Måndag 18/8- torsdag 21/8

18 aug, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här veckan inleds ganska lugnt, särskilt för sent födda Vädurar. Du njuter av att slippa stressa samtidigt som du ser fram emot allt det nya som kommer. Undertisdagen får du spännande uppgifter och lär dig nya saker. Det blir en aktiv dag och du är trött på kvällen. Under onsdagen tar du egna initiativ och du jobbar snabbt. Torsdagen handlar till stor del om att lyssna och lära. Var flexibel och låt någon annan ha kommandot.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen är det mesta tillbaka i sina gamla banor igen och du kan äntligen slappna av. Tisdagen blir ett kärt återseende och du njuter av att umgås med en gammal vän. På onsdagen har du stor frihet i det du gör och du lägger upp arbetet lite efter eget huvud. Under torsdagen så måste du stressa för att hinna med. Vänskap och trevliga möten kantar dagen och gör det okej att höja tempot. Du tycker att det är roligt att uppdatera dig på det senaste skvallret.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Veckan blir en smula enformig i början. Du har inte så mycket att göra som du skulle vilja. Under tisdagen får du matnyttiga tips från en äldre vän eller kollega. Lyssna på hans/hennes råd. Han eller hon har massor av erfarenhet inom det här området. Onsdagen blir en kreativ dag där du får möjlighet att utnyttja din fantasi på ett ganska unikt sätt. Under torsdagen tycker du det mesta är tungt. Du känner dig trött och har svårt att hitta motivation.

Kräftan 21/6-22/7

Den här veckan inleds stressigt med både mycket möten och en del resor. Under tisdagen träffar du en vän som hjälper dig att organisera ett visst projekt. Onsdagen handlar om att planera och att hålla sig till din plan. Om du svävar ut för mycket den här dagen kommer du att missa en hel del väsentliga detaljer och risken är stor att du får göra om en del av arbetet. Torsdagen blir den dagen då du fattar flest beslut. Det är bra om du är utvilad så att du är skärpt och inte begår några misstag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu har du massor av roliga projekt på gång, både på arbetet och privat. Det är fullt upp hela dagarna så det gäller att hålla ett högt tempo. Under måndagen och tisdagen är du fri att agera efter eget huvud. Du älskar den här typen av ansvar och du tar tag i dina uppgifter med stor entusiasm. Onsdagen och torsdagen blir lite annorlunda eftersom du blir tvungen att konfrontera dina känslor. Efter att ha stängt in både sorg och ilska är det svårt att släppa fram det du känner.

Jungfru 23/8-22/9

Veckan inleds med en del tuffa beslut. Du inser att du kanske gett en kollega lite mycket frihet och nu tvingas du ta hand om allt som han eller hon har missat. Under onsdagen är det vänskapsband och förtroenden som dominerar dagen. Det blir många känslor och en hel del glädje. Under torsdagen passar det bra att motionera eller ägna sig åt fysiskt arbete. Du tröttar gärna ut dig den här dagen för att kunna sova gott på kvällen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Veckan domineras av små och stora beslut. Under måndagen och tisdagen har du fullt upp. Du stressar fram både de små och stora besluten. Efter en skön sommar blir det en ganska jobbig inledning på hösten. Här gäller det att inte vara räd för att fråga om hjälp. Under onsdagen vill du gärna hitta en ny lösning på ett gammalt problem. Torsdagen handlar främst om kommunikation och om vikten att våga säga det som du tänker på.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du inne i en period där du har bra flyt i allt du gör. Både måndagen och tisdagen blir bra och produktiva dagar. Du har som vanligt en hel del järn i elden, men tack vare din förmåga att lyssna och ta in vad andra person säger så får du ihop alla ditt projekt till slut. Måndagen handlar om att vara uppmärksam. På tisdagen kan en diskussion om pengar urarta. Onsdagen blir det roligaste och mest omväxlande dagen. Under torsdagen vill du gärna höra vad en vän har att säga.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du inne i en period då det inte händer så mycket ditt liv. Du tar det lugnt och ägnar dig gärna åt mindre tidskrävande projekt. Arbetar du så har inte allt satt igång ännu utan du får njuta av lugnet före stormen ännu en tid. Under tisdagen måste du vara alert så att du inte missar en viktig detalj. Onsdagen handlar om att samarbeta. Torsdagen domineras av glädje och impulsivitet. Du har en förmåga att få andra personer att leva upp.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här veckan får en rätt så nervpirrig start. Ett återseende blir mer än vad du hoppats på at och känner att du inte riktigt vet hur du ska hantera alla känslor. Under tisdagen är du drivande och väldigt fokuserad. Onsdagen handlar om att lyssna på andra och att samarbeta. Under torsdagen vill du väldigt gärna träffa nya vänner. På torsdagen har du flera olika projekt på gång. Det blir en intensiv med bra dag.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Veckan startar lite väl abrupt för din del. Du hade hoppats på en mjuk inledning, med det blir motsatsen. Under tisdagen satsar du på att träffa vänner och att ägna dig åt en hobby. Onsdagen blir jobbig och sen. Du tvingas att jobba senare än du tänkt dig. På torsdagen är du både trött och grinig. Låt inte ditt dåliga humör gå ut över fel person. Ibland glömmer du bort hur kort ditt humör är när du lider av sömnbrist och när du är stressad.

Fiskarna 19/2-20/3

Veckan inleds med en mjukstart och det passar dig bra. Fiskarna är vanligtvis väldigt anpassningsbara men inte just nu. Du har för mycket i tankarna och det gör att du behöver struktur och organisation omkring dig för att trivas. Under måndagen och tisdagen är det väldigt mycket positiv energi i ditt horoskop. Onsdagen handlar om riskerna att göra dåliga affärer och om att se över sin ekonomi. Under torsdagen utmanas du av en kollega eller vän.

Annons