fredag 11/7- söndag 13/7

11 jul, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en rolig start på helgen. Du blir överraskad av ett förslag som du får, men om du väljer att hoppa på det kommer du att upptäcka att du faktiskt får testa saker som du länge velat pröva, men som du skjutit upp på grund av tidsbrist. Under lördagen liggen tonvikten på det sociala. Både dagen och kvällen bjuder på inspirerande och ovanliga möten. Söndagen handlar om att ställa upp för andra och om att våga ta deras parti.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en rolig helg där tonvikten ligger på njutning och det passar den lyxälskande Oxen utmärkt. Mycket kretsar kring mat den här helgen, men oavsett om du själv lagar kulinariska delikatesser eller blir bjuden på dem ser du till att varva dina utsvävningar med promenader eller annan form av motion. Under fredagen stöter du på en person som fullkomligen bedårar dig. Lördagen handlar om kreativitet och under söndagen lär du dig massor av nya saker.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här helgen blir omväxlande, men på sätt och vis väldigt krävande. Redan på fredagen slås du av att du måste hålla ett högt tempo för att hänga med i svängarna. Se till att vara utvilad, för är du trött kommer du missa det viktigaste. Under lördagen får du draghjälp av Solen som bidrar till att höja energin i ditt horoskop. Här är en dag då du kan testa gränser och vågar mer än du brukar. Under söndagen vill du gärna köpa något till hemmet. En bra dag att göra fina fynd.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här helgen tar du det lugnt och njuter av nuet. Det var länge sedan du var så harmonisk och social som du är idag. Under fredagen är det god mat, nöjen och vänner som dominerar dagen. Lördagen handlar om att vara modig och om att våga chansa lite. Under söndagen tar du inget för givet, då planerar du dina aktiviteter noga så att det ska finnas tid över för vila. På kvällen riktigt stålar du. Din charm är på topp.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under helgen har du roligare än du vill erkänna. Både fredagen och lördagen blir dagar där du står i centrum för uppmärksamheten och du njuter av att vara i fokus. På lördagskvällen finns det utrymme för romantiska möten, särskilt för singellejon är det här är en härlig tid. Under söndagen lyssnar du gärna på en väninnas historier om en resa som hon varit på. Du tycker det är skönt att kunna drömma dig bort för ett par timmar.

Jungfru 23/8-22/9

Du njuter av att ta dagarna som de kommer och du stressar inte. Under fredagen har du fullt upp med en hobby eller ett privat projekt. Pluto ger dig idéer och vänder upp ned på perspektivet som vanligt, men i just det här fallet är det bra. Under lördagen är det bra om du undviker att göra några större investeringar eftersom du inte hanterar pengar eller affärer så bra den här dagen. Söndagen handlar om att vara fri att göra som du vill utan krav eller tidspassning.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och varierande helg där familj, barn och djur tycks dominera dagarna. Du är mycket utomhus och den friska luften gör dig gott. Har du ett landställer så kan det hända att du tillbringar dagarna där och njuter av att peta i jorden och bara ta det lugnt. En överraskning under lördagen får dig att ändra om i dina planer för helgen. Här gäller det att vara flexibel. Under söndagen låter du dina tankar flöda fritt och skapar utifrån en känsla som du har. Det blir en härligt kreativ dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här helgen satsar du på att få saker gjorda i hemmet. Det låter kanske inte så roligt, men du har ett behov av att få klart med alla detaljer innan du kan slappna av och vara ledig. Fredagen blir en dag då det praktiska styr dagen. Under lördagen kan du variera dina måsten med nöjen och lättja. Det blir en härlig dag att umgås med vänner på. Under söndagen driver du en familjemedlem till vansinne med din nyfikenhet. Du vet aldrig när du ska sluta fråga.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här helgen handlar om att vara tålmodig och om att inte ta saker för givet. Fredagen blir en intensiv dag där du måste prioritera det som är viktigt. Under fredagskvällen är det romantik och närhet som gäller. Lördagen blir en mysig dag där du äntligen får svar på en hel del frågor. Genom att inte pressa din vän utan låta han/hon öppna sig för dig när han/hon är mogen för det så får du ärligare svar. Under söndagen fyndar d gärna lite lyxartiklar till dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en härlig helg där du blandar roliga upplevelser med lata stunder. Under fredagen är du gärna med vänner och har kul. Kvällen blir full av aktiviteter och du får massor av uppmärksamhet. På lördagen försöker du övertyga en kompis om att testa något nytt. Han/hon tvekar kanske lite efterson han/hon ibland är lite försiktig, men det här är något som du vet skulle gå hem om din vän bara vågade pröva.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra helg där du får möjlighet att bara ta det lugnt. Det är sällan som du inte har något att göra, men just nu finns det mycket frihet och mycket lättja i ditt horoskop. Under fredagen passar du på att unna dig lite lyx. Lördagen handlar om att våga ta steget fullt ut och testa saker som är en aning kontroversiella men som du upplever som roliga och annorlunda. Under söndagen är det god mat och gemenskap som dominerar.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här helgen ger du gärna goda råd till en vän som hamnat i knipa. Genom att lyssna på honom/henne kan du se vart problemen ligger och utifrån din egen erfarenhet tipsa om hur din väns ska komma vidare. Fredagen handlar om hårt arbete i kobination med nya upplevelser. Det blir en omväxlande dag. Under lördagen gör du av med mer pengar än du tänkt dig. Söndagen handlar om att träffa familjen och tillåta sig att bara helt gå upp i nuet. Ibland behöver du släppaallt omkring dig.

Annons