måndag 16/6- torsdag 19/6

16 jun, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här veckan börjar bra. Du får flera mindre projekt gjorda och du känner dig nöjd med din insats. Under tisdagen är det rörigt och du känner dig otillräcklig. Onsdagen handlar om att våga visa vad du kan utan att för det sakens skull ta över befälet från din chef. Här gäller det att hitta ett mellanläge. På torsdagen stressar du mycket för att hinna med och uppfylla all löften som du gett. Det blir en tillfredställande men jobbig dag.

Oxen 20/4-20/5

Under början på veckan är du trött och grinig. Du tycker att hur hårt du än jobbar så hinner du aldrig med. Tisdagen blir en rolig och varierande dag där du fokuserar på detaljer och på att göra fint. Månen förstärker din estetiska sida och du har roligt. Under onsdagen kämpar du med att få flera pusselbitar att fungera. Torsdagen blir en ganska annorlunda dag där stress är ett stående inslag. En kortare resa tycks finnas med på agendan och även ett oväntat möte.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kämpar hela tiden med att få fart på ditt privatliv och lyckas pussla ihop alla lösa delar av ditt liv. Det blir en ganska intensiv vecka där ditt privatliv dominerar ditt intresse. Under måndagen och tisdagen finns det risk för gräl eller mindre diskussioner. Onsdagen handlar om att våga ta för sig och att vara pigg på att testa nyheter. På torsdagen får du svar på flera frågor som du har. Den här dagen blir både lärorik, lite vemodig och tankvärd.

Kräftan 21/6-22/7

Den finns en sund dynamik i ditt horoskop och massor av värme. Under måndagen och tisdagen sätter du din familj, din partner och dina närmaste vänner i främsta rummet. Onsdagen handlar om ett kontrakt eller ett avtal av något slag. Här det gäller det att du uppfyller din del av avtalet. På torsdagen möter du en person som får dig att förstå saker som du inte riktigt greppat tidigare. Du känner att du lär dig en hel del nya saker den här dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen får du möjlighet att bevisa din ståndpunkt i en viss diskussion. Du gillar att argumentera och den här dagen har du chansen att briljera. Under tisdagen är det små personer och djur som tycks vara fokus för ditt intresse. Under onsdagen flyr du gärna in i drömmarnas värld. Du känner ett behov av att komma ifrån vardagen. Torsdagen blir en ganska konstig dag eftersom som den blir uppbruten i flera mindre delar. Dy tycks vara på resande fot en hel del den här dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu har du svårt att försvara dina handlingar. En influens från luft gör dig väldigt impulsiv och det är inte alltid som du tänker innan du öppnar munnen. Måndagen och tisdagen handlar om att se de anonyma människorna. Det finns flera lite grå kollegor som lätt försvinner in i bakgrunden om ingen lyfter fram dem och den här veckan ligger ansvaret att få de här personerna att blomma upp på dina axlar. Torsdagen passar bra till fest och till att träffa vänner.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en inspirerande veckan där du njuter av sommaren, vänner och det fakta att tempot håller på att trappas ned på jobbet. Under måndagen och tisdagen lyssnar du gärna på en kollega som inte bara är inspirerande och karismatisk, han/hon är också uppmärksam och lite flirtig. Onsdagen handlar om att försvara något som du står för. Under torsdagen är det bra om du vill vara i centrum eftersom du får mycket uppmärksamhet den här dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Veckan startar segt. Du har svårt att motivera dig själv till att arbeta. Under tisdagen är det vännerna som dominerar dagen. Oavsett om du arbetar eller är ledig så vill du vara med dina kompisar. Under onsdagen försöker du få en vän att lyssna på dina argument så att han eller hon inte hamnar i en tuff situation. Du har lösningen på problemen, men din vän är väldigt envis och vill inte ta hjälp från någon. Torsdagen passar bra till mindre projekt och detaljarbete. Du är noggrann den här dagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu vill du gärna hjälpa till även om din kollega inte vill ha din hjälp. Det skulle gå bättre om du försökte att lyssna in din omgivning istället för att driva igenom din vilja. Skytten påverkas mycket av Solen och det gör dig väldigt viljestark. Under tisdagen och onsdagen får du flera fina komplimanger som du ska ta åt dig av. Torsdagen handlar om att lyssna på andra och försöka se deras ståndpunkt.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen får du veta en massa hemligheter, frågan är hur du ska göra med dem, nu när bollen på sätt och vis ligger hos dig. Tisdagen handlar om att vara förstående och ta hand om de som är yngre. Under onsdagen träffar du en person som får dig att blir lite generad. Han eller hon försöker att få kontakt med dig, men då drar du dig undan. Under torsdagen passar du på att mysa med vännerna eller familjen.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en varierande vecka som både bjuder på hårt arbete, roliga stunder och mys. Måndagen handlar om att vara envis och att inte ge upp när saker går emot dig. Under tisdagen frösöker du att höra vad en kollega har att säga utan att döma honom eller henne. Under onsdagen njuter av att träffa människor som du inte ser så ofta. Lite tråkiga nyheter kan avsluta den här dagen. Det gäller att du tar det du får höra på rätt sätt. Under torsdagen är det hårt arbete som gäller.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu vill du försöka att föra samman flera delar i ditt liv, men det går inte så bra som du skulle önska. Måndagen och tisdagen blir kreativa och roliga dager. Onsdagen blir en rätt så krävande, men du lär dig en massa. Både på arbetet och hemma vill du gärna testa nya saker och undersöka dina begränsningar. Var inte rädd, du har både tur och skicklighet att lyckas med det mesta du tar dig för de här dagarna. Under torsdagen vill du gärna träffa en person som du inte sett på länge.

Annons