11 aug, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under början på veckan så satsar du på säkra kort. Du undviker att konfrontera en person som irriterar dig eftersom du vet att det kommer att orsaka problem i er relation. Tisdagen och onsdagen handlar om samarbete och om att se en väns behov av hjälp. Månen gör dig mer intuitiv än vanligt och det hjälper dig i frågor som har med människor att göra. Torsdagen blir rolig och annorlunda. Du njuter av uppmärksamhet från vän som du beundrar mer än du vill medge.

Oxen 20/4-20/5

Veckan inleds med olika uppdrag som har med utveckling av idéer att göra. Just nu är du ovanligt kreativ och du kommer med värdefulla bidrag. Under tisdagen blir du riktigt arg på en person som inte gör sin del av jobbet. Du envisas med att tro att din omtänksamhet ska ge honom dåligt samvete för att han eller hon ger dig merjobb, men personen i fråga tycks vara helt immun mot den typen av fina pikar. Onsdagen och torsdagen handlar om att utvecklas och lära sig nya saker.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen blir kreativ och rolig. Du inspireras av en vän eller kollega att tänka i nya banor. Under tisdagen blir du informerad om en förändring på din arbetsplats. Här gäller det att behålla lugnet och inte bli oroad innan du vet mer fakta. Under onsdagen och torsdagen möter du personer som får dig att må bra. Om du har möjlighet så är du ute så mycket som möjligt de här dagarna. Solen ger dig energi och du får flera av dina bästa idéer ute i naturen.

Kräftan 21/6-22/7

Den här veckan bjuder på en del överraskningar, särskilt om du är tillbaka på jobbet. Det finns en kollega som gör sitt bästa för att baktala dina arbetskamrater så se upp så hon inte börjar sprida ett rykte om dig. Ibland är du en smula naiv i din vilja att tro gott om allt och alla. Under tisdagen får du överraskande nyheter. Onsdagen handlar om val som du gör och om modet att våga sticka ut. Under torsdagen har du goda chanser att göra bra fynd när det gäller möbler.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Veckan inleds med förseningar och en del svårlösta problem. Som tur är får du både energi och bra idéer från en kombination av Mars och Månen. Under måndagen och tisdagen träffar du nya personer i annorlunda miljöer. Försök att vara öppen för det som sker omkring dig och undvika att döma människor som du inte känner på förhand. Under onsdagen blir du förväxlad med en vän eller kollega. Torsdagen handlar om att ta egna initiativ.

Jungfru 23/8-22/9

Måndagen blir en stressig dag eftersom du har svårt att komma igång tillräckligt tidigt på morgonen. Även om du kliver upp i gryningen som blir du inte effektiv förrän till lunch. Tisdagen blir en annorlunda dag där du prioriterar vänskap framför arbete. En vän har allvarliga problem och du finns där för att stötta henne. Under onsdagen försöker du lösa ett pussel som har med relationer att göra. Torsdagen blir en kreativ och rolig dag.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att säga ifrån till en vän som kräver en hel del uppmärksamhet av dig. Problemet är att du egentligen skulle föredra att säga upp er bekantskap, men ni går långt tillbaka så du vet inte hur du ska avsluta er vänskap. Under tisdagen får du nyheter som både sporrar och skrämmer dig. Onsdagen handlar om ett samtal som aldrig kommer. Det blir en ångestladda dag. Torsdagen blir bättre eftersom du börjar ana svaret på din fråga. Du har forskat fram fakta som stöder den tes du har.

Skorpionen 23/10-21-11

Hela veckan blir kreativ och annorlunda. Är du tillbaka på jobbet så är tempot så pass lugnt att du har möjlighet att pröva lite nya idéer. Under måndagen ska du undvika att äta fisk eller skaldjur. Onsdagen handlar om att försvara en kollega som många andra har svårt för. Du anser att man bör döma hans/hennes arbetsinsats inte bristen på rolig personlighet. Under torsdagen lyckas du få igenom ett förslag till en av dina chefer och du blir väldigt stolt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Veckan utvecklas till en period som handlar mer om personlig utveckling än om hårt arbete. Under måndagen och tisdagen lyssnar du gärna på en kollega när han eller hon visar sina färdigheter inom ett svårfångat område. Onsdagen blir ganska stressig eftersom du samlat en hel del arbete på hög och nu måste du bli klar med alla uppgifter innan veckans slut. Under torsdagen får du en fin komplimang som värmer dig genom hela dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen handlar om att stärka en grundmurad vänskap så att den blir ännu mer tajt. Du har roligt både när du tar det lugnt och när du kör hårt. Under tisdagen tycks du umgås en hel del med en släkting. Dagen går i ett stilla tempo som passar dig utmärkt. Under onsdagen är du lite blyg för en person som du inte sett på länge. Det kan vara någon som du är lite förälskad i eller någon som du beundrar mycket. Torsdagen blir en minnesvärd dag då sanningar avslöjas.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Veckan inleds intensivt och du är tvungen att vara väldigt hård mot en kollega som inte gör sitt bästa i alla situationer. Tisdagen blir sen eftersom du glömt ett möte eller sammanträde på eftermiddagen och blir tvungen att styra om i dina planer. Under onsdagen tappar du lätt humöret på grund av en negativ inverkan från Uranus. Torsdagen handlar om att bestämma sig och om att stå fast vid sina planer.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan blir du lätt frustrerad när inte dina planer går i lås. Under måndagen och tisdagen är du väldigt känslig för negativa kommentarer. Dina nerver ligger utanpå och du blir fort arg. På onsdagen börjar den här influensen avta och du känner hur positiv energi strömmar in i dig. Det blir en rolig och kreativ dag. Under torsdagen tar du inte varningssignalerna från en vän på allvar vilket på sikt leder till konflikt.

Annons