Fredag 8/8- söndag 10/8

08 aug, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Helgen blir kanske inte riktigt som du tänkt dig eftersom du har svårt att fokusera dig på saker som inte har med familjen att göra. Ett problem eller en tvist av något slag tycks uppta det mesta av den här fredagen. Lördagen lite mer fridfull än fredagen. Du får en chans att pusta från ditt komplicerade privatliv och bara umgås med dina vänner under lättsamma former. Söndagen bjuder egentligen inte på några överraskningar, men den blir härligt avkopplande, Tillåt dig att vara riktigt lat en dag.

Oxen 20/4-20/5

Helgen är späckad som vanligt, men tack vare energi från Solen så orkar du mer än du brukar. På fredagen sprudlar du av idéer och de flesta av dem blir väl mottagna. På kvällen slappnar du gärna av med fredagsmys hemma eller träffar dina vänner på krogen. Under lördagen kan en konfrontation med en släkting få dig på dåligt humör. Här gäller det att du försöker se problemet ur din släktings synvinkel. På söndagen är du mer aktiv än du egentlige vill vara.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här helgen bjuder på en trevlig överraskning, särskilt för tidigt födda Tvillingar. Du möter en person som inspirerar dig och får dig att glömma gamla konflikter. Underfredagen är det hårt arbete och hög koncentration som gäller. Under lördagen kan du låta känslorna styra och det är okej att vara impulsiv. Nyheter från en vän både skrämmer och exalterar dig på samma gång. Under söndagen ska du inte vara rädd för att uttrycka dina känslor i klartext.

Kräftan 21/6-22/7

Den här helgen möter du en person som lyckas få dig på dåligt humör eftersom den personen anser att det bara är rätt och riktigt att säga vad ha/hon tänker rakt ut. Du får höra ”sanningar” som du bett om. Under fredagen skapar du gemenskap på jobbet och får alla i din närhet att trivas. Under lördagen är du mer bestämd än du brukar vara. Du sätter ned foten när en vän blir illa behandlad. Söndagen handlar om att uttrycka sig i skrift.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

En härlig helg att se fram emot om du inte låter ditt temperament förstöra stämningen. Du har mycket Mars i ditt tecken just nu och det gör att du blir lite mer ilsken mot vad du brukar vara. Under lördagen får du massor av välförtjänt uppmärksamhet. Söndagen handlar om att ta hand om andra, främst barn eller djur. Det blir en harmonisk dag med betoning på utomhusaktiviteter. Du tycker det är roligt att hitta på mindre utflykter och roliga aktiviteter.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen är du alldeles för bestämd och det kan leda till bråk hemma. På jobbet är du van vid att få som du vill, men samma regler gäller inte riktigt på hemmaplan. Under lördagen är det bra om du tar tag i olika projekt som har med hemmet att göra. Du har påbörjat en hel del saker och nu gäller det att du betar av en i taget så att de blir klara. Under lördagskvällen lagar du gärna en god middag åt en kär vän. Söndagen handlar om en verklighetsflykt av något slag.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här helgen handlar om att våga vara naturlig. Du sätter ofta upp en korrekt fasad utåt där du döljer dina verkliga känslor. Under den här helgen hamnar du i en situation där du inte vinner några fördelar på att visa upp en fasad. Under fredagen får du känna på både mot och medgång. Lördagen blir en rolig dag där äkthet och känslor står i fokus. Det kan vara att du är nyförälskad. På söndagen passar det bra med en båtresa av något slag.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen blir en ganska tråkig historia, särskilt om du arbetar. Timmarna släpar sig fram och du har svårt att motivera dig själv till att arbeta. Under lördagen får du chansen att visa upp dina talanger för bekanta eller ytliga vänner. Det blir en rolig dag med omväxlande lugn och omväxlande högt tempo. På kvällen bjuder du gärna på god mat. Söndagen är en bra dag att koppla av och drömma sig bort. Njut av den frihet som den här dagen får dig att känna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en skön helg med lite för sena kvällar att se fram emot. Både fredagen och lördagen blir intressanta dagar där möten, vänskap och del svartsjuka spelar en stor roll. Under fredagen går du gärna ut med vänner. Det finns en risk att du blir avundsjuk eller sotis på en person som står dig nära. Under lördagen kan en ursäkt få dig på gott humör. Just nu är du väldigt lättcharmad. Du behöver bara lite uppmärksamhet från rätt person så blir du överlycklig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en härlig helg med ett kärt återseende att se fram emot. En person som du inte träffar så ofta dyker upp och det gör hela helgen fantastisk. Under fredagen drabbas du lite av dåligt samvete för att ditt dåliga humör går ut över en av dina närmste släktingar. Lördagen blir rolig och händelserik. På söndagen tenderar du att göra av med lite för mycket pengar på lyx som du inte behöver. Kvällen blir tidigare än du tänkt dig för att du är så trött.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en skön helg där du kombinerar olika projekt med lättja. Under fredagen äter du gärna en god middag tillsammans med familjen. Det verkar som en släkting eller vän firar något den här helgen. Det blir både god mat och lite onyttigheter den här dagen. Under söndagen passar du på att leka detektiv. En person som du känner har tappat något dyrbart och du hjälper henne/honom att hitta det igen.

Fiskarna 19/2-20/3

Helgen blir kanske inte riktigt som du tänkt dig, men om du bara slappnar av och följer med strömmen kan du få det riktigt trevligt. Det verkar vara en fest på gång under lördagen. Kanske är det en födelsedagsfest eller en kräftskiva. Venus gör ditt tecken socialt och du glänser på festen. Är du singel finns det goda chanser till en flirt den här helgen, särskilt under söndagen då din utstrålning är som starkast. Våga ge dig hän åt dina känslor.

Annons