måndag 9/6- torsdag 12/6

09 jun, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Veckan inleds med en hel del lugn och ro för dig. Du känner dig harmonisk på ett sätt som du inte gjort på länge. Under tisdagen är du väldig stressad. Inte så mycket av att du har mycket att göra utan mer för att det är för mycket människor omkring dig som stör ditt fokus. Under onsdagen och torsdagen hittar du tillbaka till vanliga drivna jag igen. Du får hjälp av Solens placering i förhållande till ditt tecken. Den här kombinationen skapar en hel del positiv dynamik.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen är du väldigt fokuserad och vill få allt omkring dig att fungera så smidigt som möjligt. Tisdagen blir en bra dag då andra intressen än arbete står i fokus. Här får du en glimt av något fint som påminner dig om något du själv har upplevt. Onsdagen handlar om att få personer i din närhet att känna lojalitet och arbetsmoral. Under torsdagen satsar du på att skapa harmoni omkring dig. Blir det för rörigt så bli du lättirriterad, och en uppretad Oxe är bör undvikas.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Veckan startar lite segt med mycket rutinarbete och få nöjen. Du är arg och upprörd på en person som står dig nära för du tycker att han eller hon sviker dig. Måndagen och tisdagen blir dagar där relationer och känslor är i fokus. Under onsdagen föreslår du en förändring i er relation för en vän. Torsdagen blir en kreativ dag där du blir inspirerad till nya sätt att arbeta på. Kvällen passar bra till alla former av sociala aktiviteter.

Kräftan 21/6-22/7

Den här veckan handlar om att erkänna din brister och försöka jobba på dem tillsammans med din familj. Måndagen och tisdagen är ganska långa dagar där det krävs att du fattar mång små men också en hel del lite större beslut. Här gäller det att inte bli velig för då kan dagarna verkligen bli riktigt långa. Under onsdagen kan goda nyheter få dig att må bra. Du känner att du äntlig får kontroll över ett stort problemområde i ditt liv. På torsdagen unnar du dig att njuta lite extra av livet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du inne i en period där du har svårt att se meningen med vissa delar i ditt liv. Det kan vara en relation som du tycker har runnit ut i sanden, ett arbete som du tröttnat på eller något i ditt boende som du vill förändra. Under måndagen och tisdagen har du bra perspektiv på ditt arbete. Onsdagen blir rörig eftersom det finns så många viljor att ta hänsyn till. Under torsdagen kan din envishet inom ett visst område snarare stjälpa dig än hjälpa dig.

Jungfru 23/8-22/9

Veckan handlar först och främst om flexibilitet och om att vara lyhörd, två områden som kanske inte är din starkaste sida. Under måndagen och tisdagen är det viktigt att kompromissa, särskilt på jobbet. Om du är allt för envis kommer du bli illa omtyckt och då få du ingen hjälp alls. Under onsdagen får du möjlighet att visa prov på dolda talanger. Månen ökar din kreativitet de här dagarna. Torsdagen handlar om att var lugn, även när alla omkring dig är stressade.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under den här veckan är det extra viktigt att vara tid till möten och träffar. Vågen tenderar att vara lite slarvig med tidspassning och det kan bli riktigt negativt just den här perioden. Ta för vana att ställa klockan en halvtimme tidigare än vanligt och se till att komma iväg till alla möten i god tid. Under måndagen och tisdagen är det bra om du är extra uppmärksam på vad en chef säger till dig. Onsdagen handlar om lagarbete och om att få alla att trivas. Under torsdagen kan du ta det lugnt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en idealisk start på veckan för dig. Du känner dig pigg, kreativ och full av smart idéer. Under måndagen får du ett bra stöd från en kollega som gillar dig mer än han/hon vill erkänna. Tisdagen kretsar mycket kring moraliska frågor och vad som är rätt. Under onsdagen tar du tag i flera tråkiga uppgifter för att underlätta för en vän. På torsdagen har du möjlighet till en del  angenäma val. Det kan bli jobbigt bara för att det finns så mycket bra saker att välja mellan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen och tisdagen är bra dagar att starta upp nya verksamheter på och att lyssna in vad människor omkring dig vill. Du får fin feedback de här dagarna så utnyttja den kompitens du har i din närhet. Under onsdagen finns det en lekfull stämning i ditt horoskop. Du gör kanske inte så mycket nytta den här dagen, men du har i alla fall kul. På torsdagen blir du överraskad av en kollegas problem. Han eller hon har hållit masken väldigt bra den senaste tiden.

Stenbocken 22/12-19/1

För dig kretsar mycket kring kärlek och känslor. Det blir en rolig och lite annorlunda vecka för din del. Under måndagen etablerar du en kontakt som inte funnits där tidigare. Du blir glad över den respons som du får och du njuter av all uppmärksamhet. Under tisdagen förväntar du dig att få lite hjälp med saker som är viktiga för dig. Det blir en rolig dag, men lite sorglig på något sätt. Under onsdagen och torsdagen får du en hel del skvaller levererat.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är bra på att lyssna in andra människor just nu och du försöker hela tiden att hitta en medelväg, Under måndagen jobbar du hårt för att kunna smita tidigare på tisdagen. Tisdagen handlar om familjen och om dem som står dig nära. Under onsdagen försöker du lyssna på dina partner eller en annan familjemedlems dilemma, men oavsett hur mycket du vill hjälpa till så fladdrar tankarna iväg någon annan stans. På torsdagen förbereder du något viktigt inför helgen.

Fiskarna 19/2-20/3

Månadgen och tisdagen är bra dagar att göra som du själv vill. Du både får och vill jobba självständigt under den här perioden. På onsdagen kan du få ett etiskt dilemma. Det handlar om att se personer för vad de är och inte ha förutfattade meningar. På torsdagen blir du överraskad av en vän eller kollega. Det är en person som bryr sig mycket om hur du mår. Du blir både förvånad och glad över den här personens omtanke.

Annons