Måndag 28/7- torsdag 31/7

28 jul, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir lite långtråkig eftersom du har så svårt att motivera dig. Värmen gör dig trött och Mars borgar för ett labilt humör. Under tisdagen är det lite bättre. Du har roligt med en gammal vän och du är på ett äventyrligt humör. Under onsdagen finns det en risk att du gör av med alldels för mycket pengar. Torsdagen handlar om att vara förstående mot dina nära och kära. Visa empati för deras problem.

Oxen 20/4-20/5

Arbetar det blir det en händelserik och jobbig inledning på veckan. Plötsligt måste styra och ställa fast du helst skulle vilja följa med strömmen och göra som alla andra. Är du ledigt finns det en risk att det är något annat sim du måste styra för att saker ska löpa smärtfritt. Underonsdagen äter du gärna lunch eller middag med en god vän. Lite skvaller muntrar alltid upp. Torsdagen handlar om att vara snabb, fokusera och tänka kreativt på samma gång.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Den här veckan handlar om att samarbeta och om att ta hänsyn till varandras styrkor eller svagheter oavsett om det är inom familjen eller på jobbet. Måndagen och tisdagen blir roliga och lite annorlunda dagar där du får pröva dina idéer i lugn och ro utan att någon stör dig. Tisdagskvällen bjuder på socialt umgänge och många skratt. Under onsdagen är det bra om du säger ifrån så att du inte tvingas att göra saker du inte vill göra. Torsdagen blir en relativt enformig dag.

Kräftan 21/6-22/7                                    

Du är inne i en period då andra personers åsikter betyder mycket för dig. Under måndagen och tisdagen är det bra om du försöker att arbeta självständigt. Oavsett om du är ledig eller jobbar så har du flera projekt på gång och dem är det bra om du avslutar dem efter eget huvud istället för att hela tiden lyssna på vad din omgivning tycker och tänker. Onsdagen handlar mycket om ett telefonsamtal eller bristen på ett samtal. Under torsdagen kommer det in positiv energi från Solen till ditt tecken.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska brutal start på veckan. Du har svårt att vakna på mornarna och därför så blir du förbryllad när din plan inte faller ut så som du tänkt dig. Eftersom du är så trött har du varken en backup plan eller fantasi nog att hitta på en kreativ lösning på problemet. Under tisdagen och onsdagen vill du se och uppleva nya saker. Torsdagen handlar främst om relationer och om att ta vara på den tid man har med varandra.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en lugn och skön inledning på veckan. Börjar du jobba efter semestern är det en mjukstart annars unnar du dig sovmornar och härliga frukostar, gärna utomhus. Onsdagen bjuder på en överraskning i form av ett spontanbesök eller ett samtal från en gammal vän. Under torsdagen ska du inte tveka att ta dig an en utmaning. Du har både energin och förmågan att uträtta underverk just nu. Tron på dig själv är det viktigaste för att lyckas.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska behaglig vecka för din del. Under måndagen och tisdagen kör du mycket på rutiner. Det kan handla om jobbet eller mindre projekt som du pysslar med hemma. Under onsdagen förväntar du dig en insats från en vän, men personen ifråga har svårt att hinna med att uppfylla sitt löfte till dig, någon som irriterar dig. På torsdagen hinner du med både att skämma bort dig själv och att stötta en vän som har privata problem.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här veckan försöker du att hjälpa en person som har det svårt. Det tycks röra sig om en person som står dig nära så som en släkting, nära vän eller älskare. Måndagen och tisdagen blir problematiska dagar där du oroar dig mycket. Under onsdagen lättar det och du börjar äntligen ana ljuset i slutet av tunneln. På onsdagen passar det även bra att träffa vänner eller gå på sociala evenemang. Under torsdagen är det mycket energi från Månen i ditt tecken vilket gör dig kreativ.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu finns det många personer i din omgivning som du stör dig på. Under måndagen och tisdagen är du väldigt lättretad. Du har svårt att acceptera någon annans åsikt än din egen de här dagarna. Onsdagen blir trevligare, då är det värsta av den här influensen förbi och människorna i din omgivning kan tänka sig att umgås med dig igen. Under torsdagen kan en gåta eller ett pussel av något slag väcka både frågor och förvirring.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska lugn start på veckan. Mycket i ditt liv får stå tillbaka just nu för det enda du vill är att uppnå ett specifikt mål. Under måndagen satsar du mycket på att hänga med kompisar och ha kul. Tisdagen blir den mest förbryllande dagen eftersom du får ledtrådar till något som du söker svaret på, men ledtrådarna snarare förvirrar dig än hjälper dig att lösa problemet. Onsdagen blir en lugn dag som gränsar till långtråkig. Under torsdagen får du testa nya saker.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är det ovanligt lugn och harmonisk. Du har lagt en bra period bakom dig och du känner att du är redo att möta hösten fylld av ny energi och entusiasm. Måndagen blir en dag som du inte får så mycket uträttat som du tänkt dig. Tisdagen och onsdagen handlar mer om att vara tillgänglig än att göra någon direkt nytta. Det finns många människor som vill få kontakt med dig. Torsdagskvällen bjuder på god mat och trevligt umgänge.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här veckan är det bra om du lyssnar på vad din omgivning försöker att säga dig. Ibland är du väldigt frånvarande i dina tankar och då missar du viktiga poänger. Under måndagen och tisdagen är det bra om du lyssnar in en vän eller närstående som vill nå fram med något till dig. Onsdagen handlar om att vara den där personen som alla dina vänner kan lita på finns där när det blåser kallt. På torsdagen unnar du dig en riktig må bra dag, där du skämmer bort dig själv rejält.

Annons