Fredag 25/7- söndag 27/7

25 jul, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här helgen blir lugn och skön. Du sätter din familj i första rummet och du unnar dig att koppla av på kvällar och mornar. Under fredagen kan en mindre konflikt mellan dig och en släkting blossa till liv igen. Här gäller det att du är tydlig med vad du tänker acceptera och vad du inte tänker acceptera. Under lördagen är det mycket fokus på uteaktiviteter och på att ha roligt. Under söndagen investerar du i ett större föremål. Det kanske är en lägenhet, en bil eller något liknande.

Oxen 20/4-20/5

Helgen handlar om att samla ihop sig och om att bli klar med en hel del små projekt. Under fredagen verkar du ta dagen som den kommer. Du njuter av att ta det lugnt och att helt gå upp i nuet. Under lördagen är det effektivitet som gäller. Här vill du hinna med så många projekt som möjligt på så kort tid som möjligt. Kvällen blir skön och avslappanande. Du möter vänner och har trevligt. Söndagen blir ett avslut på något sätt. Du laddar om för det nya.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här helgen möter du intressanta människor. Du vet att det är viktigt att lyssna på dina vänner, men ibland blir din nyfikenhet på din omgivning så distraherande att du glömmer bort vad som är rätt och vad som är fel. På lördagen kan en olycka vändas till din fördel och blir din lycka istället. Slumpen verkar olika för olika människor. Under söndagen ifrågasätter du det praktiska med något som du förväntas att göra. Du ser inte logiken i just det här projektet.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen handlar om frihet och om möjligheten att få göra som du själ vill i flera olika sammanhang. Under kvällen kan gamla minnen vakna till liv. Lördagen blir en delvis äventyrlig dag där du testar dina gränser och ditt tålamod. Under lördagen har du roligt och njuter av att ta dig till nya miljöer och se nya saker. Söndagen handlar mer om att lyssna på andra än att göra som du själv vill. Här gäller det att kompromissa.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här helgen är det bra om du försökler att motivera dig själv. Just nu är du inne i en period där du känner dig lite hängig och saknar ork. Fredagen blir en seg dag där du föredrar att stanna i sängen, men kanske tvingas att ta dig ut i naturen. Kvällen blir tidig och humöret är inte det bästa. Under lördagen möter du en person som inspirera dig till ett kreativt projekt. Du vill gärna testa dina gränser. Söndagen fokuserar på relationer och på att agera ut problem som finns.

Jungfru 23/8-22/9

Helgen blir intressant eftersom den är så varierande. Under fredagen tar du tag i dina privata projekt och styr upp dem så de blir begränsande. Din praktiska läggning möter din kreativa sida och ljuv musik uppstår. Under lördagen är du mån om att inte göra av med för mycket pengar. Du vill gärna begränsa dina utgifter. Söndagen motiverar att göra stordåd för någon annan. Du känner att du har både kunskapen och vilja att hjälpa din vän mer än vad han/hon förväntar sig av dig.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Fredagen börjar med många nya initiativ från en person som du inte känner så väl. Du blir positivt överraskad av den hjälp du får men du undrar också vad det krävs för gentjänst från din sida. Under lördaggen möter du människor i många olika sammanhang. Det blir en rolig dag där nyfikenhet på det okända och vänskap dominerar. Kvällen bjuder på en överraskning som du kunde varit utan. Söndagen blir en seg dag eftersom Solen drar energi ur ditt tecken det gör dig trött.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här helgen tar du flera bra initiativ. Under fredagen så får du en vän eller kollega att se möjligheter som han eller hon inte har haft chansen att upptäcka tidigare.  Lördagen handlar om samarbeta och om att våga tänja lite på gränserna. Under lördagskvällen möter du många nya människor. Det blir en rolig och intressant kväll. Söndagen handlar om att uppfylla ett löfte och om att inte låta en motgång slå ned ditt annars så positiva humör.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir massor av aktiviteter den här helgen. Både fredagen och lördagen bjuder på intressanta möten och roliga upplevelser. Har du möjlighet är du gärna utomhus. Du utmanar din kapacitet i flera olika sammanhang på fredagen. Räkna med ett du ät trött på kvällen. Lördagen och söndagen blir givande och annorlunda dagar eftersom du vågar sticka ut haken och ta för dig i ett sammanhang där du vanligtvis känner dig en smula osäker.

Stenbocken 22/12-19/1

Du njuter av att vara ledig den här helgen, men främst tycker du att det är roligt att vara med vänner. Fredagen blir kanske inte riktigt så som du skulle önska. En konflikt stör den goda stämningen. Här gäller det att bita ihop. Lördagen bjuder inte på så många överraskningar, men på god stämning och många skratt. Du förbereder dig även för något nytt som är på gång. Under söndagen anstränger du dig extra mycket för att få reda på sanningen i en viss fråga.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Helgen bjuder inte så mycket på överraskningar som på ett behagligt tempo och njutbara ögonblick. Fredagen blir lugn och en smula enformig. Du tar dagen som den kommer och funderar inte så mycket. Under lördagen möter du flera personer som du inte sett på länge och det blir en kärt återseende. Lördagskvällen bjuder på roliga stunder och kanske lite romantik. Under söndagen bestämmer du dig i en känslig fråga.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir inte så överraskande, men den blir rolig och kreativ. Du har fortsatt starka influenser från bland annat Månen i ditt tecken vilken påverkar dig positivt. Under fredagskvällen är det familj och mys som gäller. Lördagen blir stressig eftersom du omedvetet tackat ja till evenemang som kolliderar. Här gäller det att du inte är sen och att du är noga med att hålla dina löften så kommer allt att gå galant. Lördagskvällen blir härlig och lång. Under söndagen vågar du lyfta en känslig fråga.

Annons