Måndag 4/8- torsdag 7/8

04 aug, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under den här veckan tvekar du inför ett val som har med karriären eller arbetet att göra. Den finns många parametrar att ta hänsyn till så som ekonomi, arbetsglädje, kollegor och din hemsituation. Måndagen och tisdagen ägnar du åt att testa olika idéer på din partner och på dina vänner. Under tisdagskvällen finns det utrymme att vara lite impulsiv. Onsdagen följer ett inrutat mönster där du är tvungen att göra som någon annan vill. Torsdagen handlar om glädje och att våga ta för sig.

Oxen 20/4-20/5

Den här veckan blir intensiv från början till slut. Du gillar att hålla ett högt tempo och det mattar ut din omgivning. Under måndagen och tisdagen låter du kreativiteten flöda. Onsdagen blir lite annorlunda eftersom du tvingas att konfrontera en person som du vanligtvis undviker. Under torsdagen påbörjar du nya projekt och du tänker mycket på att få en hållbar ekonomi i dem. Du kan vara väldigt effektiv med siffror när du vill.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Veckan inleds i ett lugnt tempo och det är bra eftersom det kommit in en negativ influens i ditt tecken som gör dig trött. Under måndagen vinner du på att hålla dig till invanda rutiber. På tisdagen kan en kollega överraska dig med sin hjälpsamhet. Du är inte van vid att få hjälp utan att be om den. På onsdagen har du tur i saker som rör pengar, affärer och till viss del spel. Torsdagen handlar om att vara bestämd och inte ge vika i en fråga som du tror starkt på.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen och tisdagen kan du vara svår att nå. Du håller dig för dig själv oavsett om du arbetar eller är ledig. På måndagskvällen får du nyheter som du upplever som omvälvande och kanske en smula upprörande. Onsdagen blir en bra dag där du har rätt fokus och är lagom effektiv. En vän eller kollega får dig på gott humör med sina upptåg. Torsdagen blir den dagen då du tvingas att välja bort saker som du tycker är roliga för saker som du måste göra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här veckan möter du nya och spännande bekantskaper. Kanske är du på en resa eller så börjar du på ett nytt arbete/avdelning. Oavsett vad som händer i ditt liv så känner du att du får en möjlighet att börja om utan att bli dömd på förhand. Måndagen oh tisdagen blir lärorika, men långa dagar. Onsdagen handlar om att våga var dig själv i obekväma situationer. Under torsdagen är det samarbete som gäller.

Jungfru 23/8-22/9

Veckan bli besvärlig i starten eftersom du måste ordna med en massa små detaljer som inte klaffar. Under måndagen och tisdagen är det viktigt att du är väldigt noggrann. Onsdagen handlar om att se detaljer och om att låta din kreativa sida flöda den här dagen. Under onsdagskvällen passar det bra att träffa vänner eller ägna sig åt sociala aktiviteter. På torsdagen kommer du märka att dina åsikter spelar en stor roll i vissa sammanhang.

Vågen 23/9-22/10

Annons

Under den här veckan får du njuta av en lugn start om du kommer tillbaka till jobbet eller lite välförtjänt ledighet. I ditt horoskop finns en indikation att det är något roligt på gång, en positiv förändring som kommer att följa med in under hösten. Det som gäller nu är att du fortsätter tänka framåt och att du vågar ta egna initiativ. Måndagen och tisdagen blir kreativa dagar. Under onsdagen seglar det upp ett smaskigt skvaller. Torsdagen passar bäst för fysiskt arbete.

Skorpionen 23/10-21-11

Inledningen på veckan kan kännas en aningen seg eftersom du har så lite att göra om du arbetar. Är du ledig har du ingen ork att aktivera dig. Du låter både måndagen och tisdagen glida förbi med minsta möjliga arbetsinsats. Under onsdagen får du en energi påfyllning från Solen vilket gör dig både gladare och mer motiverad. Under torsdagen får du en fin komplimang från en ytlig bekant eller främling. Sug åt dig och njut av uppmärksamheten.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Veckan bjuder kanske inte på så många överraskningar, men den blir lugn och behaglig. Under måndagen och tisdagen träffar du gärna släkt och vänner. Onsdagen bjuder på nya idéer och intressanta möten. Under torsdagen kan ett samtal eller sms oroa dig. Här gäller det att kolla upp fakta innan du stressar upp dig för mycket. På det stora hela bjuder veckan på många sköna stunder och en hel del vila.

Stenbocken 22/12-19/1

Veckan blir varierande. Du får veta hemligheter, du träffar vänner som du inte sett på länge. Under måndagen och tisdagen kan du periodvis drabbas av väldig trötthet, men den påverkan kommer snabbt att gå över. Redan på onsdagen mår du mycket bättre. Onsdagen är den bästa dagen att shoppa, träffa vänner och vara social på. Torsdagen blir en intensiv dag där varje beslut räknas. Här gäller det att våga sticka ut.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här veckan vill du vara i centrum på jobbet eller i privatlivet. Du gör saker som du inte brukar göra och du vågar sticka ut både i din personlighet oh i dina idéer. Måndagen blir en ganska stressig dag där tonvikten ligger på möten av olika slag. Tisdagen handlar om att vara effektiv och att våga ta för sig. Under torsdagen träffar du gärna vänner.  Den dagen är du ovanligt social. Det ser ut att bli en rätt så sen kväll på torsdagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen och tisdagen bjuder kanske inte på några överraskningar men det blir behagliga dagar där arbetet kommer i andra hand och vänskap i första hand. Under måndagskvällen får du glädjande nyheter från en vän. Onsdagen blir innovativ. Du njuter av att hitta på kreativa lösningar på både små oh stora problem. Under torsdagen bör du vara rak i ditt sätt att kommunicera så att du undviker onödiga missförstånd.

Annons