra om du tar dig tid att lyssna på en vän eller släktings problem. Han/hon behöver din erfarenhet och dina råd för att komma vidare.

Annons