Fredag 6/6- söndag 8/6

06 jun, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under den här helgen är du väldigt upptagen med något som rör familjen. Det finns en hel del ängslan i ditt horoskop, men den tycks främst rikta sig mor någon i din närhet. Fredagen ägnar du åt mindre projekt. Det blir en stressig dag där en hel del av aktiviteterna utspelar sig inomhus. Under lördagen är du väldigt mån om att få din vilja igenom i ett visst sammanhang. Söndagen blir en ganska lugn dag där du får möjlighet att vila upp dig ordentligt.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen blir intensiv och kamratlig. Fredagen handlar om att ro hem ett större projekt, styra upp vänner eller kollegor som är ute och cyklar och till sist mysa hemma på kvällen. Under lördagen kommer en gynnsam influens in i ditt tecken som ger dig en unik möjlighet att påverka din omgivning åt det håll som passar dig. Du blir övertygande och oemotståndlig under en tid framöver. Lördagen och söndagen passar du på att umgås med vänner och stötta en familjemedlem.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen har du möjlighet att riktigt få pusta ut. Det blir en skön dag där du lägger fokus på familj och vänner. Under lördagen verkar du vara på festhumör. Du vill träffa nya människor och ha kul. Den här dagen passar bra till kortare resor och till större evenemang som festivaler, konserter eller en vanlig fest. Under söndagen försöker du hjälpa en vän, Bekant eller släkting som har hamnat i en riktigt prekär situation. Här gäller det att gå varsamt fram.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här helgen är det bra om du lyssnar på ditt samvete. Ibland är du lite väl ivrig att få saker gjorda så du glömmer bort dem som står dig nära. Under fredagen får du en unik möjlighet att bevisa för en vän att han eller hon betyder extra mycket för dig. Lördagen blir trevlig om än inte som du planerat. Här gäller det att vara flexibel och att lyssna in stämningen omkring dig. Under söndagen tycks pengar bli föremålet för diskussion. Det kan vara dina semesterplaner som kommer på tal.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra start på den här helgen. Redan på fredagen får du en energikick in i ditt horoskop som får dig att må bra. Under kvällen passar det bra för att typer av sociala aktiviteter. Lördagen handlar om att få en viss person att känna sig uppskattad. Du tycker att ha eller hon har gjort så mycket för dig så nu är det dags att du gör något för din vän. Söndagen kan bli riktigt romantisk för nyförälskade Lejon. Det blir en härlig dag som skimrar av värme och närhet.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt bestämd och ibland blir på gränsen till aggressiv när du vill driva igenom något som ligger dig varm om hjärtat. Under fredagen undviker en person som tenderar att reta upp dig, särskilt när du är stressad. Fredagskvällen handlar om fest och nöjen. Under lördagen har du svårt att komma igång. Du är väldigt trög i starten den här dagen. Kvällen blir roligare, då träffar du gärna både vänner och bekanta. Söndagen tillbringar du med en nygammal hobby.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här fredagen handlar om att tänja på gränserna och göra det du känner är rätt i hjärtat snarare än att följa logiken. Dina instinkter är välutvecklade just nu så du bör lita mer till ditt sjätte sinne än till vettiga argument oavsett om det gäller relationer eller affärer. Under lördagen kan du försäga dig när det gäller en hemlighet. Det här är något som blir svårt att reparera. På söndagen är uppriktighet det bästa vapnet om du vill komma en viss person lite mer in på livet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en härlig och ganska slö helg att se fram emot. Du är mer impulsiv än vanligt och undviker att planera saker i förväg. Både fredagen och lördagen går i en carpe diem anda och du njuter av varje ögonblick. På kvällen på lördagen finns det goda chanser att möta en person som både väcker din nyfikenhet och som inspirerar dig. Söndagen handlar om att våga vara viktig och om att synas. Det här är ingen bra dag för falsk blygsamhet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vill sticka ut och inte vara som andra, men dina försök att framstå som annorlunda gör att du smälter in. Om du slutar att anstränga dig så hårt så kommer människor i din omgivning få en ärlig chans att upptäcka vilken unik och fin människa du är. Fredagen handlar om att vara modig. Under lördagen får du gärna vara ditt vanliga charmiga jag istället för att låtsas vara någon annan. Söndagen handlar en hel del om förmaningar och om att undvika att göra fel.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en person som nästlat sig in i ditt liv på ett sätt som du inte trodde var möjligt. Du har under lång tid förnekat att han eller hon betyder något särskilt för dig, men när ni är ifrån varandra upptäcker du att du saknar din vän. Fredagen handlar om att göra saker rätt från början för att undvika merarbete. Lördagen blir en rolig och överraskande dag för de Stenbockar som vågar ta för sig. Här har du chansen att skina. Under söndagen presterar du på topp och du är nöjd med din insats.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Helgen blir rolig, lång men periodvis krävande. På fredagen tar du ditt ansvar och uppfyller ett löfte som du gett. Lördagen handlar om nöjen och om att träffa människor. Du är lagom social den här dagen. Under lördagskvällen bjuder du gärna på både god mat och trevligt sällskap. Söndagen blir stressig eftersom det är mycket du vill hinna med både privat i arbetet. Oavsett om du är ledig eller jobbar så upptar något på arbetet en hel del av din tid.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte rädd att säga vad du tycker och tänker i ett visst sammanhang, men risken är stor att alla inte uppskattar din ärlighet. Under fredagen stressar du fram ett beslut som kunde blivit bättre om det fått växa fram. Lördagen handlar om att hitta en bra balans mellan nöjen och plikter. Det finns vissa uppoffringar som du inte kommer undan och då är det lika bra att göra det bästa av situationen. Under söndagen försöker du lobba för ett fritidsintresse som du har.

Annons