Fredag 22/8- söndag 24/8

22 aug, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir en ganska lugn dag meden mindre konfrontationer med en släkting eller nära vän. Lördagen handlar om vänner och om att utveckla en vänskap till något mer än bara ytlig bekantskap. Kvällen blir lite åt det romantiska hållet, särskilt för singel Vädurar. Under söndagen träffar du många människor som inspirerar dig till et bättre arbete. Det blir livliga diskussioner och intressanta samtal. Kvällen bjuder på en trevlig överraskning.

Oxen 20/4-20/5

Den här fredagen har du fullt upp. Du har så många olika projekt på gång att dagen går väldigt fort . På kvällen är du trött och lite grinig. Det finns en risk att ditt dåliga humör går ut över fel person. Försök att inte ta med dig jobbet hem. Lördagen blir en trevlig dag där dina vänskapsband meden viss person blir ännu starkare. På kvällen är det lättsamt umgänge med ett större antal människor. Det kanske är en fest eller en middag. Under söndagen försöker du passa på att vila upp dig.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här helgen är det fest och nöje som gäller. Fredagen blir en ganska lugn dag, men en lång kväll. Det ser ut som du knyter nya sociala kontakter. Under lördagen är det främst familjen som står i fokus. Det blir en skön dag men en livlig kväll. Låt inte gamla oförrätter hindra dig från att ha trevligt. Det bästa är att lägga allt gammal groll bakom dig och gå vidare. Under söndagen tar du gärna en sovmorgon, men har en aktiv eftermiddag. Just nu ägnar du dig gärna åt träning eller sport.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen blir stressig på gränsen till jobbig. Du har fortfarande inte satt alla rutiner och det kan skapa problem. Under kvällen finns det många projekt som kräver din uppmärksamhet och det ser ut att bli senare än du tänkt dig. Även under lördags förmiddagen är det fullt upp, men det lugnar ned sig till eftermiddagen. På kvällen är du i centrum för mycket uppmärksamhet. Söndagen blir seg och du mår inte så bra. Roliga nyheter från en vän piggar i alla fall upp dig fram emot kvällen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inne i en period där du har svårt att slappna av ens när du är ledig. Fredagen blir rolig, krävande och stressig. Du vill hinna med så mycket som möjligt den här dagen. Under lördagen är det fokus på familjen. Kanske ordnar du hemmamys med vännen eller åker på en släktmiddag. Under söndagen ägnar du dig gärna åt utomhusaktiviteter. Det blir en intensiv dag där en vänskap prövas på mer än ett sätt. Tålamod och empati är ledorden den här söndagen.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här helgen du dig gärna åt olika sorters aktiviteter. Det blir en intensiv fredag där du ifrågasätter en högre chefs omdöme vilket kan orsaka en konflikt. Under fredagskvällen ägnar du dig åt att vara social tillsammans med din partner eller dina vänner. Lördagen handlar om att använda sunt förnuft i en situation som kan upplevas som en smula pinsam. Söndagen passar bra till alla former av shopping. Det blir en skön och avslappnande dag.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Fredagen bjuder på en rolig överraskning från ett oväntat håll. Du knyter starka band till en person som du inte känner så väl när du upptäcker hur mycket nu egentligen har gemensamt. Under lördagen får du testa dina gränser i olika sammanhang. Periodvis kan det vara en jobbig dag, men du blir både klokare och mer erfaren av det du lär dig under den här lördagen. Söndagen handlar om att inte vara allt för snarstucken. Du påverkas starkt av Uranus sämre sida just nu.

Skorpionen 23/10-21-11

Helgen bli både överraskande, lite skrämmande och väldigt rolig. Du är på okänd mark den här fredagen och det gör dig nervös. Oftast är det du som tar kommandot i en relation oavsett om det gäller kärlek, vänskap eller arbetsrelationer. Nu är det inte du som bestämmer och det gör dig orolig. Under lördagen är det bra om du är rak i din kommunikation. Det finns risk för att bli missuppfattad den här dagen. Söndagen blir en lugn dag där fokus ligger på basala behov och på att skämma bort dig själv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inne i en period där du har massor av olika aktiviteter på din agenda. Under den här helgen vill du gärna vara utomhus så mycket som vädret tillåter. Fredagen blir rolig även om den tidvis blir både krävande och stressig. Det gäller att organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Under lördagen träffar du gärna både vänner och bekanta så länge du får stanna utomhus. Frisk luft ger dig energi och rensar din tankar. Söndagen blir en konfliktfylld dag där missförstånd och heta känslor regerar.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här helgen bjuder på trevligt umgänge, överraskningar och en hel del stress. Fredagen blir förhållandevis harmonisk och lugn, även om ett rykte kan göra dig lite upprörd. Under lördagen får du en massa uppmärksamhet och det gör dig både glad och generad. Du vill att alla ska trivas den här dagen så du är extra omtänksam. Under söndagen behöver du lugn och ro, men det verkar du inte få. En person söker hela tiden kontakt med dig och det gör dig lite osäker.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Helgen blir både rolig och ansträngande på samma gång. Fredagen bjuder på ganska få överraskningar och det är bra eftersom du är trött och har svårt att fokusera. Under lördagen verkar du vara bortbjuden och det är en inbjudan som på något sätt är lite ansträngande. Du får i alla fall en riktigt trevlig kväll. Söndagen blir en blandning av avslappnande aktiviteter och trevligt sällskap. Kvällen blir tidig eftersom du behöver vila efter en ansträngande helg.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är nyfiken på något som egentligen inte har med dig att göra. Det är bra om du helt enkelt försöker att inte lägga dig eftersom du ändå får svaret om du bara har lite tålamod. Under lördagen kan du bli inbjuden till ett speciellt evenemang och du blir både smickrad och oroad på samma gång. Här gäller det att tro på sig själv, du har det som krävs. Under söndagen får du möjlighet att utforska en sida av dig själv som du inte brukar ge fritt spelrum.

Annons