Måndag 23/6- torsdag 27/6

23 jun, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under början av den här veckan försöker du anpassa dig till en ny agenda. Det kan vara att du bytt arbetsuppgifter, gått på semester eller helt enkelt bytt arbete. Måndagen och tisdagen blir lätt förvirrande men intressanta. Sociala kontakter är det viktigaste de här dagarna. Under onsdagen tar du tag i en konflikt som legat och grott. Torsdagen handlar om att se människor för vad de är och att inte ha för höga förväntningar på de personer du möter.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen och tisdagen blir tunga dagar eftersom du har så många aktiviteter inbokade. Du har en hög ambition både när det gäller arbete och privata projekt, men det kanske är bra om du sänker ribban något. Under onsdagen får du hjälp från en person som står dig nära. Det kan vara en vän, en släkting eller en beundrare. På torsdagen blir du glatt överraskad av en kollega eller vän. Han eller hon har ett sätt att alltid få dig att må bra.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen inleder du början på något nytt i ditt liv. Det kanske inte är en stor förändring, men på många sätt är den avgörande för hur ditt liv kommer att gestalta sig under en tid framöver. Tisdagen handlar om att vara sanningsenlig inte bara mot din familj och mot din partner utan även för dig själv. Ibland tycker du att det är enklare att blunda för sanningen än att erkänna dina känslor i en viss fråga på onsdagen och torsdagen jobbar du gärna utomhus med händerna.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska intensiv inledning på veckan. Du lyssnar dåligt på det råd du får från en vän och resultatet blir att du får stressa fast du egentligen inte borde göra det. Under måndagen och tisdagen fokuserar du gärna på affärer och på frågor som rör pengar. Onsdagen handlar om självinsikt och om att var lyhörd i frågor som rör familjen. Torsdagen passar bra att planera för framtiden och att försöka hitta kompromisser som passar alla.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en person som just nu genomgår en inre kris. Det låter värre än det är, men i grund och botten handlar den här veckan om att bestämma sig för sin framtid om hur du vill arbeta. Under måndagen och tisdagen pratar du gärna med en vän som har en förmåga att ge dig perspektiv på livet. Onsdagen och torsdagen handlar om at var aktiv och att njuta av dagarna. Det blir en trevlig period där vänskap och närhet dominerar. Under kvällen är du laddad för god mat och vänner.

Jungfru 23/8-22/9

Under den kommande vecka ska du fokusera på det som är viktigt för dig. Det är tunga planeter i rörelse och det kan ge dig fel perspektiv på saker och ting. Starka känslor rörs upp och risken är stor att du feltolkar dig själv och tror att tycker något som du egentligen inte tycker. Låter det förvirrande? Det är det, men vad saker handlar om är kortsiktiga känslostormar som kommer att lägga sig och sedan inser du att du betett dig en smula irrationellt. Försök att inte fatta hastiga beslut de kommande dagarna.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen testar du gärna dina gränser och försöker att göra saker som du egentligen tror att du är usel på. Tisdagen handlar om att vara på plats tidigt och om att vara aktiv i ett möte av något slag. Du är traditionellt sett inte en drivande person, men nu, under influens av jord så kommer det fram en mer tålmodig och vinnarlysten sida av dig. Onsdagen passar bra för vänskapliga aktiviteter. Under torsdagen tar du tag i fler mindre projekt som blivit liggande på grund av tidsbrist.

Skorpionen 23/10-21-11

Det här är en bra vecka att knyta igen säcken för alla gamla projekt som blivit liggande. Under måndagen tisdagen har du gott om tid att fixa med saker som rör arbetet. På onsdagen tycks det vara mer privata intressen som dominerar. Influenser från både Månen och Venus ger dig en sensuell utstrålning så bli inte förvånad om du plötsligt får komplimanger från främlingar. Torsdagen passar bäst för fysiska aktiviteter roliga stunder.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här veckan samlar du ihop många lösa trådar. Oavsett om jobbar eller är ledig så är du väldigt aktiv och vill förbereda inför resten av sommaren. Under tisdagen kan ett samtal från en vän eller kollega överraska dig. Han/hon har roliga nyheter som han/hon vill dela med sig av till dig. På onsdagen är det bra om du lyssnar på ett råd som du får. Det handlar om pengar och investeringar. Torsdagen passar bra till lata lekar och vänskapliga samtal.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en skön vecka där många intressanta nyheter kommer att avslöjas. Under måndagen tisdagen ställs du mot väggen i frågor som rör dina känslor. Här är det viktigt att du är ärlig, inte bara mot dig själv utan även mot den person som tycker om dig. Som singel blir det omtumlande vecka där du flera gånger exponerar ditt innersta trots att du tycker att det är läskigt. Har du ett förhållande blir det en romantisk och mer harmonisk vecka. Kärleken är det centrala punkten för dig.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har fullt upp den här veckan. Det blir många möten, sena kvällar och många nya intryck. Redan på måndagen och tisdagen möter du personer som du vill imponera på med din charm och din kunskap. På onsdagen satsar du på att få flera projekt i hamn, särskilt om du inte gått på semester ännu. Under torsdagen är det både hårt arberbete och nöje som gäller. Här gäller det hitta en bra balans så du inte sliter för hårt under dagen att du inte orkar ha kul på kvällen.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen och tisdagen vill du gärna vara med vänner eller familj. Det blir sköna och avslappnande dagar där du blir oväntat ompysslad. Under tisdagen får du äntligen besked i en viss fråga och oavsett vad svaret lutar åt så känns det bra att veta. Torsdagen handlar om kreativitet och om att visa upp dina konstnärliga talanger. Det blir roliga och lite annorlunda dagar. Under torsdagskvällen njuter du av god mat och trevligt sällskap.

Annons