Fredag 15/8– söndag 17/8

15 aug, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Helgen bjuder på en kombination av inspiration, glädje och kreativitet. Redan på fredagen får du en massa bra idéer som du bara måste testa. Lördagen handlar om att lyssna på andra och om att ta till sig tips och råd utan att det frestar på din stolthet. Under lördagskvällen träffar du gärna vänner och har det trevligt. Söndagen handlar mest om flexibilitet och om att följa med strömmen. Det blir en dag då du bara kan vara utan att behöva fatta några beslut.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen är det fullt upp som vanligt. Fredagen bjuder på nya idéer och roliga stunder. Du trivs som fisken i vattnet och du får alla omkring dig att må bra. Under lördagen är det en större fest eller evenemang på gång. Här gäller det att vara väldigt flexibel och att våga ta ut svängarna lite mer än vanligt. Ha tålamod med en person som alltid går dig på nerverna. Under söndagen är du in själen trött så unna dig att vila en hel del. Glöm inte bort en vän som vill träffa dig.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får en härligt avslappnade helg och det behövs i ditt ganska så hetsiska liv. Under fredagen drabbas du av dåligt samvete för att du glömt bort en person och han/hennes problem. På fredagskvällen umgås du gärna med vänner och med din familj. Lördagen blir intensiv på morgonen men sedan planar tempot ut och du kan njuta av att slappa och bara vara i nuet. Under söndagen är du gärna ute i naturen. Du suger energi från din omgivning oh skogen ger dig kraft.

Kräftan 21/6-22/7

Helgen inleds med en del problem. Det mesta handlar om att din käraste och någon i din släkt har svårt att dra jämt. Problemet för dig är att du har svårt att gå emellan, du tycker om både inblandade och vill helst inte välja sida. Under söndagen kan ett förslag från en vän få dig att överväga en alternativ lösning på ett gammalt problem. Du inser att du inte tänkt utanför ramarna när det gäller just det här.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Veckoslutet blir roligt och familjebetonat. Det verkar vara släktkalas eller familjemiddag på gång. Under fredagen försöker du vara flera till lags samtidigt och det kan ställa till problem när olika viljor krockar. Under lördagen är du på festhumör. Venus ger dig en sensuell charm så bli inte förvånad om någon flirtar med dig. Under söndagen bör du unna dig lite lyx. Oavsett om det bara är ett par timmar för dig själv eller om du köper dig själv något fint så känner du dig bortskämd.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen bjuder på en helomvändning i form av en vän som plötsligt inte vill veta av dig. Egentligen handlar det hela om ett missförstånd, men innan det är utrett så kan situationen bli jobbig. Under lördagen får du flera fina komplimanger från en kompis eller partner. Du känner dig ovanligt sexig just nu så du njuter av uppmärksamheten. Under lördagskvällen finns det goda chanser för singel Jungfrun att möta någon. Söndagen blir en lugn dag med fokus på mat.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Helgen handlar om att för sig. Att våga falla för frestelser och att unna sig lyx. Redan på fredagen möter du mer än en person som får dig att må bra. Du njuter av det som är kvar av sommaren och suger ut frihetskänslan in i det sista. Lördagen blir en dag så impulserna styr. Du gör lite som du vill utan att du funderar så mycket över konsekvenserna. Lördagskvällen bjuder på romantik eller varm vänskap. Under söndagen är du gärna aktiv utomhus.

Skorpionen 23/10-21-11

Helgen blir en blandning av fysiskt arbete, tankenötter och kreativ lösningar. Ditt humör är strålande tack vare inflytande från både Månen och Pluto. Du njuter när kraften från din egen planet är på topp. Fredagen handlar om att vara extra vågad när det gäller att ta ut svängarna. Du får en uppgift och du gör den helt och hållet till din egen. Under lördagen får du flera roliga uppdrag att lösa. Söndagen handlar om att transformera ett föremål till något nytt och modernt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här helgen passar du på att fixa med saker i hemmet. Har du hus så är det viktigt att få vara utomhus så mycket som möjligt och pysslai trädgården. Under fredagskvällen kan en släkting eller partner lyfta en fråga som rör ekonomin. Lördagen bjuder på en blandning av upptäcktsfärd och utflykt. Det blir en trevlig dag där humor och värme blir givna inslag. Under söndagen testar du morfordon av något slag. Spänning och fart tycks tilltala dig extra mycket just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Helgen blir spännande eftersom du återupptar en gammal bekantskap. Här gäller det att sätta gränser både för din egen skull och för din väns känslors skull. Under fredagen har du roligt på ett lekfullt sätt. Lördagen handlar om att hjälp till och om att finnas till hands. På kvällen träffar du människor och knyter värdefulla kontakter. Under söndagen utnyttjar du ett erbjudande som du fått av en vän. Det gäller att smida medan järnet är varmt.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Helgen blir rolig, stressig och krävande. Tänk på att ha tålamod med din familj och med din partner. Under fredagen satsar du på att fixa i hemmet och skapa en mysig miljö. Du vill visa att du har god smak och är duktig på inredning. Under lördagen verkar du vara bjuden på fest eller ordna en egen middag/sammankomst. Är du hemma agerar du den perfekta värdinnan/värden. Under söndagen är det du själv som sätter gränserna för hur mycket du orkar och kan.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen bjuder på flera roliga överraskningar. Du njuter av att träffa människor och ditt humör är på topp. Genom att vilja skapa en förändring i vardagen så lyckas du få människor omkring dig att upptäcka din kreativitet och ditt konstnärliga öga för detaljer. Under lördagen vistas du gärna utomhus. God mat och trevligt sällskap förhöjer stämningen på lördagskvällen. Under söndagen tar du avstånd från en vän som du tycker beter dig väldigt illa.

Annons