Fredag 1/8- söndag 3/8

01 aug, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir en ganska bra dag eftersom du sätter din retlighet åt sidan och njuter av att vara i nuet istället. Oavsett vad som sker omkring dig så vill du inte låta det påverka ditt humör. Under lördagen verkar du vara väldigt upptagen. Du har många aktiviteter inplanerade och frågan är om du hinner med allt. Ibland är det bättre att göra få saker bra än många saker slarvigt. På söndagen tar du upp en känslig fråga med din partner eller vän. Det tycks röra sig om ekonomi och pengar.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen blir en blandning av det vemodiga, roliga på samma gång. På fredagen tvingar du dig själv till en kreativitet som du egentligen inte har. Resultatet blir över förväntan och du är nöjd med dig själv. På kvällen är du mer trött än du trodde var möjligt. Unna dig en tidig kväll med god mat och mycket sömn. Lördagen tycks handla om en välkomnande och ett farväl på samma gång. Det blir en tragisk och härlig dag med många minnen. Söndagen handlar om att vara uppmärksam.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du inne i en produktiv period där det fullkomligen sprutar idéer ifrån dig. Under fredagen tänjer du på gränser och trotsar vissa naturlagar med ett gott resultat. Lördagen bjuder på en del överraskningar och en hel del härliga ögonblick. Du går in för att vara i nuet och inte tänka så mycket på framtiden. Under söndagen uppstår ett missförstånd som borde vara lätt att rätta till om du bara är uppmärksam och inte allt för stolt. Här gäller det att kompromissa.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir ett härligt veckoslut, i alla fal för den festälskande och sociala Kräftan. Du njuter av att träffa människor och umgås. Under fredagen låter du dina tankar få sväva fritt och inte sällan så drar de i väg på vilda äventyr som hjälper dig både i din vardag och på jobbet. Din fantasi är din största tillgång just nu. Under lördagen satsar du på att vara med familjen och skämma bort dem så mycket som möjligt. Söndagen handlar om att våga ta ställning för eller emot vissa saker.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Helgen bjuder kanske inte på så många överraskningar, men det bjuder på trevlig samvaro och roliga stunder. Under fredagen finns det en eller två personer som lyckas reta upp dig med jämna mellanrum. Här gäller det att vara väldigt diplomatisk. Lördagen blir en härlig dag där utomhusaktiviteter står på meny. Njut av att vara ledig och skäm bort dig själv ordentligt. Under söndagen passar du på att träffa vänner eller bekanta som du inte sett på länge.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här helgen är det bra om du lyssnar på en vän eller äldre släkting som kan hjälpa dig med ett jobbigt problem. Mycket handlar om timing i det här fallet. Fredagen försvinner snabbt när du påbörjar en mängd mindre projekt. Under lördagen har du massor av aktiviteter att välja på vilket kan göra dig passiv. Under söndagen njuter du av uppmärksamhet från en beundrare. Det är sällan du känner dig så attraktiv som du gör idag.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Helgen går försvinnande snabbt och det beror på att du har det så roligt. Under fredagen satsar du på att bara ta det lugnt och att undvika alla former av stress. Lördagen blir en rolig dag där du gärna ägnar dig åt fysiskt arbete, sport eller motion. Under lördagskvällen lagar du en god middag till vänner och familj. Du tycker om när dina nära och kära mår bra. Söndagen handlar om att inte döma en vän ohörd. Lyssna på hans/hennes version av vad som har skett.

Skorpionen 23/10-21-11

Helgen blir både inspirerande och mellan varven en smula långtråkig. Just nu finns det massor av energi i ditt tecken och det gör att du inte alltid får utlopp för alla dina idéer och din entusiasm. Nu när du sprudlar av lust att skapa tycks hela din omgivning ha gått in en sommarlunk där de inte riktigt orkar hålla ditt tempo. Under fredagen och lördagen gör du mycket saker själv. Lördagskvällen blir mer social. Söndagen handlar om att vara lagom drivande. Kör inte för hårt med din omgivning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Helgen blir fin utan att den egentligen bjuder på så mycket aktivitet. Du njuter av de små guldkornen i vardagen mer än av stora äventyr och omfattande projekt. Fredagen handlar om samvaro och om att få umgås med familjen. Under lördagen tar du tag i olika uppgifter som har med pengar och ekonomi att göra. Under kvällen bestämmer du dig för att vara våghalsig at satsa på ett riskabelt projekt. Söndagen handlar om att komma ihåg vänner som vill att du hör av dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Helgen blir en blandning av det mesta. Du träffar vänner och släkt. Du upplever starka känslor och frustration. Fredagen blir den lugnaste dagen på helgen. Då gör du så lite som du kan eftersom du känner ett behov av att vila. Under lördagen tvingas du vara social med personer som du inte känner så bra som du trodde att du gjorde. Det blir både trevligt och lite jobbigt. Under söndagen är inte ditt humör på topp. Du blir arg utan förvarning den här dagen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Dagarna går fort den här helgen och du känner en föraning inför hösten. Är du tillbaka på jobbet kan fredagen bjuda på en hel del överraskningar. Under lördagen gäller det att du inte irriterar dig på personer i din närhet. Ibland är inte ditt tålamod det bästa. Under lördagskvällen njuter du av att ta det lugnt tillsammans med dina närmaste. Söndagen blir ganska långtråkig eftersom du inte har energi nog att starta igång något av alla dina projekt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inne i en period där du har massor av olika projekt på gång. Mycket handlar om att våga ta ut svängarna lite extra och att lita på din intuition och din fantasi. Under fredagen har du tur med det mesta. Marginalerna är på din sida och du får en hel del gjort. Under lördagen bör du vara aktsam med vad du säger och till vem du säger det. Du bär på många hemligheter och det är lätt att blanda ihop sanning och lögn. Söndagen blir en riktigt skön och lugn dag utan överraskningar.

Annons