Fredag 20/6- söndag 22/6

20 jun, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir inte så minnesvärd som du skulle önska. Det finns för mycket ouppklarat i ditt horoskop just nu och det gör att du inte bara kan slappna av och ha kul. Under fredagskvällen kan en gammal tvist lyftas till ytan igen, här är det bra om du avstår från att slänga dig in i diskussionen. Under lördagen ser det bättre ut. Det kommer en gynnsam influens in i ditt tecken och skapar en härlig harmoni. Söndagen handlar om din kärlek och om att våga visa känslor.

Oxen 20/4-20/5

Under midsommarafton finns det mindre dispyter med en hel del skratt och värme. Fokus tycks ligga på familjen och på dem som står dig närmast. Under kvällen unnar du sig något som du längtat efter. Lördagen handlar om att medla mellan olika familjemedlemmar som har lite svårt att hålla sams. Egentligen handlar det mer om att lyssna och mindre om att välja ståndpunkt. Under söndagen passar du på att ta en lat morgon. Det finns en resa och en ny upplevelse med under den här dagen.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är envis och driven just vilket ger dig möjlighet att utveckla en vision du har. Fredagen blir förvånansvärt lugn. Du slappnar av med dina vänner utan att för den sakens skull sakna fest och liv. Under lördagen använder du ditt inflytande för att nå ditt du vill i en viss fråga. Det blir en intressant och varierande dag. Under söndagen visar du mod när det gäller att stå upp för en vän som råkat illa ut. Här är du både stark och ärlig.

Kräftan 21/6-22/7

Helgen bjuder på ett par överraskningar och en massa trevliga vänner. Midsommarafton blir en trevlig historia som du firar mer på ditt eget sätt än enligt traditionerna. Under kvällen låter du gärna romantiken flöda, i alla fall om du är nyförälskad. Lördagen kretsar omkring dina privata intressen. Det kan vara en hobby eller ett åtagande på hemmaplan. På söndagen tar du mod till dig och bekänner ett misstag som du har begått.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här helgen vill du gärna vara lite extra fin. En stor del av förmiddagen på fredagen går åt att piffa både dig själv och din närmiljö. Resten av dagen ägnar du åt din partner och dina vänner. Det blir en trevlig och minnesvärd kväll. Under lördagen är du gärna utomhus om vädret tillåter. Du har ett behov av att få komma nära skog och mark just nu. Söndagen handlar till stor del om att inte missa detaljer och att lyssna på råd.

Jungfru 23/8-22/9

Den här midsommarhelgen handlar om att våga ta steget och bekänna färg. Under fredagen och lördagen är du i fokus för många personers uppmärksamhet. Lördagskvällen bjuder på både fest och roliga människor. Det blir en farfylld kväll med oförglömliga minnen. Under söndagen ägnar du dig gärna åt idrott eller sport. Det kan vara allt från ett vänskapligt sällskapsspel som kubb till verkligt atletiska övningar.

Vågen 23/9-22/10

Under den här helgen verkar många i Vågens tecken drömma sig bort. Under fredagen är det romantik, blommor och god mat som är i fokus. På kvällen plockar du gärna blommor eller uppfyller någon annan gammal tradition för att kunna sia om framtiden. Lördagen ser lite hektisk ut på förmiddagen. Då är det många saker på gång samtidigt. Under kvällen lugnar det ned sig och lördagen avslutas harmoniskt tillsammans med familjen. Under söndagen slår du gärna vad.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig och varierande midsommar som inte helt följer traditionerna. Det kan mycket väl vara så att du är utomlands, eller så har du bara valt att följa din egen väg. Under fredagen låter du en vän få extra uppmärksamhet så att han eller hon blir på riktigt gott humör. Det här är en person som du gärna vill glädja. Under lördagen tar du tag i projekt som du vill avsluta, men som har blivit liggande Det blir en produktiv dag. Under söndagen har du tur i affärer och i spel.

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen skapar du många skratt genom din vassa humor och ditt varma hjärta. Det blir en härlig dag där fokus ligger på närhet och på familjen. Under lördagen tar du extra stor hänsyn till en person som är sjuk eller handikappad. Du ställer upp och hjälper din vän när han eller hon behöver ditt stöd. Under söndagen kan du lätt hamna i konflikt med den äldre generationen.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig helg även om det finns någon som du saknar en hel del. Under fredagen ägnar du dig åt familjen och åt traditionerna. Du tuggar dig gärna igenom både sullunch och grillmiddag utomhus även om det småregnar. För dig är det viktigt att hålla på sederna. Under lördagen ägnar du dig gärna åt bad, familjelekar som kubb, krocket eller liknande. Det blir en härlig dag med god mat och många skratt. Under söndagen får du äntligen en hemlig dröm uppfylld.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har fullt sjå att medla mellan olika viljor den här midsommaraftonen. Eftersom du håller dig neutral så är det enklare för dig att jämka mellan de olika intresseområderna. Under lördagen möter du en vän som du inte sett på länge och det blir ett trevligt återseende och ett störtdyk in i minernas arkiv. Under söndagen funderar du mycket över framtiden och ett projekt som du har satt igång. Du vill få allt att fungera innan den riktiga semestern tar fart.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lagom blandning mellan traditioner och egna sedvänjor den här midsommaraftonen. Under hela dagen och kvällen tar du det lugnt och njuter. Oavsett om du smaskar på en jordgubbstårta eller tar en långpromenad i skogen så är familjen det viktigaste de här dagarna. Lördagen blir en dag fylld av möten och spännande livshistorier. Under söndagen får du en riktig snilleblixt. Pluto i kombination med Månen skapar roliga och unika idéer.

Annons