Fredag 5/9- söndag 7/9

05 sep, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen värnar du om detaljer. En influens från jord gör dig uppmärksam på småsaker. När det gäller ditt privatliv är det den lilla familjen som upptar det mesta av din tid. Har du ett förhållande så tillbringar den mesta av din tid med din älskade. Under lördagen tvingas du vara social. Det kan vara spontana besök från vänner eller så har du tackat ja till en fest. Oavsett vad så kommer det både bli en trevlig dag och kväll om du bara slappnar av. Söndagen handlar om pengar.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir stressig, både på arbetet och hemma. Du har massor av projekt att stå i och det gäller att du inte slappnar av för mycket. Under fredagskvällen tvingar dig själv att hålla ett relativt högt tempo för att hinna med det sista. Lördagen handlar om hemmet och om mat. Kvällen ser ut att bli en socialt lyckad tillställning där du får möjlighet att verkligen lysa. Du vill visa upp dina talanger. Söndagen blir en ganska seg historia eftersom du är trött. Lite roliga nyheter piggar upp dagen.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här helgen kan du verkligen chansa. Marginalerna är hela tiden på din sida och allt du rör vid förvandlas till guld. På fredagen ifrågasätter du ditt eget omdöme när du ser ett visst resultat, men inser snabbt att du faktiskt du kan omvandla bristen i din idé till en riktig framgångs saga. Under lördagen möter du en spännande person, med en mist lika spännande historia. På söndagen känner du dig lite hängig. Lyssna på din kropp och tillåt dig en lugn dag med mycket vila.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här helgen är det bra om sätter stopp för falska rykten som har börjat florera. Du är medveten om det här problemet, men du har inte hittat något bra sätt att tackla det på. Under fredagen möts du av starka viljor som du på ett eller annat sätt måste ena. Lördagen handlar om att lyssna på en vän eller släkting som behöver ditt stöd inför ett val han/hon ska göra. Söndagen passar bra för shopping, att träffa vänner och att bara njuta av stunden. Fatta inga avgörande beslut den här dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu har du styra upp ditt liv på ett tillfredställande sätt. Du tycker att det är kaos i din vardag och att det är svårt att hitta en bra balans mellan arbete, aktiviteter, familj och egen tid. Mycket handlar om att du är lite väl impulsiv och har svårt att hålla dig till de planer som du gör upp i förväg. Fredagen handlar om att prioritera rätt. Lördagen blir en känslomässigt stark dag där du har svårt att hålla inne med vad du tänker och tycker. Under söndagen får du möjlighet att vara helt för dig själv.

Jungfru 23/8-22/9

Helgen bjuder kanske inte på så många överraskningar, men den blir en skön paus i en annars ganska hetsig vardag. På fredagen tvingas du ta en del obekväma beslut. Här gäller det att vara stark. Under lördagen möts du av roliga idéer och spännande förslag. Det är en vän som nyligen varit utomland och skaffat sig lite nytt perspektiv. Under söndagen blir du verkligen bortskämd av en vän eller familjemedlem. Njut av att vara så älskad.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Just den här helgen tycks du vara upptagen med arbete av något slag. Det kan vara att du är en helgarbetare eller så har du flera projekt i hemmet som du vill bli klar med. Under fredagen får du ett lysande förslag från en kollega. Om du följer hennes råd kommer du spara timmar av hårt arbete. Lördagen blir en dag då du måste göra många små och stora val. Inget för den veliga Vågen med andra ord. Under söndagen får du en oväntad nyhet av en gammal bekant.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du inne i en period där du har svårt att avgöra vad de är mest viktigt för din del och det gör att du många gånger undviker att fatta beslut. Fredagen handlar till stor del om att ta sitt förnuft till fånga och om att lyssna på en äldre och klokare medarbetare. Under lördagen får du signaler från en bekant som tyder på ett starkt intresse från hans/hennes sida. Hur du hanterar situationen beror på vad du känner. Under söndagen är du helt uppslukad av ett privat intresse/projekt .

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här helgen bjuder på en buffé av händelser och människor. Under fredagen är det bra om du lyssnar på de råd som du får från en vän. Det kan visa sig ge en rent ekonomisk vinst. Lördagen handlar om att vara utomhus och om att röra på sig. Det blir en aktiv dag med massor av roliga ögonblick. Du går helt upp i nuet och njuter av stunden. På söndagen göt du klart för en vän/släkting att han eller hon har gått för långt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en lång och rolig helg att se fram emot. På fredagen är du ovanligt populär och alla drar i dig. Lördagen handlar om fokus och om att hjälpa en släkting med något som du lovat att göra. Kvällen blir trevlig, men kanske lite för sen för din smak. Under söndagen har du en hel del mindre projekt som du måste klara av för att uppnå vissa mål. Det blir en stressig med väldigt produktiv dag. Du unnar dig en hel del lyx den här söndagen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har haft en stressig vecka så därför unnar du sig en lat helg. Fredagen bjuder på en hel del socialt umgänge och god mat. Det blir lite senare än planerat, men det gör dig ingenting. Under lördagen ägnar du dig helt åt en vän och er gemensamma hobby. På kvällen är du upplagd för god mat och trevligt sällskap. Söndagen blir kanske inte så aktiv som du tänkt dig eftersom du är så trött, försök att unna dig lite vila. Kroppen måste få en chans att återhämta sig mellan varven.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här helgen bjuder på lite variation av upplevelser. Fredagen blir rätt så stillsam. Du får möjlighet att avsluta flera mindre projekt och du unnar dig lite egen tid. Under lördagen har du en del olika saker att stå i. Här ska du inte stressa. Ta en sak i taget och bli inte upprörd om du inte hinner med alla planer. Under lördagskvällen träffar du gärna vänner och umgås. Söndagen bjuder på lätta nöjen så som shopping, en skogspromenad eller en bio.

Annons