Fredag 4/7- söndag 6/7

04 jul, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under den här helgen är det bra om du resonerar med dina vänner angående en fråga som rör delar av sommaren. Du kan inte bestämma allt själv, även om du skulle vilja, eftersom beslutet berör fler än bara dig. Under lördagen får du massor av beröm för något som du gjort, du blir riktigt glad eftersom du knappast förväntat dig den här reaktionen från just den här personen. Söndagen handlar om mindre utflykter och trevligt sällskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inne i en period där du har möjlighet att verkligen varva ned. Under fredagen bestämmer du dig för att ta dagen som den kommer och att inte bråka med någon. Genom att inte låta något reta upp dig lyckas du njuta av dagen oavsett vad som händer. Lördagen blir ovanligt lyckad. En blandning mellan nya erfarenheter och roliga upplevelser. På söndagen tycks en kortare resa uppta en hel del engagemang både från dig och från din partner.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du undrar mycket över en väns agerande, men den här helgen kommer du att få dina svar. Under fredagen reser du ragg emot en person som du tycker beter sig oförskämt. Mars gör dig ovanligt aggressiv, och det kan vara att du överreagerar en smula. Försök att inte ta det så personligt. Under lördagen får du positivt respons på något du gjort och du blir stolt och glad. Söndagen handlar om att kombinera vardagssysslor med lite mer lyx.

Lejonet 23/7-22/8

Du är rasande för att du blivit utelämnad i ett visst sammanhang. Du älskar att hålla dig informerad om allt som händer omkring dig, så när den här personen medvetet undviker att informera dig så blir du riktigt arg. Lördagen handlar till stor del om att ta hand om andra än dig själv. Det kan vara en äldre släkting som du pysslat om, ett barn eller ett djur som behöver lite extra uppmärksamhet. På söndagen är det bra om du inte glömmer bort ett löfte som du gett.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen blir en upplevelse i sig. Du har en hel del olika engagemang den här dagen så därför blir du förvånad när du upptäcker att du faktiskt har tid att klämma in lite till. På lördagen kommer det in en fin påverkan från Neptunus i ditt tecken som förstärker din förmåga att kontakt med okända människor i olika sammanhang. Under söndagen är det möten och att lära känna nya personer som dominerar dagen. Du lär dig nya saker och skaffar fler vänner.

Vågen 23/9-22/10

Helgen bjuder på överraskningar av alla slag. Under fredagen får du ett roligt besked som du inte väntat dig. Det förgyller hela dagen och får dig att vilja fira på kvällen. Under lördagen tar du ett eget initiativ i ett sammanhang som rör en gruppverksamhet av något slag. Dina idéer blir väl mottagna och du känner dig på hugget. På söndagen vill du gärna träffa vänner och koppla av, men först måste du klara av ett viktigt möte av något slag.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Hela den här helgen domineras av en oro. Du vet inte riktigt vad som är fel, men du känner dig rastlös och lite smånervös. Under fredagen möter en person som får dig att fundera över ditt boende och andra grundläggande saker i ditt liv. Lördagen domineras av en rastlöshet. Du påbörjar många saker, men har svårt att avsluta något konkret. Under söndagen får du äntligen bekräftat att alla fjärilar i magen var befogade. Det som inträffar är inte negativt utan bara oväntat.

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar om att ta initiativ och vara drivande i en viss fråga. På fredagen tvingas du fatta ett obehagligt beslut och det är bra om du driver igenom det så fort som möjligt så att både du och andra drabbade får en möjlighet att vänja er vid det nya. Lördagen är en bra dag där vänskap och förtroenden dominerar dagen. Under söndagen drabbas du av dåligt samvete för att du glömt bort en persons födelsedag eller någon annan bemärkelsedag.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inne i en period där känslorna virvlar i dig. Under fredagen har du otroligt roligt. Du är glad, positiv och framåt. Du är nyfiken och du vill gärna se nya saker. Under lördagen får du en möjlighet att ta det lite lugnare i en behaglig miljö. Det blir en trevlig dag där vänskapen till en annan person växer sig starkare. Under söndagen är det dags att se nya saker och att visa någon du tycker om din favoritsaker.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här helgen har du möjlighet att gå din egen väg och göra lite som du själv vill. Under fredagen är du periodvis trött och det kan bero på att dagen börjar alldeles för tidigt. Har du möjlighet ska du vila lite på dagen för att kvällen kommer att bli lång. Under lördagen ser du nya miljöer och lär känna nya människor. Det blir en härlig dag där du tillåter dig att helt gå upp i nuet. Under lördagen måste du vara bestämd och engagerad om alla pusselbitar ska falla på plats.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en varierande helg där det mesta handlar om hur du hanterar olika problem och om du tillåter dig vara lite impulsiv. När du har inflytande från jord kan din praktiska sida dominera över din kreativitet. Under fredagen sätter du dig på motvärn i en viss fråga som rör dig personligen. Under lördagen får du möjlighet att rättfärdiga dig själv i en viss fråga. På kvällen ägnar du dig gärna åt sociala aktiviteter. På söndagen bör du undvika att göra större affärer, särskilt med fastigheter.

Annons