Måndag 30/6-torsdag 3/7

29 jun, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3- 19/4

Under måndagen tvingas du fatta ett tungt beslut om något som inte bara rör dig själv utan ytterligare en familjemedlem. Det är bra om du har någon att ventilera dina tankar med den här dagen. På tisdagen har du ansvar för andra än dig själv, det kan vara ett barn eller djur. Individen i fråga får dig att se på dig själv med nya ögon. Onsdagen handlar om att arbeta både med hjärnan och kroppen. Du testar dina gränser i flera olika sammanhang. Under torsdagen verkar vänskap och närhet vara det viktigaste. Det blir en skön och lugn dag där fokus ligger på att ta hand om varandra.

Oxen 20/4- 20/5

Veckan inleds med en hel del rutiner. Oavsett om du är ledig eller arbetar så handlar dagen om att ta en sak i taget och om att inte stressa. Under tisdagen kombinerar du nytta med nöje. Det blir en rolig dag där en utflykt av något slag dominerar dagen. Onsdagen och torsdagen handlar om att våga lite mer än vanligt, både när det gäller att tala om din åsikt och när det gäller att stå upp och försvara andra, mer utsatta personer. Oxen är känd för sin lojalitet, och hon tar inte att någon blir illa behandlad. Under torsdagen finns även en risk att du gör av med alldeles för mycket pengar.

Annons

Tvillingarna 21/5- 20/6

Tvillingarnas vecka inleds med en del missförstånd. Du tror att någon har sagt något som han eller hon inte har sagt och innan ni reder ut alla turer så kan det börja uppstå en del irritation mellan er. Under tisdagen är det bra om du håller hårt i plånboken, du har lätt för att göra av med mer pengar än du har råd med den här dagen. Onsdagen blir en omväxlande dag där lite av dagens aktiviteter utgår från vädret. Befinner du dig i solen så är du gärna utomhus, men bjuder dagen på regn och kyla så ägnar du hellre dagen åt inomhusaktiviteter. På torsdagen träffar du en person som får dig att bli inspirerad, inte bara på ett privat plan utan även arbetsmässigt.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen har du en förmåga att springa in i människor som du inte sett på flera år. Resultatet är en en rolig och  sätt och vis lite sorglig dag eftersom den gräver upp så många minnen. Tisdagen blir en lite mer äventyrlig dag där du testar dina gränser i olika sammanhang. På onsdagen kan en gammal konflikt bubbla upp till ytan igen. Det finns mycket stolthet i ditt tecken just nu, men frågan är om den hjälper dig? Risken är stor att du går miste om en värdefull vänskap bara för att du har svårt att acceptera ett gammalt nederlag. Torsdagen blir en rolig dag då värme och vänskap kantar dagen.

Annons

Lejonet 23/7- 22/8

Veckan inleds med mycket skratt och roliga upplevelser. Du är både ovanligt framåt och lite busig just nu. Dina upptåg upplevs som både roliga och en aningen jobbiga eftersom de innefattar både bus och upptåg. Lejonet är vanligtvis en förståndig person, men under viss påverkan från en del Planeter kan han bli en lekfull lejonunge igen och då har han svårt att bedöma hur hårda hans bett är. Under onsdagen drabbas du av dåligt samvete för något som du glömt bort. Torsdagen blir den mest kreativa dagen den här veckan, då lyckas du att utveckla ett mindre projekt till något som engagerar många.

Jungfrun 23/8- 22/9

Under måndagen och tisdagen försöker du hitta en balans i vardagen. Det kan vara att du nyligen gått på semester och behöver anpassa dig till lata dagar utan ansvar eller så är det nya arbetsuppgifter på arbetet som stör din vanliga rytm. Onsdagen blir en annorlunda dag där kreativa lösningar kommer att dominera. Just nu påverkas du av både Månen och Jupiter vilket gör att du lättar lite på din praktiska sida till förmån för en mer konstnärligt uttryck. Torsdagen blir en ansvarstyngd dag där du tar på dig mer än du egentligen vill. Just nu har du väldigt svårt att säga nej, särskilt till chefer.

Annons

Vågen 23/9- 22/10

Måndagen inleds med en del stress. Du verkar antingen vara på resa eller så ska du påbörja en resa inom relativ snar framtid. Eftersom Vågen inte är den planerade typen så kan det hända att du kommer på en massa saker som du måste göra innan du kan ta ledigt. På kvällen är det främst familjen som gäller. Du älskar att samla dina nära och kära omkring dig. Tisdagen och onsdagen handlar om dina intressen. För en gångs skull så sätter du dig själv i första rummet. På torsdagen ska du lyssna till en vän eller släkting som har mer erfarenhet än du av ett visst projekt.

Skorpionen 23/10- 21/11

Just nu är du i ett kreativt flöde och det påverkar både dina egna val och din omgivning. Under måndagen och tisdagen tillåter du din konstnärliga sida få flöda fritt vilket ger blandat resultat. Det bästa vore om du kunde kombinera den fria tanken med lite fler ramar och struktur. Tisdagen tycks handla till stor del om pengar, ekonomi och semesterplaner. Här gäller det att tänka praktiskt och att inte sätta ribban för högt. Under onsdagen och torsdagen möter du människor i nya miljöer vilket får dig att må bra. Du gillar förändringar och omfamnar det nya till skillnad från jordtecknen.

Annons

Skytten 22/7- 21/12

Måndagen inleds med en viss tvekan från din sida. Du vill så mycket, men din vilja räcker inte för att nå de mål du vill nå. Du måste försöka att tänka lite mer praktiskt i just det här fallet. Planera, strukturera och se till att genomföra dina planer i verkligheten. Under tisdagen får du möjlighet att visa upp ett arbete som du gjort för en person som kan påverka hela din framtid. Onsdagen handlar om att vara stark och stå emot vissa frestelser. Du har karaktär när du vill så nu är det möjligt för dig att bevisa precis hur principfast du kan vara. På torsdagen ska du undvika att hamna i konflikt med en familjemedlem som mer än gärna irriterar dig med flit.

Stenbocken 22/12- 19/1

Det blir en härlig start på veckan, främst för yngre Stenbockar. Det finns mycket känslor i ditt tecken just nu och du vet inte riktigt hur du ska hantera den storm som finns inom dig. Måndagen bjuder på en positiv överraskning. Du får en komplimang från en person som inte visat dig så mycket uppmärksamhet tidigare, men som plötsligt fått upp ögonen för din charmiga personlighet. Tisdagen och onsdagen blir dagar där du ägnar dig åt lika delar dagdrömmeri och strukturerad planering. Det blir roliga dagar som går fort. Under torsdagen är du väldigt rastlös. Du är orolig, men fjärilarna i magen indikerar något positivt, vänta bara så får du se.

Annons

Vattumannen 20/1- 18/2

Den här veckan inleds kanske inte så soligt och skönt som du skulle önska, särskilt inte om du har semester, men den bjuder på en möjlighet att göra lite andra saker som du vanligtvis låter bli. Måndagen och tisdagen blir lugna och sköna dagar där du främst ägnar dig åt småpyssel i hemmet, på jobbet eller på landet. Under onsdagen låter du kreativiteten flöda fritt. Det blir en trevlig dag med en härlig avslutning. Kvällen blir en riktig reunion. Torsdagen blir stressig eftersom det finns en hel del måsten som har deadline den här dagen. Här gäller det plocka fram din organiserade sida.

Fiskarna 19/2- 20/3

Veckan bjuder på olika sorters överraskningar i form av personer som dyker upp oanmälda och samtal från gamla vänner. Under måndagen och tisdagen får du gärna testa att tänja lite på dina egna gränser. Bar framåt och våga lite mer. På tisdagskvällen finns det möjlighet för en flirt för alla singelfiskar som är lite sugna på att bli förälskade. Onsdagen handlar om att lita på människor i din närhet och att inte svika ett förtroende som du fått. På torsdagen träffar du gärna vänner under lättsamma former. det blir en skön dag och en underhållande kväll.

Annons