Måndag 1/9- torsdag 4/9

01 sep, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 

Väduren 21/3-19/4

Måndagen bjuder på en hel del kamp för din del. Du har satt dig i en situation som är utmanande både på ett personligt plan och på ett privat plan. Under tisdagen tar du ditt förnuft till fånga och ser till att göra det rätta även om du tycker det är jobbigt. Under onsdagen vill du bevisa för en vän att du har lyckats inom ett visst fält. Torsdagen fokuserar mest på familjen och på dem som står dig nära. Det blir en lugn och skön dag.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen bjuder på många utmaningar. Här gäller det att hålla huvudet kallt. Under tisdagen tycks du vara den som medlar i alla olika konflikter. Du känner dig gammal och trött den här dagen. Under onsdagen har du en hel del olika projekt att ta in. Organisation och målmedvetenhet är nyckeln för att lyckas den här dagen. Under torsdagen är du aktiv från morgon till kväll. Du ställer upp på en vän som du vet har det svårt just nu.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Veckan handlar om fokus på detaljer. Tvillingarna avskyr att penetrera ett ämne för djupt. De föredrar att skrapa lite på ytan och sedan gå vidare, men den här veckan måste fokus ligga på de små detaljerna. Under måndag och tisdag är du väldigt svår att ta kontakt med. Du koncentrerar dig på att göra ditt jobb bra och då vill du inte bli störd. Onsdagen ser mer social ut. Då vågar du lita på din instinkt och släppa lite på kontrollen. Under torsdagen ska du undvika att ge dig in i diskussioner.

Kräftan 21/6-22/7

Under början av veckan är du trött och har svårt att hitta någon entusiasm i vardagen. Du tycker att du blir pressad både privat och på jobbet. Sanningen är att du just nu påverkas av en negativ influens som gör saker tyngre än de borde vara. Den här påverkan kommer att avta under slutet av veckan och då blir du mycket mer positiv. Onsdagen passar bra för att samla in kunskap. Under torsdagen kan ett möte eller en träff få dig att ändra inbokade planer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Om du inte ger upp kan du nå dina mål. Det gäller bara att du är positiv och försöker även när det går trögt. Måndagen handlar mest om att starta upp nya projekt och att skissa på en tidsplan. Under tisdagen kan en kollega gå dig på nerverna. Här gäller det att inte tappa humöret. Onsdagen är en dag då barn tycks spela en stor roll. Du umgås med dem, tar hand om dem eller involverar dem i ditt jobb på något sätt. Torsdagen är en bra dag för fysiskt arbete av alla slag.

Jungfru 23/8-22/9

Den här veckan är du fokuserad på att rätt till problem och att utveckla nya projekt. Du har en massa idéer, men du är dålig på att förankra dem innan du sätter igång. Det bästa vore om du fick med dina medarbetare då skulle den här introduktionsfasen bli enklare. Under tisdagen får du nyheter som du väntat på. Onsdagen handlar om att lyssna och lära. På torsdagen kan ett sent möte ställa till problem .

Annons

Vågen 23/9-22/10

Måndagen blir en bra dag att lära dig att säga nej på. Du är alldeles för medgörlig och det utnyttjar dina kollegor. Den här måndagen ska du prioritera ditt eget arbete framför någon annans. Tisdagen handlar om vänskap och om att se din väns problem. Under onsdagen finns det en risk att du gör av med för mycket pengar. Torsdagen blir en ganska produktiv dag där du lyckas stävja flera problem innan de blir allt för stora.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lugn och trygg just nu vilket är ovanligt för din annars ganska energirika personlighet. Under den här veckan har du en unik förmåga att lära ut som du vanligtvis inte alls besitter. Även ditt tålamod är bättre den här perioden. Under måndagen och tisdagen jobbar du gärna i grupp. Onsdagen blir lite annorlunda eftersom du verkar byta arbetsmiljö. På torsdagen gäller det att övertala en vän att följa dina kloka råd.

Skytten 22/11-21/12

Annons

Du är en intressant person att umgås med, men du kan vara rätt så ihärdig när det gäller jobbet och då upplevs du som lite väl intensiv. Försök att tona ned din entusiasm under måndagen och tisdagen. Du vet vad du gör, men det finns andra som skulle må bra av att få synas för omväxlings skull. Under onsdagen kan du få ett förslag som är intressant ur ekonomisk synpunkt. Torsdagen handlar om att vara uppmärksam mot någon som du tycker mycket om.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här veckan vill du testa några idéer som du har. Du tycker att det är kul att se hur saker utvecklar sig. Under måndagen är du rätt så trött och håller ett lugnt tempo. På tisdagen spelar ödet dig rakt i händerna och du får en önskan uppfylld. På onsdagen testar du en nära anhörigs tålamod. Här gäller det att inte bli allt för krävande. Torsdagen blir en lång, men innehållsrik dag där du lär dig vilka som är dina vänner och vilka som är dina fiender.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet vad du vill och du tänker inte ge dig i första taget. Vattumannen är vanligtvis väldigt flexibel, men inte när det kommer till den här frågan. Under måndagen och tisdagen jobbar du senare än du tänkt dig. Onsdagen handlar om att hitta balans och om att hinna med det du planerat. Under torsdagen gör du din partner en stor tjänst. Du har sett att han/hon har haft det tufft och nu vill du hjälpa till.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan är lugn, men ändå besvärlig. Du verkar ha problem med din fysiska hälsa och det gör att du inte kan köra på i det tempot som du skulle önska. Måndagen och tisdagen handlar mest om att vara på plats och hjälpa till med rådgivning. Under onsdagen blir du glatt överraskad av en vän eller familjemedlems omtanke. Under torsdagen finns det risk att du försätter dig själv i en sist som du inte klarar av.

Annons