Måndag 21/7- torsdag 24/7

21 jul, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här veckan påverkas du av en influens från både Solen och Månen vilket ger dig inspiration och massor av energi. Den negativa biten är att du är extra känslig, särskilt för negativa kommentarer. Under de första dagarna pysslar du gärna med ett privat projekt eller en hobby. Du har en idé som du vill förvekliga, men du vet inte riktigt hur du ska få den att fungera i verkligheten. Under onsdagen lyssnar du på ett gott råd från en vän. Torsdagen blir en härlig dag med fokus på vänner.

Oxen 20/4-20/5

Veckan böjar bra med en hel del fokus på familjen. Du unnar dig mycket sömn just nu så du är mer utvilad än du brukar vara. Under tisdagen är du gärna utomhus och i närhet av vatten om du har möjlighet. Vatten är Oxens motsats och det skänker dig lugn och positiv energi att vistas i närhet av sjöar eller hav. Under onsdagen låter du sagor bli till verklighet. Du använder din fantasi och din kreativitet den här dagen. På torsdagen njuter du av att umgås med barn och med djur.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här veckan är det överraskande nyheter som står i centrum för din uppmärksamhet. Under måndagen eller tisdagen får du veta något som du upplever som en smula chockerarande. Du har svårt att smälta det du har hört och vill gärna ha en nära väns åsikt om hela situationen. Under onsdagen tar du egna initiativ och arbetar mer självständigt än du brukar. Det blir en rolig, inspirerande och kreativ dag. På torsdagen lyssnar du in omgivningen och anpassar dig till andras önskemål.

Kräftan 21/6-22/7

Veckan bjuder både på roliga och lite annorlunda överraskningar. På måndagen och tisdagen försöker du medla i en konflikt som främst rör familjen. Du blir förvånad över hur starka viljor dina nära och kära har. På onsdagen är det du som bestämmer och du tycker det är kul att visa dina vänner/kollegor vad du tycker är roligt och hur du genomför ett visst projekt. Torsdagen blir den lugnaste dagen den här veckan, då händer det inte särskilt mycket utan timmarna går riktigt segt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Veckan inleds med en konflikt mellan dig och en familjemedlem. Det här är något som legat och grott länge och nu är det realitet. Här gäller det att reda ut er missämja innan den blir värre. Under onsdagen är det vänner och fysiska aktiviteter som dominerar dagen. Det blir en trevlig dag, även om den tröttar du dig en hel del. Torsdagen handlar om att lyssna på en vän med problem, även om hon/han delvis tråkar ut sig. Du måste visa att du är lojal med honom/henne.

Jungfru 23/8-22/9

Den här veckan är det bra om du försiktig med dina utgifter. Du gör lätt av med för mycket pengar och det påverkar din ekonomi negativt. Månen gör dig impulsiv och din förtjusning i vackra saker får dig att handlar på impuls. Under onsdagen blir du uppmärksam på ett fel som en släkting eller vän gjort. Genom att du påpekar det du sett kan ni spara både tid och pengar. Torsdagen blir den mest kreativa dagen den här veckan. Du älskar att skapa med dina händer.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen och tisdagen vill du börja från början med visst projekt som har visat sig bli riktiga långkörare. Du inser att det från början var tänkt som en temporär lösning, men nu när det temporära börjar bli permanent är det bra att strukturera om det så att det blir mer effektivt än innan. Onsdagen är en rolig dag då du lär dig många nya saker på kort tid. Här gäller det att var utvilad för att hänga med. Under torsdagen bör du undvika stark mat och skaldjur.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du inne i en period då du är känslig för hårda kommentarer och människor som inte lyssnar in sin omgivning. Skorpionen styrs till stor del av Vatten och det gör dig extra känslig nu när det är torrt omkring dig i naturen. Sök till vatten så som bad eller hav. Du kommer må bättre när du får doppa fötterna och svalka av ditt labila humör. Under onsdagen får du goda nyheter från en avlägsen släkting. Torsdagen handlar om att tålamod med små detaljer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inne i en period då du inte lyssnar så mycket på vad din omgivning tycker och tänker utan du gör som du själv vill. Under måndagen och tisdagen är envishet ditt mest utmärkande drag. Normalt brukar du vara bra på att anpassa dig, men nu sätter du sig på bakklövarna och vägrar att gå någon annan väg än din egen. Under torsdagen får du fina komplimanger från någon som tycker väldigt mycket om dig. Det blir en skön och lite romantisk dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är orolig för att dina känslor inte är besvarade och då drar du dig undan. Tänk på att det är fler än du som är lite oroliga och som vill ha bekräftelse. Du måste våga för att vinna i det här fallet. Under måndagen och tisdagen går dagarna försvinnande fort. Du har roligt och du njuter av att vara fri från dina vanliga plikter. Under onsdagen inriktar du dig på god mat och vila. Torsdagen handlar om att ge järnet är och kul

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt anpassningsbar just nu och det är bra. På måndagen och tisdagen låter du andra personer bestämma och följer snarare med strömmen än att försöka vara ledare. På onsdagen njuter du gärna av god mat och trevliga vänner. Är vädret bra så tillbringar du med glädje en dag på stranden. Torsdagen handlar om att drömma sig bort och att vara någon annan stans för ett ögonblick.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en trevlig vecka där du njuter av uppmärksamhet från vänner och bekanta. Under måndagen och tisdagen fokuserar du på din familj och på deras behov. Onsdagen handlar om att se de personer som oftast håller sig i bakgrunden. Dagen kan också bli överraskande romantisk om du bara lyssnar in din omgivning. Under torsdagen möter du en person som både eggar dig, inspirerar och delvis utmanar dig. Det blir en intressant och utvecklande dag.

Annons