Fredag 29/8-söndag 31/8

29 aug, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här helgen blir överraskande stressig. Det finns något nytt i ditt liv som kräver mycket uppmärksamhet. På fredagen så får du vara beredd på att slita en hel del timmar med en ganska tråkig, men nödvändig uppgift. På kvällen är du väldigt trött. Lördagen handlar om sammanhållning och om att visa vad det är som betyder mest i livet för din del. Du ägnar dina när och kära en massa uppmärksamhet den här helgen. Söndagen bjuder på både lek och nöjen.

Oxen 20/4-20/5

Helgen blir avslappnande och härlig. På fredagen kan det bli lite körigt när du inser att du måste motivera andra samtidigt som du måste fokusera på en viktig uppgift. Under lördagen är det lugn och ro som gäller. Du ägnar dig åt mindre projekt och du skapar harmoni på hemmaplan genom att skämma bort din familj med god mat. Under söndagen tar du dig an ett nästan tröstlöst projekt som kräver full fokus. Det handlar om att leda och fördela olika uppgifter inom familjen.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en enorm förmåga att få dina medmänniskor att trivas den här helgen. En influens från Månen gör dig extra attraktiv just nu och hjälper dig att charma din omgivning. Under fredagen ifrågasätts din organisationsförmåga. Du blir sårad, även om du vet att det faktiskt finns en del sanningen i de här anklagelserna. Under lördagen lever du verkligen upp när du får chansen att agera värd i något sammanhang. På söndagen är det sanning som gäller, även om du vet att den kan såra.

Kräftan 21/6-22/7

Den här helgen handlar om lugn och ro. Du har haft några fullbokade månader bakom dig, men den här helgen blir en skön paus i vardagen. På fredagen kan en mindre konflikt segla till ytan och det bästa är om du lyckas stävja den innan den blir värre. Lördagen handlar om din familj och om era gemensamma behov. Det blir en lugn och skön dag där du njuter av trevligt sällskap och lättsamma aktiviteter. Söndagen bjuder på en del utmaningar. Se till att vara utvilad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Efter att ha stressat i veckan är det bra om du kan ta det lugnt den här helgen. På fredagen lyssnar du till ett gott råd från en vän. På lördagen får du testa ditt tålamod mot en yngre person eller ett djur. Här gäller det att visa att du är den vuxnare i sammanhanget. Kvällen blir väldigt trevlig, särskilt om du är bortbjuden. Under söndagen du väldigt arg på en vän eller nära anhörig som inte lyssnar på dina förslag om förbättring, Du tyckeratt han/hon är nonchalant.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen blir en intressant dag som bjuder på en hel del variation. Under kvällen kan det passa bra att gå ut och träffa vänner eftersom du är så social just nu. Under lördagen och söndagen får du gärna testa ditt tålamod och din förmåga att vara noggrann. Du tar dig an et projekt som kräver en hel del fokus, och du gör det bra. På kvällarna är du ganska trött och du har svårt att hålla ditt humör någorlunda jämt. När du är så här trött att risken stor att du fräser till utan att mena det.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här helgen har du inte särskilt många projekt inbokade och det passar dig bra. Du får möjlighet att ta det lugnt och att varva ned. Fredagen bjuder på en del överraskningar så var beredd på att vara impulsiv. Genom att agera flexibelt kommer du kunna få fördelarlängre fram. Lördagen blir en stillsam dag där du kan passa på att vila upp dig ordentligt. Det är sällan du har så här lite aktiviteter inbokade. Under söndagen kan ett dilemma bli aktuellt. Här gäller det att våga välja.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen träffar du gärna vänner och umgås. Det blir en lättsam dag där socialt umgänge står i fokus. Lördagen handlar om att ta ansvar för både dina egna och någon yngres handlingar. Tänk på att du är förebilden och att din vän/släkting inte gör som du säger utan gör som du gör. På söndagen finns det goda chanser att göra fina investeringar. Du tänker både kreativt och ekonomiskt just nu vilket bäddar för att fynda unika och roliga saker.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här helgen bjuder på lättsamt umgänge och roliga upplevelser. Redan på fredagen är du taggad för äventyr. Det blir en rolig och annorlunda dag där du är impulsiv och idérik. På kvällen möter en eller flera intressanta människor som ger dig inspiration. Lördagen handlar om att hitta en balans mellan din fritid, ditt arbete och din familj. Ibland är livspusslet svårt att få ihop, men med lite god planering kommer det att fungera bra. På söndagen ska du undvika vadslagning och spel.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här helgen verkar du vara på resande fot. Det blir en lugn och harmonisk helg med mycket god mat, trevligt sällskap och mycket frisk luft. Både fredagen och lördagen är härligt okomplicerade dagar där du njuter av att var ledig. När det gäller dina känslor har du en hel del att fundera på. Nya sanningar ger dig nya perspektiv och det gör att ditt kärleksliv blir mer komplicerat. På söndagen känner du dig ohämmad och lite busig.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Helgen blir precis så lugn som du hoppats på. Under den här fredagen är det bra om du är bestämd och säger nej till saker som du anser är fel. Lördagen handlar om att våga vara precis så kreativ som bara du kan vara. Ta ut svängarna och låt fantasin flöda. Dina idéer är mer geniala än du vet om. På söndagen är du ute och reser en hel del. Det blir en rolig och omväxlande dag där mat på ett eller annat sätt är i fokus.

Fiskarna 19/2-20/3

Helgen är en öppen bok. Stjärnorna ger dig bra förutsättningar att vara lite äventyrlig och impulsiv. Det kan blossa upp en konflikt under lördagen, men det beror främst på att du hartröttnat på en väns attityd. Problemet med dig är att det inte finns några mellanlägen. Antingen är du helt för eller helt emot, du har svårt att förhålla dig neutral till personer eller frågor som ligger dig varmt om hjärtat. På söndagen blir du glatt överraskad av en vän.

Annons