Måndag 25/8- torsdag 28/8

25 aug, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här veckan blir enklare än den förra. Du tar det lugnt och njuter av familj och vänner. Både måndagen och tisdagen blir ovanligt harmoniska dagar där massor av kärlek kantar vardagen. Under onsdagen är du väldigt bestämd och det kan leda till en konflikt mellan dig och någon som du står nära. Försök att tänka lite mer flexibelt i det här fallet. Under torsdagen får du svar på en fråga som länge gäckat dig. Du blir överraskad och glad på samma gång.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen och tisdagen är du väldigt flexibel. Det blir roliga, intensiva och lite annorlunda. Dagar. På onsdagen drabbas du hårt av en kollegas frånvaro, arbetsbördan blir betydligt tyngre för dig och du får inte den hjälp som du behöver. Här gäller det att du utnyttjar din förmåga att charma din omgivning och ditt strukturerade arbetssätt. Låt inga hinder komma i vägen för dina ambitioner. Torsdagen blir en lagom tung dag där du inte låter dig duperas av din omgivning.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inne i en period då du får för lite uppmärksamhet från en person som du vill veta mer om. Din naturliga charm fungerar inte här så du får komma på ett annat sätt att imponera på personen i fråga. Under måndagen och tisdagen är det bra om du är strukturerad eftersom du har mycket att göra de här dagarna. Onsdagen handlar om moral och etikettsfrågor. Här gäller det att följa sitt eget huvud. Under torsdagen kan ett överraskande besked få dig att reagera starkt.

Kräftan 21/6-22/7

Veckan inleds väldigt jobbigt eftersom du fortfarande är trött efter en intensiv helg. Som tur är kan du genom både arbetsfördelning och en del omstrukturering komma ifrån de jobbigaste projekten den här dagen. Tisdagen kräver att du är riktigt skärpt och att du vågar säga vad du tycker och tänker. Onsdagen blir en mellandag där du kan rensa upp i din agenda och få många mindre saker avklarade. Under torsdagen tvingas du fatta ett emotionellt jobbigt beslut.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här veckan handlar om att samarbeta och om att försöka nå fram till din familj. Du har länge stängt in dina känslor inom dig så det blir svårt att öppna upp även om du känner dig redo att göra det. Måndagen och tisdagen bjuder på en hel del känslomässig berg och dalbana. Under onsdagen försöker du värdera ett uppdrag du har får mot ett projekt som du villa ha. Torsdagen handlar om att lyssna in sin omgivning och att våga ifrågasätta det du tycker är fel.

Jungfru 23/8-22/9

Veckan blir lite enformig i inledningen, men sedan blir det både roligare och mer händelserikt. Under måndagen och tisdagen litar du på att dina kollegor fattar rätt beslut eftersom du inte kan vara med själv och påverka. Under onsdagen får du ett upplyftande besked som gör dig på gott humör under hela dagen. Tyvärr kan du inte dela med dig av din glädje riktigt ännu eftersom beskedet ifråga är en hemlighet. Torsdagen handlar om att stå emot frestelser av olika slag.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Veckan inleds rätt så stillsamt och det är bra eftersom du inte riktigt är fokuserad efter semestern. På måndagen är det mycket skratt och bus som förgyller dagen. Tisdagen handlar om att träna, öva och att bli bättre. Under onsdagen blir du riktigt arg, men du är för stolt för att visa dina känslor. Här gäller det att våga släppa på kontrollen. Under onsdagskvällen kan det finnas tid över för lite romantik. Torsdagen handlar mest om att visa vad du kan i olika sammanhang.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här veckan vill du visa din omgivning att du harutvecklats och förändrats över sommaren. Måndagen och tisdagen jobbar du hårt och du visar upp nya kunskaper. På tisdagskvällen kan ett samtal med en nära vän få dig att fundera. Onsdagen blir en lugn dag där du hinner med att samla in en hel del information, få ordning på olika saker i hemmet och lösa ett ekonomiskt dilemma. På torsdagen ska du inte frestas att vara för impulsiv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här veckan bjuder på en hel del överraskningar. Du inser att mer än en sak harförändrats under sommaren och att du faktiskt inte kan göra något för att påverka din situation så som det ser ut idag. Under tisdagen får du ett brev, samtal eller sms som kastar dig lång tillbaka i tiden. Under onsdagen bör du undvika att arbeta med saker som kräver mycket uppmärksamhet. Du är rätt så ofokuserad den här dagen. Torsdagen blir en harmonisk dag där vänskap spelar en stor roll.

Stenbocken 22/12-19/1

Veckan blir en blandning av det mesta. Både måndagen och tisdagen är förvirrade eftersom vardagen inte kommit igång ordentligt ännu. Onsdagen handlar om att våga visa mer av sig själv och att inte skämmas för den är. Under onsdagskvällen får du flera chanser att bekänna färg inför en person som tycker mycket om dig. Torsdagen handlar om moraliska beslut och hur du ska kunna utnyttja ditt inflytande för att få andra att må bra.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan blir stressig och prövande på mer än på ett sätt. Under måndagen och tisdagen tar du tag i olika projekt som rör arbetet. Det är lätt att trampa på andra personers rätt så ömma tår så var försiktig. Under onsdagen behöver du konfronteras med en kollega vars självförtroende inte är på topp. Det blir både lärorikt och jobbigt på samma gång. Torsdagen handlar om att dela lika på ansvar och om att våga be om hjälp.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här veckan har du en hel del problem med en vän som inte lyssnar på de goda råd som du ger. Under både måndagen och tisdagen blir det slitsamma diskussioner där ingen blir en vinnare. Tisdagskvällen bjuder på en trevlig och omväxlande miljö. Du kan slappna av och tänka på annat än problem. Onsdagen inbjuder både till bus och till allvar. Du måste lyssna på vad din omgivning försöker säga dig. På torsdagen kan ett impulsköp bli veckans fynd.

Annons