Måndag 2/6- torsdag 5/6

02 jun, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här måndagen är du upptagen med problem som främst rör ditt privatliv. Det blir en rörig dag där du har svårt att hålla känslorna i schack. Under tisdagen är humöret betydligt bättre. Då hinner du med både det du planerat arbetsmässigt och det du vill göra privat. Din lojalitet mot en kollega eller släkting är väldigt stark just nu. Du tar ständigt hans/hennes försvar. Under onsdagen och torsdagen testar du på nya uppgifter. Det blir intressanta och lite annorlunda dagar.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om att se problemen innan det dyker upp. På tisdagen utnyttjar du dina talanger inom ett visst område för att få så många som möjligt att dra åt samma håll. Du kanske inte är en född ledare, men du är omtyckt och klok vilket underlättar i det här sammanhanget. Onsdagen handlar om att pröva sig fram och att våga misslyckas. Under torsdagen är det firande av något slag. Det kan vara en examen, födelsedagsfest eller bara ett mindre jubileum.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här veckan bli ovanligt intensiv eftersom du hela tiden testar dina gränser inom både arbetet och i privatlivet. Du vill se vilket resultat du kan få om du tänjer på dina gränser. Måndagen och tisdagen fokuserar på samarbete. Du måste vänja dig vid att dela på ansvaret. Under onsdagen finns det mycket humor i ditt tecken. Det verkat blir en rolig och lite konstig dag där det sociala nätverket spelar stor roll. Under torsdagen vill du gärna sätt en oförskämd kollega/bekant på plats.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen blir ganska tråkig. Du har en hel del rutiner som du inte kan avvika ifrån den här dagen. Tisdagen handlar om att lösa en konflikt så att alla inblandade parter blir nöjda. Under onsdagen levererar du dåliga nyheter till en vän. Det här är inget du ser fram emot att göra, men du ser hellre att din vän får höra historien från dig än från en främling. Under torsdagen spelar du på en kollegas känslor, genom att väcka empati lyckas du få den hjälp du behöver.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den inledande delen av veckan kan du känna dig lite hängig. Det finns en negativ influens i ditt horoskop som gör att du inte mår riktigt bra. Under måndagskvällen finns det risk att du börjar gräla med din partner eller en familjemedlem. Tisdagen och onsdagen blir dagar där du fokuserar på arbetet och på att vara effektiv. Genom att driva på tempot lyckas du bli klar med alla uppgifter i tid. Under torsdagen vägrar du lyssna på goda råd, trots att det skulle sparar en hel del tid.

Jungfru 23/8-22/9

Den här veckan får du inte tveka när du erbjuds en unik möjlighet att testa ett område som du länge varit nyfiken på. Genom att visa vad du går för kan nya dörrar öppnas och du får en helt unik möjlighet att påverka din framtid. Under måndagen och tisdagen är du väldigt fokuserad på att lyckas på jobbet. Onsdagen handlar till stor del om vänskap och om att släppa taget. Det blir en dag fylld av sötsura upplevelser. Under torsdagen vågar du visa mer av dina känslor än du brukar göra.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här veckan blir intensiv på ett bra sätt. Du tycks ha det mesta under kontroll och du trivs med det du gör. Under måndagen och tisdagen satsar du på att vara den första som löser problem. Du vill visa att du kan tänka självständigt och att du är en person värld att satsa på. Under tisdagen får du flera fina komplimanger som lyser upp din dag. De är örligt menade så ta åt dig av alla superlativ. Under torsdagen kan du vara bortbjuden på en fest eller något liknande.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen ska du undvika tung mat, det finns en risk att du blir däst och okoncentrerad fram emot eftermiddagen och då tappar du fokus på viktiga detaljer. Under tisdagen handlar dagen om att hinna med de små sakerna. Du är bra på att se de stora sammanhangen men ibland missar du viktiga, mindre bitar. Onsdagen blir en bra dag där du får till en lagom blandning av socialt nätverkande och arbete. Torsdagen bjuder på ett lugnt och behagligt tempo.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Början på veckan blir lite stressig eftersom du ställer rätt så höga krav på dig själv. Det blir bättre på onsdagen då det kommer en mindre drivande och mer hanterbar influens in i ditt horoskop. Under onsdagskvällen är du väldigt tillgiven mot någon som står dig nära. Du är omtänksam och extra gullig. Torsdagen blir en rolig dag eftersom du tar ett problem och omvandlar det till en framgång. Genom din självsäkerhet och din förmåga att charmera lyckas du få över en hel del skeptiker på din sida.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen bjuder på få överraskningar och en hel del hårt arbete. Under tisdagen är det en hel del flirtande i ditt tecken. Du lyckas charma mer än en person, men det finns bara en som har lyckats charma dig. Frågan är om du kommer våga göra mer än att bara flirta. Du är av naturen en person som föredrar att ta det säkra framför det osäkra och det finns det en risk att ni inte kommer längre i er relation. Under både onsdagen och torsdagen vågar du lite mer än du brukar.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen blir jobbig eftersom du måste igång så tidigt som möjligt för att hinna med det du planerat. Tisdagen blir betydligt lugnare och du kan ägna dig åt både jobbet och åt en hobby. Under onsdagen planerar du en överraskning för en käraste, eller en familjemedlem. Det är svårt att för dig att få ihop alla pusselbitar, men i det här fallet så tror du att du har lyckats. Torsdagen blir en skön dag där fokus ligger på att ha trevligt och att vara riktigt social.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan vill du bevisa något för dig själv. Det handlar om stolthet och om att du är osäker på hur bra du är inom ett område. Under måndagen och tisdagen sliter du hårt. Onsdagen blir mer avslappnad. Där får du chansen att njuta av att vara lite ledig. Det blir en skön kväll där vänner och god mat tycks spela en central roll. Under torsdagen är du en smula seg. Du känner att du inte riktigt fått sova så mycket som du skulle vilja. Torsdagkvällen slutar tidigt för din del.

Annons