måndag 7/7- torsdag 10/7

07 jul, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här veckan blir rolig även om det egentligen inte händer så mycket. Måndagen och tisdagen handlar om att träffa vänner, ta det lugnt och njuta av dagen. Jobbar du fortfarande så tillåter tempot på arbetsplatsen dig att göra saker lite efter eget huvud. På onsdagen är det ett möte med en viktig person som dominerar. Torsdagen handlar om att inte vara rädd för att ta egna initiativ i frågor som rör pengar och ekonomi.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en skön början på veckan där små och stora upplevelser dominerar. Du njuter av att ta dagen som den kommer och du har roligt både när du aktiverar dig och när du tar det lugnt. Det viktiga den här perioden är att du inte låter dig stressas. Du har möjlighet att välja så gör inte allt på samma gång. Måndagen och tisdagen handlar om upplevelser och vackra miljöer. Under onsdagen vågar du sticka ut på ett bra sätt och du känner dig uppskattad. Torsdagen handlar om att sätta gränser.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Början på veckan bjuder på underhållande fakta och en hel del skvaller. Här gäller det att kunna skilja sanning från lögn. På måndagen är du rätt trött eftersom du har en komplicerad påverkan i ditt horoskop. Som tur är så går det över snabbt och du är snart igen ditt vanliga sprudlande jag. Under tisdagen och onsdagen är det en hobby eller ett projekt i hemmet som engagerar dig. Jobbar du fortfarande så går det med på rutin. Under torsdagen vill du gärna träffa vänner och släkten.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en överraskning i början på veckan så planera inte allt för många aktiviteter. Flexibilitet och anpassning är ledorden under måndagen och tisdagen. Onsdagen handlar om att lära sig nya saker och se saker som du inte sett tidigare. Det blir en rolig men tröttsam dag. På kvällen bör du vila för att orka med de inbokade aktiviteterna, annars är risken stor att du somnar vid matbordet. Under torsdagen möter du trevliga människor i sociala sammanhang.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Ekonomin spelar stor roll för dina val den här veckan. Har du sparat inför sommaren kan du unna dig lite lyx, annars får du hitta på aktiviteter som känns lyxiga, men som inte kostar så mycket. Måndagen och tisdagen blir roliga dagar där du på gott humör och väldigt impulsiv. Du tar dagen lite som den kommer och du ändrar gärna på dina planer om något roligare dyker upp. Under onsdagen och torsdagen är det bra om du låter en vän få möjlighet att briljera i något som han/hon är bra på.

Jungfru 23/8-22/9

Den här veckan får en stressig start eftersom du inte riktigt verkar komma i gång som du ska på måndagen. Under dagen och kvällen kommer du i kapp och avslutningen på måndagen blir riktigt rolig. Tisdagen handlar om att lyssna på andra och inte alltid följa ditt eget huvud. Genom att vara lyhörd kan du lära dig ett och annat. Under onsdagen och torsdagen växer sig Mars inflytande starkare och hjälper dig med både drivkraft och energi.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du lite kluven. Du vill starta igång många projekt, men orken finns inte riktigt där. Mycket handlar om att du har brist på eld i ditt tecken just nu och det gör dig lite slö och omotiverad. Måndagen och tisdagen blir dagar där rutiner snarare än kreativitet dominerar. Under onsdagen träffar du på en person som imponerar med sin kunskap inom ett visst område. På torsdagen möter du motstånd när du presenterar ett förslag som rör sommaraktiviteterna.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen är du arg för något som har hänt tidige den här sommaren. Gamla minnen väcks till liv när du av en slump stöter på en person som du inte sett på ett tag. Låt inte det här mötet förstöra hela dagen. Tisdagen handlar om att skämma bort sig själv i vackra miljöer. Under onsdagen lyssnar du gärna på musik eller befinner dig i konstnärliga miljöer. Du inspireras av estetik både i dina fritidprojekt och på ditt arbete. Torsdagen blir en bra med lätt stressig dag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under början av veckan har du svårt att lyssna till de råd som du får. Tack vare Solens påverkan i ditt tecken blir du väldigt självständigt men det gör också att du har svårt att ta till dig de tips som du får. Tisdagen bjuder på en överraskning som verkligen muntrar upp dig. Det tycks handla mer om ett slumpartat möte än en gåva. Under onsdagen och torsdagen har du möjlighet att utveckla din kreativa sida i ett projekt som till stor del handlar om fantasi och nytänkande.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här veckan har du så roligt att du glömmer bort alla dina bekymmer. Måndagen och tisdagen blir härliga dagar fyllda av bus och stoj. Under kvällarna träffar du spännande människor i nya miljöer. Du utvecklar både din förmåga kommunicerad och din nyfikenhet på andra kulturer. Onsdagen handlar om att vara flexibel och om att våga chansa. Torsdagen passar bra till alla former fysiska aktiviteter. Du trivs bra när du får röra på dig.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan är du avslappnad och på gott humör. Det troliga är att du är ledig, annars är tempot på arbetet tillräckligt lågt för att du ska få möjlighet att agera lite fritt. Under måndagen och tisdagen planerar du saker efter eget huvud. Onsdagen handlar om att lyssna på andra och ta in de kloka råd som du får. Under torsdagen stöter du på flera olika problem, men inget som är särskilt komplicerat att lösa. Tvärtom tycker du att det är stimulerande att ena flera olika viljor.

Fiskarna 19/2-20/3

Veckan bjuder på varierande utamningar så det gäller att du har energi nog att ta dig an dem.  Måndagen utmanar ditt kreativa tänkande och din förmåga att få människor att samarbeta över gränserna. Under tisdagen lyssnar du gärna på skvaller och njuter av att ta det lugnt. Det blir en riktig Carpe Diem dag där fokus ligger på att ha det bra. Under onsdagen och torsdagen utmanar du din praktiska sida. Det kan vara att bygga ihop en möbel eller arbeta med händerna.

Annons