Fredag 18/7- söndag 20/7

18 jul, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen glömmer du bort något som du lovat en vän. Det handlar om ett gammalt löfte som din vän vårdar ömt,, men som du helt har förträngt. Lördagen blir en händelserik dag där frisk luft och många aktiviteter står på agendan. Det kan hända att sover dåligt under fredagsnatten och då blir lördagen väldigt påfrestande eftersom du är så trött. Söndagen handlar om att gå halva vägen och om att lyssna till ditt hjärta när du hör ett rykte om en vän.

Oxen 20/4-20/5

Under den här helgen känner du dig inte riktigt kry och det påverkar ditt humör negativt. I vanliga fall har du en ängels tålamod, men den här fredagen blir du ilsken när saker inte går som du vill att de ska gå. Lördagen blir rolig, då satsar du på god mat och att ha det trevligt utan att överanstränga dig. På kvällen är det tidigt i säng som gäller. Under söndagen vågar du ifrågasätta en nära anhörigs sätt att bestämma över allt och alla i din närhet. Du anser att den här personen har gått för långt.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen bjuder på trevligt sällskap och en avslappnad miljö. Du njuter av att ta dagen som den kommer och det är uppenbart att du undviker att planera i förväg. Under fredagskvällen finns det utrymmer för lite romantik, särskilt för nyförälskade Tvillingar. Lördagen handlar om att ta hand om hemmet och om att få saker gjorda. Det kanske inte är så kul, men du tycker det är skönt att stöka undan en hel del. Söndagen blir en rolig och sportig dag där du aktiverar dig en hel del.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet vad du vill och du är noga med att uttrycka din vilja i både ord och handling. Under fredagen leder du gärna en utflykt eller en resa av något slag. Lördagen handlar om att lyssna på andra, kompromissa och att våga släppa kontrollen inom vissa områden. På lördagskvällen roar du dig gärna med många vänner och nya bekanta. Det kan vara en fest eller att du är ute på stan. Söndagen blir seg och du har svårt att komma igång på morgonen. Undvik fysiskt krävande projekt den här dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett strålande humör vilket märks inte minst på ditt sätt att charma din omgivning. Under fredagen lyssnar du gärna till olika förslag på aktiviteter, men bestämmer dig till slut för att göra som du själv vill. Under kvällen är du flirtig och utåtriktad. En bra dag att träffa vänner på. Som singel kan du mycket väl falla för en sommarflirt den här helgen. Lördagen blir en aktiv utomhusdag där fokus ligger på att ha kul. Under söndagen får du ett samtal som både förvånar och smickrar dig.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här helgen lyssnar du gärna på andra personer som pratar och håller dig själv lite i bakgrunden, något som är väldigt ovanligt för ditt tecken. Fredagen blir en lugn och skön dag med betoning på vila. Lördagen handlar om att hinna med både det praktiska och att ha roligt. Dagen blir givande men mellan varven lite stressig. Solen skänker ditt tecken en hel del positiv energi som kan komma väl till pass. På söndagen möter du någon som du tycker mycket om.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här helgen bjuder kanske inte på så många överraskningar, men på en hel del roliga aktiviteter. Under fredagen finns det en mindre risk för ett gräl eller en diskussion ed en släkting som är väldigt bestämd. På lördagen träffas både vänner och bekanta under lättsamma former. Det kan vara en trädgårdfest eller kompismys på ett utecafé/restaurang. Söndagen handlar om att komma i ordning. Det kan vara att det är sista dagen på semestern eller så ska du ut och resa.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen är det bra om du håller dig lugn, även i situationer där du lätt blir upprörd. Under fredagskvällen möter du en person som imponerar på dig med sin ämneskunskap. Lördagen bjuder på en buffé av nya upplevelser så var beredd på att du kommer att ha svårt välja. Under kvällen är det mys och romantik. Söndagen passar bra att köpa nya saker till hemmet eller till landet. Du är huslig den här dagen och du har lätt att göra fina fynd när du kikar i affärer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en varierande fredag där du gärna lite som du vill trots att du får andra direktiv. Under kvällen ställer du gärna upp på fysiska aktiviteter som träning i olika former. Lördagen handlar om att vara ödmjuk mot människor som kan mer än du i vissa ämnen. Det blir en ganska tuff dag där du hela tiden måste utmana ditt kunnande och förmåga att tänka långsiktigt. Under söndagen kan glada nyheter pigga upp hela dagen. Du känner dig positivt inställt redan från morgonen.

Stenbocken 22/12-19/1

Helgen bjuder på en kortare resa, barndomsminnen och en trevlig överraskning. För de Stenbockar som är singlar kan helgen även bjuda på en liten flirt. Under fredagen möter du människor som inspirerar dig på flera sätt. Lördagen handlar om att lyssna och förstå den information du får. Här är flexibilitet och inlevelse A och O. Under söndagen provar du på lite nya utmaningar som främst har med din fysisk att göra. Det kan vara en ny form av träning eller ett konditionstest.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här helgen brister ditt tålamod både en och två gånger. Du har så mycket att fundera på att du glömmer bort det basala i livet så som att njuta och ha det skönt. Fredagen bjuder inte på så många överraskningar utan blir rätt så avslappnade. Under lördagen medlar du i en konflikt mellan två närstående. Söndagen handlar om att hitta lösningar på problem och om att få all att må bra. Du glömmer bort ditt eget välbefinnande i din strävan att få alla att trivas.

Fiskarna 19/2-20/3

Helgen bjuder på få överraskningar men på en härlig och skön stud. Redan på fredagen njuter du av harmonin i din vardag. Oavsett om du jobbar eller är ledig så har du en härlig tid där vänner och kreativitetet står högt upp på programmet. Under lördagen är du gärna utomhus om vädret tillåter. Det blir en skön dag där du tillåter dig att improvisera en hel del och struntar i alla måsten. Under söndagen uppfyller du ett löfte som du gett en släkting. Du är själv nöjd med din insats.

Annons