måndag 14/7- torsdag 17/7

14 jul, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Veckan blir lite annorlunda eftersom du har så mycket att göra. Under måndagen och tisdagen stressar du för att fram olika resultat i ett visst sammanhang. Onsdagen handlar om att läsa in omgivningen och om att lyssna på vad andra personer har att säga dig. På torsdagen vill du gärna göra saker. Du är uttråkad, och en uttråkad Vädur har ett riktigt aggressivt humör. Det bästa du kan göra att aktivera dig.

Oxen 20/4-20/5

Under den här veckan varierar du dig väldigt mycket i det du gör. Under måndagen och tisdagen är det nya upplevelser och en del stress som hjälper. Här måste du tygla ditt humör när du råkar ut för köer och oförstående personer. Var tydlig med den information du vill förmedla så undviker du missförstånd. Under onsdagen och torsdagen kastar du dig gärna in i praktiska uppgifter med tonvikt på utomhusarbete.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen och tisdagen blir bra dagar där du njuter av att slippa ta ansvar och kan ta dagen lite som den kommer. Under tisdagskvällen är det möten med nya människor som spelar en stor roll. Onsdagen handlar om förmedla en känsla av lyx i vardagen. Det blir en intressant uppgift för den flärdfria Kräftan. Under onsdagskvällen är det bra om du verkligen unnar dig det längtar efter. Det är sällan som du tillåter dig att lyxa ordentligt.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Under den här veckan får du gärna var behjälplig när det gäller praktisiska saker. En släkting eller vän är av någon anledning lite handikappad och behöver din hjälp. Måndagen och tisdagen blir roliga dagar där det enda stressiga är att du tvingas passa vissa tider. Under onsdagen är du väldigt fokuserad på att uträtta saker som har med hemmet och familjen att göra. Torsdagen handlar om att lägga energi på dina egna intressen.

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen och tisdagen blir dagar där du fokuserar mycket på saker som handlar om framtiden. Det kan vara att du söker nytt jobb/bostad eller så kanske det vara att du planerar att starta en familj alternativt jobba utomlands. Under onsdagen kan ett samtal förändra din inställning till en person som vanligtvis står dig nära. Torsdagen handlar mer om att lita på fakta än på rykten. Här är det bra som du gör en grundlig research innan du dömer någon.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Måndagen och tisdagen är bra dagar att förändra vardagen. Här har du en unik möjlighet att påverka massor av saker som du vanligtvis inte skulle få bestämma över. Använd ditt inflytande på ett bra sätt så kan det gagna dig i framtiden. Onsdagen blir en avslappnad dag där du unnar dig att ta det riktigt lugnt. Under onsdagskvällen umgås du gärna på fest eller i sociala sammanhang. På torsdagen får du en påverkan från Månen in i ditt tecken och det kan göra dig mer känslig än vanligt.

Vågen 23/9-22/10

Under början av veckan är det bra om du lyssnar in omgivning. För mycket påverkan av eld gör att du lätt ångar på åt ditt eget håll utan att ta någon närmare hänsyn till din omgivning. Under tisdagen är det bra om du undviker stark mat och saker som du inte ätit förr. Onsdagen fokuserar på ekonomi och på utgifter. Under torsdagen blir du glatt överraskad av en vän som har spännande nyheter. Torsdagen blir en lugn och harmonisk dag där familjen står i centrum för din uppmärksamhet.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du har massor av energi i ditt tecken just nu och det är bra. Genom att din kreativitet skapar du oanade möjligheter de här dagarna. Måndagen och tisdagen blir roliga dagar där tonvikten ligger på skapandet och på att utveckla ett privat intresse. Under onsdagen får du möjlighet att vara nära en person som du inte träffar så ofta. Torsdagen handlar om att vara varsam med de uppgifter som du delar med dig. Det är lätt att missförstå saker ibland och då kan det bli riktigt galet.

Skytten 22/11-21/12

Veckan inleds i ett makligt tempo som i vanliga fall inte alls passar med det fladdriga Skytten, men som just nu faller dig på läppen. Du har ett behov av att få varva ned och ta det lugnt. Måndagen och tisdagen blir sköna, slappa och händelselösa dagar. På onsdagen vill du gärna se nya miljöer. Det kan vara allt från en resa till en kortare utflykt. På torsdagen vågar du sticka ut hakan i ett kontroversiellt sammanhang.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Den här veckan blir en annorlunda men rolig period där du lära dig en massa nya saker. Måndagen och tisdagen blir intensiva på ett bra sätt. Du knyter starka vänskapsband och du utvecklar dig själv i många sammanhang. Under onsdagen får du nyheter som du längtat efter. Mycket i ditt liv tycks kretsa kring kärleken och på hur du ska fånga en väldigt speciell person. På torsdagen lyckas du äntligen komma ett steg närmare dina mål.

Vattumannen 20/1-18/2

Veckan blir en blandning av upplevelser och praktiskt arbete. Måndagen och tisdagen ägnar du åt att se saker och uppleva nya miljöer. Under tisdagskvällen är du för trött för att ens tänka på att vara social. Onsdagen handlar om att våga saker som är svåra. Testa dina gränser, men framför allt ska du tygla ditt humör om du vill få hjälp med dina projekt. Blir du irriterad så är det bättre att du går undan en stund. Under torsdagen når du de mål som du satt upp.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan bygger på samarbete och på att lyssna på varandra. Är det semester är det troligtvis flera personer som ska samsas och här gäller det att du kan medla mellan de starka viljorna. Under tisdagen och onsdagen får du möjlighet att vara utomhus en hel del och det ger dig ny energi. Torsdagskvällen kan bjuda på en smula oväntade nyheter. Här är det bra om du håller huvudet kallt och inte överreagerar. Saker är inte riktigt som du tror att de är.

.

 

 

 

Annons