Fredag 13/6- söndag 15/6

13 jun, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under den här helgen fokuserar du mycket på dina egna behov och det kan komma att upplevas som egoistiskt av din partner. Fredagen handlar om att se andra och vara lyhörd för deras problem. Försök att förstå att det finns fler sidor av samma mynt och att din åsikt inte är den enda som är rätt,. Lördagen blir en rolig och kreativ dag där du fokuserar på att utvecklas. Under söndagen möter du nya människor och blir inspirerad av deras historia.

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen är du trött och orkar inte ta tag i de måsten som du har framför dig. Här gäller det att inse sina begränsningar. Under lördagen deltar du i ett evenemang som du egentligen inte uppskattar, men du gör det för någon annans skull. Genom att vis att du bryr dig vinner du fördelar. Under söndagen handlar det mycket om ekonomi och om att betala räkningar. Du gillar att ha kontroll över dina pengar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Under den här helgen vill du visa en person hur mycket du tycker om honom henne,. Det behöver inte vara en kärlek utan det kan röra sig om en familjemedlem, släkting eller vän. Fredagen blir kreativ och du kommer med lite annorlunda idéer. Under lördagen vågar du ta ut svängarna lite mer och vis att du faktiskt kan vara riktigt praktisk i ditt skapande och att allt inte handlar om galan idéer. Under söndagen får du chansen att ställa ett misstag till rätta.

Kräftan 21/6-22/7

Helgen bjuder på variation. Det mesta är bra, men det kan finnas inslag av irritation och smågräl. Under fredagen möter du människor från olika kulturer och här gäller det att kunna uppvisa tolerans. Lördagen handlar mer om familjen och nära vänner än om främlingar. Det blir en skön och lat dag där du kan koppla av. En varning för en familjemedlem som alltid tycks gå dig på nerverna. Det finns en risk att han eller hon lyckas få dig på dåligt humör. På söndagen firar du något speciellt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här helgen handlar om att våga ta ut svängarna och inte fega. Vanligtvis är det inget problem för ett modigt Lejon som du, men nu när du har en påverkan från den betydligt försiktigare Vågen kan det blir lite väl safe. Under fredagen argumenterar du gärna för det du tror på. Du tycker det är kul att diskutera och du ger dig inte i första taget. Lördagen handlar om att umgås och ha trevligt, gärna utomhus. På söndagen tar du inga risker när det gäller att göra affärer.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen börjar inte så bra, det verkar som du är sen till ett möte eller försover dig. Det tar ett tag innan du är på banan igen, men när du väl styrt upp ditt missöde så funkar allt bra. Lördagfen blir en rolig men delvis stressig dag eftersom du hela tiden får försöka att hinna med saker som du skjutit på framtiden fram till nu. Under söndagen är det bra om du ser över din ekonomi inför sommaren. Du har ett behov av att få slösa när du är ledig och då måste du ha sparat under våren.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en riktigt bra start på veckan. Du får massor av saker gjorda utan att egentligen anstränga dig så mycket. Du har fått in en bra rytm som funkar för dig. Måndagen och tisdagen kretsar kring samarbete. Under onsdagen vågar du ta ut svängarna lite extra. Torsdagen bjuder på en oväntad inbjudan och en hel del flirtande. Vågen har en sensuell influens över sitt tecken som gör att hon är svår att motstå.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen handlar om att vara på rätt plats vid rätt tillfälle. Du måste driva din linje hårt om du ska få igenom din vilja. Under fredagskvällen passar det bra att träffa vänner. Just nu finns det ett socialt inflytande i ditt tecken som gör att människor dras till dig. Under lördagen vill du gärna fullfölja ett projekt som du påbörjat. Det blir en jobbig men givande dag. Söndagen handlar om att visa vad du känner och inte låsa in känslorna inom dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en dramatisk avslutning på veckan. Det fullkomligen glöder om dig just nu, men all energi gör dig också snarstucken och risken är stor att du säger fel sak till fel person. Under lördagen bör du lyssna på ett gott råd som du får. Följer du det här rådet kan du spara både tid och pengar. Söndagen blir en lugn dag där du får tid över till att filosofera över livet. Det passar dig bra eftersom du sällan har en lugn stund på helgerna.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här helgen blir verkligen varierad. Fredagen bjuder på en positiv överraskning. Du får en fråga som gör dig både lite generad och glad på samma gång. Kanske finns det en beundrare som äntligen vågar kliva fram. Lördagen blir en riktig solskenhistoria, även om lite gnabb grumlar en annars molnfria himmel. Tänk på att vissa av dina vänner och du är rätt så olika och att du måste ha tålamod att låta er vänskap växa fram. På söndagen ägnar du dig helt och fullt åt någon du tycker om.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det veckoslutet blir rätt så stressigt eftersom du tagit på dig extra arbete. Under fredagen jobbar du snare än du tänkt dig. Lördagen handlar om att hinna med en hel del detaljerat arbete hemma. Det kan röra sig om en hobby eller så handlar det om att få klart något i hemmet. Under lördagskvällen ägnar du dig åt din favoritsysselsättning. På söndagen träffar du vänner och är social. Det blir en trevlig dag och kväll som fokuserar på lättsamt umgänge.

Fiskarna 19/2-20/3

Helgen blir ovanligt skön och slapp. Du verkar vara helt ledig för en gångs skull vilket gör att du nästan bli förvirrad. Fredagen blir en lättsam dag om du arbetar, annars så njuter du av att ta dagen som den kommer. På kvällen träffar du gärna vänner eller umgås med familjen. Lördagen tycks till stor del kretsa kring utomhusaktiviteter. Det blir en rolig dag där du får massor av frisk luft. Under söndagen möter du en person som väcker ditt intresse på mer än ett sätt.

Annons